FOREVErerer alone? ja, nej?
forever alone. (på offans begäran <33333)
jag e lite föralltid ensam idag igen. fast min syrra räddar mig från detta tillstånd om typ en timme kanske. tills dess kör jag vidare på min buddhamugg en banan o lite choklad.
bara för att uppdatera liksom.
lol.

alone foreverererere lol

hel lo.
bilden har ingen funktion. jag bara är som jag ser ut, lite efterbliven o ENSAM. uttrycket forever alone har aldrig haft en bättre innebörd. jag ÄR forever alone. min syrra är i gbg & mina päron åkte till paris imorse och när mamma låste dörren kände jag paniken redan DÅ. men sen gick jag upp, tränade!!!!!!, åt go lunch med koffe, köpte en vinterjacka!!!!! OCH SEN. blev foreveraloneagain. och nu sitter jag här med en buddhamugg som enda sällskap. behöver jag säga det igen? FOREVER ALONE. ja, uttrycket har dessvärre blivit en gnuttttta fjortis, men vad gör det när jag hur jag än vrider o vänder på saken fortfarande sitter här i mitt ensamma hus FOR E V ER ALONENENENEN. okej. hajar ni.
jag käkar lite chokladboll iallafall. funkar. lyssnar på timbuk.
oj jag glömde att jag skrev här. började detta inlägg för typ 2 timmar sen lOLlll. varför skriver alla statusar på fb om att det är snö? DET REGNAR OCH ÄR STORM. VATTENPÖLAR kallas det som ligger på marken. EFTERBLIVNAAaa. blir galen. nu ska jag borsta tänderna for.ever.alone. i mitt mörka hus. HEJDÅ.
pussi

satan

hepp.
jag försöker skriva på min essä om satan, där jag spånar på om han är mörkrets (och ondskans) herre eller bara en liten missförstådd filur? det återstår att se.  jag börjar i vilket fall gilla killen lite mer heheh. han verkar ganska schysst. lol. jomen faktiskt. jag är jättetrött. skulle kunna somna.
OKEJ. hepp.
 

har bakat kakor

till min tyskagrupp. (lol javet)
borde börja skriva på min essä. eller läsa i min engelskabok. eller skriva dendär diktanalysen som jag borde gjort för typ två månader sen. plugga matte. PLANERA JULKLAPPAR. jag har julklappsångest. jag kommer aldrig på särskilt finurliga saker att ge, till min egna besvikelse.

men ja jag har iallafall bakat kakor. till min tyskagrupp. lol javet. LOL javet att jag har skrivit detta två gånger.

livet är en smörgås

HEJ.
min tunga sticks, den är lite död och allergicp efter en skål med kiwi. åååh det är så gott. har druckit te ur min buddhamugg också, den gör världen lite bättre. halååååååååååå jag fick mvg- på min tyskauppsats. jag blev glaaaaad. det är faktiskt okej att skryta om tyskan. för jag förlorade mitt lillalilla självförtroende i tyskan helt i tvåan hahaha, för jag känner mig sämst i min grupp (vilket jag typ är för alla är verkligen mvg+++++++) men blev glad av mvg-cpet iallafall!!!!!! :)))
idag har jag bakat 30 muffins till klassmötet imorn, är taggaAAD!!! och så har jag gått på alla lektioner!!! inte för att jag är skolkare men måndagar är verkligen hemska. jag börjar 8.50 och slutar 16.40 så det är lätt att tycka synd om sig själv o komma sent till engelskan på morgonen och skita i tyskan - sista lektionen. men jag gick på allt, i tid! jippi.
i fredags kollade jag på the holiday med några cpbarn. och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket åt en scen förut. asså när dom ligger i detdär tältet dom har inomhus. BARNEN SER UT SOM CPN<333333333333333333 jag grät verkligen. och var helt galen. det var underbart.

åhnej mina bilder dog. får visa en bild imorn. PUSSI!

