varning för novell :)

hej gullråttor!
jooovars det är december, tycker det är så konstigt, var *van" vid november men tyckte samtidigt att det kändes som att det var minst en månad KVAR på den månaden. mmm. så e det ibland hörni. jag vet fortfarande inte om det stavas hörrni eller hörni, troor ev det är det sista men att jag alltid envisas med två r :) känns bättre.
jaha hur mår jag? jo alltså svaret på den frågan brukar atm lyda cirka "joo ok, stressad. över uppsatsen, och att jag åtagit mig massa jobb nu, den ökade tidspressen hjÄLper inte direkt min <<< skapande process >>> osv. + hur i helvete ska jag ha råd ELR tid till att köpa julklappar??" och det är exakt så det är. och då känner jag att 1) det känns som ett tråkigt svar pga hatar att låta neggo när någon undrar hur man mår, man vill ju inte klaga liksom, mår ju OK. men samtidigt skämtar/kritiserar man ju också ofta att svara "bra" på den frågan när det sällan är SANNINGEN. så det är absolut en stark dubbel känsla. men sen känner jag även att 2) har ni tänkt på hur SVÅRT det är att uppskatta sin dagssituation, (obs nu menar jag liksom inte uppskatta LIVET, för det är en större tanke å känsla, mer rimlig att vara svårgreppbar), jag menar typ att exempelvis jag, skulle kunna försöka att på fullaste allvar tänka (mer/så mycket som möjligt) **positivt** och därmed cirka såhär istället: fan va KUL att jag fått jobb i jul, som inte är helt hemskt dessutom, om än lite stressigt å läskigt pga nytt, men samtidigt många snällisar - både kunder & kollegor -, jag kommer äntligen tjäna lite efterlängtade pengar? + sätta kassavana på CV't = mkt bra. OCH JA herrejävlar C-uppsatshelvetet ska helst in hela skiten om en vecka, men kanske om jag försöker skala bort STRESS och PRESS så kan jag formulera fram ett par 15sidor till :--) som inte suger? och sen kan jag finlira på "jullovet"? JA? JAG KAN OM JAG VILL? + julklappar....... eeeeh det löser sig? be strong? :--))
 
JA HALLELUJA, detta vore väl bara perfekt? låg nämligen å tänkte i dessa tankar igårkväll innan jag somnade. klipp till: vaknar upp totalemo, ångestig och vill ej jobba :-) MEN! klipp till: jobbade i tusen timmar, överlevde och mår nu ok om än supertrött :) OCH ska verkligen försöka få plugg gjort denna vecka när jag jobbar väldigt lite i jämförelse med nästa vecka. SÅ. HÖRNI NU SKA DENNA HOBBYLIVSCOACH HÅLLA KÄFT OCH VISA TUSEN BILDER FRÅN LINKAN SOM JAG BESÖKTE FÖRRA VECKAN IST! :-) ville bara försöka nyansera bloggfan lite å inte BARA låta helt emo! e d så fel osv. hej puss ses.
 
nu har jag glömt igen hur fan ni ville ha d? text ovanför eller nedanför bildfan? NU KOMMER DEN NEDAN IAF. här e en GULLVIPPA som hämtar mig på cykeln vid linköpings centralstation förra lördagen<33!
sol var det också, hela helgen faktiskt! sån lyx, var TACKSAM osv.
jaha. kränkt höll jag på å skriva men menar såklart, GRÅTFÄRDIG, GLAD å RÖRD blev jag av denna välkomnande lapp å FINA peppisar hemma i mujis nya LÄGGA<33 
sen tog vi linkans gator me storm ;) jag köpte skor för hundratals kronor som jag fortfarande inte vet om jag ska behålla :)
gillar tbh lkpng starkt? supergo stad!! vaccccker!
2 favoriter! ;)
 
sen drack vi öl på lkpngs tydligen viktigaste å "enda" bar. den var ok tyckte vi! och satt UTE gjorde vi också. med värmelampor. och tusen fulla män :)
ny dag nya möjligheter! så kände vi, på ett ungeeefäääär, dagen efter.
här sitter jag å NJUTER på pakethållaren till majas cykel. jag älskar ju som, eventuellt, bekant, att sitta bak på någons cykel å bli SKJUTSAD. faktiskt nog top 3 aktiviteter  i livet alltså.
viktigt att besöka denna sjuka men IMPRESSIVE skulptur och staty! Folke Filbyter! mkt märklig man förstås. men en desto viktigate skulptör Carl Milles, som även har äran att platsa i min uppsats ;)
lnkpng - julbelysningens ansikte UTÅT. muji - LNKPS ansikte utåt :P <3
efter att ha pluggat på café, druckit dyr smoothie m.m. ambitionen att gå på kyrkkonsert men falla för TRÅNANDET av att skapa middagen ovan gjorde vi således så och den! j a g ä l s k a r soppa+pankisar. godaste.
aaaallla sagor har ett slut, även denna lnkps resa :/ mujgull lämnade mig på måndag fm för att åka till skolan, å jag vandrade några snabba varv i den lokala akademibokhandeln å tog sen tåget hem till stopplomm igen. min moster brukade alltid uttala sthlm så, ibland, på skoj, vet inte varför? mysigt låter d iaf tkr jag.
tack mujblomman för GO fantastisk helg i linkan. jag älskar fan att få resa runt i SWE för att besöka alla mina rosor? otippat svinkul å mysig grej. okej kanske inte så otippat då. hejdÅ. <3333

RSS 2.0