"Vattnet - den andra världen"



chillade lite med min naturkunskapsbok. lärde mig lite nya intressanta insekter.
husbyggande nattsländelav - ja precis. denne verkar lite insnurrad.
hästigel - jag stödjer hästarnas intrång i igelns värld, men den verkar inte så väldigt hästinspirerad denna krake?
plattmask - en platt en.
snäcka - reallY? tycker det mer verkar vara någon slags unicorn/spjut inspirerad hundlarv.
dykarbagge - tänker på baddaren o typ guldgrodan (?) simmärkena. jag vill gå å ta dykarbaggen.

mykonos



hoppas ni gillar refreshmentet och inte blir för depri av den gråa färgen, jag tycker nämligen den är chill & fin. äppelbilden är uppfriskande o katten är självklar (hoppas ni hittar den). fleet foxes var igår förresten alldeles för himla bra. det funkar bra att stå på annexet o halvmysa med en CHILL publik för en gångs skull o ba låta fleetarna göra sin grej - att låta liveperfekt o smyga in några små genanta "thank you" sådär ibland.  
brabra. imorn e jag ledig. har jag sagt det? ja det har jag kanske. det är skönt iallafall. jag vill ha choklad. eller gurka. VI HAR LIKSOM INTE GURKA HEMMA. och det finns verkligen ALLTID tillgängligt i detta hem. så jag är ganska förvirrad o rädd i detta nu.
men hej!


TAGGAAAD

hej.
mina läppar längtar efter lipsyl. sensuELLLLLT. nämen serri. dom förtorkar här o nu.
tyskan är över. jag hittade dessutom min bok i min gympapåse diREKT efter själva provet. lite lol. naturkunskapsprov på fredag, är rädd, hatar sånnadärcpfaktaprov. imorn e jag ledig iallafall. fast kören ska vara typ hundra timmar lång. är sjukt otaggad.
förrutom dom hemskheterna så är jag glad. JIPPIiihej.

solitary move

jeggcp vad vare som va lol äntligen med renate? hahahah.
HEj. om jag säger att jag är lite emo så kommer världen tycka att jag är emo varje dag. men det är jag faktiskt inte. och när jag är emo så förklarar jag mycket fint varför. och oftast är jag bara emo typ en halv dag. lite som idag. jag var glad fram till typ musikens slut. bengt kändes som en grönlila amöba (nej jag vet inte hur dom ser ut) men det gjorde han iallafall. och jag ba känner ångesten flöda inför tyskauppsatsen. men okej JA det är tråkigt att höra om. men det är iallafall SANNINGEN!!!!!! jag vill åka till kolmården. undra om man får ta ledigt för att åka dit? hade lätt gjort det då. sjukt värt. ÅH blev taggad.  jag vill skriva ett brev på ett färgglatt papper, är taggad. 
jag lever iallafall ut lite mitt emomode här lite. äter hallongrottor o lyssnar på nåt emolikt. juste. jag är emo för att jag hade JÄTTEONT i huvet. gick hem från tyskan. juste tyskan. OMG ja juste jag är också emo för att jag KUNDE haft sovmorgon till 10.20 imorse om jag visste om att vi inte hade engelska. juste engelskaAAA. jag är OCKSÅ emo för att jag måste läsa till kapitel 14 i min engelskabok tills på onsdag. jag ligger på kapitel 2 just nu. EMOCUT. omg nu kom jag å tänka på mitt italienarmband. </333333333333333333

har inget mer kul att dela med mig av just nu. jo förresten. bilden visar min medeltidsmindmap som jag lämnade in för en cpvecka sen. hahahha den blev lite fail men den tog hundra år att skriva o cp så den fick va som den är.

hörn i ett cp

HEMSKTMYCKETHEJJJJjj.
ofta ingen har kommenterat om saknaden som kommer följa efter mitt armbands död? NÄHÄ. va sånna då.
jag har iallafall haft en ganska förträfflig morgon ändå. vaknade nio. somnade om. vaknade elva. somnade om. vaknade tolv. gick upp, åt frulle o här sitter jag nu. drömde dessutom värsta drömmen som var lite blandat hemsk o glad. men den slutade glatt. och var ganska underbar, har jag för mig.
nu ska jag dö tills jag dött tillräckligt.
HEJhej

:((((((((((((((((((((((((

DET OFATTBARA HAR HÄNT.
mitt italienarmband har gått sönder.
jag, den sista mohikanen med armbandet kvar har nu också gått över till the dark side. dock inte med flit. katastrofen inträffade idag vid 4 tiden, jag o albin lekte med en boll. albin fastnade lite lätt i armbandet och ner föll det. isär. MIsär. inte längre där. kändes tungt. nu har jag liksom inte min bästis på armen längre? jag har varit utan den i 4 timmar. i 2 år och cirkus 3 månader har den suttit på min arm. och nu, aldrig mer. kan det BLI hemskare?

jag är faktiskt liiite seriöst depri för händelsen. för nu vet jag inte om this was it. eller om jag ska försöka sätta tillbaka den igen? WHAT TO DO? min bebis. hjelp.
 
 
happy times

renate

jag kollar på debatt. lol. hahah. renate är den absolut mest efterblivna människan jag någonsin sett. jag orkar inte ens förklara, hon är bara helt blåst och jag får panik för att hon är så långsam.


freezing



jag o albin sitter o chillar i min kusins hus. kollar på vänner o äter choklad.
alldeles strax, heeeeeeeeeheeeeeeee, ska jag börja läsa i min svenska tyskabok. om ni förstår. jag fryser om händerna och är otaggad. :(
jajajajajajaja. hejhej.

å

hEjHALLÅÅååå.
hej.
strosade runt lite på bengans idag. kom hem 2 skivor lyckligare. har druckit kaffe med mormor. gått promenad me albin. lånat min tyskabok på svenska och ska snart börja läsa den. ätit en macka och en banan. hungrar nu extremt efter middag. jaaaaaaaaaaaaa. det va väl det.
hej.


onsalalalalala

hejjjjjjjjjjj.
jag är på landetjahej.
det är gos. lyssnar på oscar d. och väntar på nåt gottttttttttt. middag hehehihihieheih. lol.
idag fikade jag me offan på centralen efter en emomorgon (men är inte emo nu offan!!!!!!!!!) och sen satte jag mig på tåget mot götettttt. emomorgonen bestod av ett besök på skolan. ja. jag åkte till skolan. en tisdag på höstlovet. för jag saknade det så mycket <33333333333333333. lol. nej. jag hade glömt min tyskabok som jag har uppsats på ondagen efter lovet. kände mig extremt duktig när jag släpade mig till kg med mina väskor, när jag dessutom är stelhetens stelaste stelhet (tycker att det mesta i livet är stelt) men ändå vågade entra skolans korridorer TROTS stelheten då alla lärare skulle tro att jag VAR dumihuvet. men jag vandrade raskt till mitt skåp där jag hittade 0 tyskauppsatsböcker. ville bryta ihop men tänkte istället pallra mig upp till biblioteket och låna en ny bok. därför frågade jag glatt ett random cp om bibblan var öppen, varpå han svarade att ja det var den, och sprang därifrån av rädsla för det cp till elev som var här just denna dag.
jag traskade upp för evigheternas trappor och stormade in i bibblan där det satt en random tant jag aldrig sett förr, hon hjälpte mig knappt. fick inte låna någon bok eftersom den inte fanns där, ville dö. ringde mamma och berättade den tråkiga sanningen och slutade samtalet snabbt eftersom jag fick en kö med tantlärare bakom mig som likt elefanter kastade sig ner för trapporna för att dricka kaffe i matsalen.
ensam, ledsen o besviken lämnade jag skolan och råkade sätta mig på fel buss mot tegel och fick hoppa av o byta.
ja och sen hamnade jag här. lite gladare. imorn ska jag låna samma bok på svenska, eftersom att den bara går att låna på tyska i västerås bibliotek. livet är VÄRT.
men jag e faktiskt glad. hipp hej.
världens längsta inlägg. jag vet att alla mina fans kommer orka läsa.
lol. hejdå!!!!!!!

RSS 2.0