marsian picture

hhhhheeeeeeej.
dricker smoothie. gotti.
jag vill gå på redhot, men det är så jävla dyrt.
job bigt. imorn är en värd dag. börjar 13.30 med karnevalplanering. slutar efter denna aktivitet.
innan ska jag hem till isAaa. ok.ej. på fredag ere fredag. och det räcker liksom för att bli en bra dag. desssutom fyller jesssii år. <33333
OJ nu börjar breaking news. måste faktiskt gååå.
HEJJJJJJJJJJJJJJ


breaking

hej.
jag sitter och väntar in breaking news.
kollar på det varje dag det går nu va. måndag-torsdag. så himla fett.
jag började lite på teorin förut och jag fattade liksom hur man gjorde, så jag känner mig ändå pyttelite duktig. även fast jag borde göra matte och typ samhälle också. OkEj.
taskigt att min klass först inte skulle ha idrott imorn och sen ba sKULLE vi ha det. jobbi gt.
nu börjar breaKINg. PUSSsSSsiI

sailor's vision

hejhejehje.
åh jag är sugen på att se torkel i knipa. bra film hörru.
idag har mitt huvud varit lite döende. iallafall har jag haft lock för öronen, synsvårigheter pga. trötthet, TÄPPT (som fan) näsa och en ständigt öppen mun pga. andningssvårigheterna med näsan. samhälls och historia lektionerna kändes som en enda jävligt lång en, fast dom va najs ändå. jag dumhetsförklarade mig själv en gång men det är lungan. när jag kom hem låg jag i min säng o kollade på my name is earl.. hehe. och åt 4 kiwisar vilket resulterade i att tungan brann. jag är typ lite halvallergisk mot kiwi, min tunga blir alltid galen när jag äter för många. men åååh dom är så goda. och så ville jag c-vitamina så jag blir friskskskus.
åh jag blev näSTan lite sugen på att träna. random.
mmmm. ska nog gå och hämta en kiwi ändå. jag blir lite galen. dom är liksom hysteriskt fräscha och goda. mmmmmmmmmmmm. gottgottgott

mmmmm som i mumma

Hej!
jag sitter o lyssnar på "Plupp hemma i fjällen" på spotify, bra grej. lugn och lite gosig. användere mest som bakgrundsljud liksom. men jaaaaa. vad gjorde jag i torsdags? kommer inte ihåg. JO juste kör! och innan det åt jag hemma hos offan trorja. kören va snel. typ hej. på fredagen upplevde jag min första naturkunskaps lektion i tvåan, den va lite seg men okkkkkkkkkkkKKK. sen åkte jag hem till joppe och skruvade på proppar, åt bullar o kakor, drack te och pratade heheh lolololo. sen gick vi på bo kaspers och vandrade mest runt o sånt istället för att stå och lyssna sådär jättemycke men det va chilllllllll. sen va resten av kvällen chilllllll. lördagen va chilllllllll. träffade offan och gick på Djungelboken på stadsteatern med isa. idag vare högmässa, bästa jag Vet. mmmmums. verkligen ganska trist. men ändå lite gosigt. pluppiplupp.
om ni ska lyssna nåGOT på plupp hemma i fjällen så ska ni lyssna 10:21 och typ tre sekunder frammåt. bra.
nu är jag för snorig för att existera och ska plugga matte istället för att sitta här och dö.
PUUSsssssssi

  

alabama

mmmmm. jag sitter o lyssnar på bra musik. och längtar tillbaka till wayout helt hysteriskt mycket. nästan så att jag helt seriöst blir ledsen. och åh. peace and love, saknar det också. hela grejen liksom. fanns några stunder när allt inte kändes hundra procent värt liksom, men såhär efter så vare verkligen det. åh, längtar till nästa sommar och alla festivaler man måste pallra sig iväg till om man har nå cash.
igår tog jag ut alla gamla papper, typ hundra stycken, från mitt gamla räknehäfte, tänkte liksom återanvända det eftersom det finns massa sidor kvar. hehe. nu ligger iallafall pappershögen här bredvid mig. får lite ångest när jag tänker på hur mycket ångest matte orsakat. fast inte så HIMLA mycket egentligen, inte alls lika mycket som alla andra ämnen. matte har jag alltid kännt att det på nåt sätt alltid måste gå hyffsat. så det är väl mer frustration man kännt på lektionerna, än ångest. 
idag fick jag två nya lärare, Niklas & Anna. svenska respektive engelska. dom verkar bra tror jaaa.
åh nu har jag ont i ryggen. hejjjjdå.



två an

här är ett cp. jag e lite rädd för denna bild men det går bra ändå.


idag. var första dagen i tvåan. vi hade upprop i typ en timme, för att CH arbetar i snigelspeed. eller egentligen är han väldigt hurtig, men det är så mycket saker som kommer upp på vägen att det bara kan inte gå att säga alla namn på en klasslista på 5 minuter. lägg på minst 20 så kanske det kan funka.
men det va chilllll. i klassrummet kändes klassen lite gosig nästan. men sen flydde alla. så då åkte jag hem, och gjorde en kärleksmumskaka. sen åkte jag tillbaka till stan och hade körstyrelsemöte med gosestyrelsen. det va crazy as always, HAHA lol. men pluppigt.
nu ska jag hämta lite proviva svartvinbär. min nya bästis. (förutom oliver rå)


Oliver

asså är inte dethär typ bland det sötaste ni sett?
en dvärgflodhästsBEBIS. <33333333 (från parken zoo)
på den andra bilden ser han lite ut som ett cp, med hans rosa fettohals. men det gör liksom inget. han e så fruktansvärt söt ändå. jag vill verkligen ha honom som bästis. jag o oliver liksom. jag måste verkligen besöka honom någon gång i livet. åHHH.
lilla oliver. goseplupp.

  

m

imorgon skolan jippi


strangers

hejjjj hejjj hemskt mycket hejjj.
igårkväll spenderades hemma hos moa tillsammans me gosebarnen. vi åt pizzzzza o gott. pratade om times to come och så. idag har jag varit hos min granne i drygt 7 timmar på födelsedagsfika som resulterade i grillkväll. jättegos vare faktiskt. lite stelångest först men det släppte och var riktigt chilllll o bra sen. inga bilder har jag förstås. varken från igår eller idag. istället kan ni få en random bild på en random mjölkkanna i form av en ko, som jag har fått av isa. med ängelbakgrund!
jag satt och hade ångest för skolan o så men det resulterade i lite adhd istället så jag köttade ner våran klassida på fb och nu känner jag mig genast lite gladare. är på sånt där ironiskt humör typ (inte nu när jag skriver dock, men liksom inuti mitt huvud). heheeee. mmmmm jag känner för å kolla på my name is earl. det ska jag göra.
puSSSssssssi


shuffle

idag har jag varit lika lycklig som jag ser ut på sista bilden. eeeeeeeehe. nee faktiskt verkligen inte. jag har varit jeteglaad. har träffat jessi iallafall, bakat hallon&blåbärspaj. druckit hallonsaft, hahah. ätit fetaa baugettemackor. badat i ett grått väder samt vatten. chillllllllat o lite så. mmmmmmmmmm. gosecp!
nu taggar jag inför att välja någon liten härlig cpfilm och göra hallonsmoothie. min bästa vän in life.
hejdå.

   

två meter ernst

jag vet inte riktigt vad som har hänt, men helt plötsligt har jag gått från att verkligen hata ernst och rita honom som en djävul, till att älska honom. fast jag tror det är för att jag verkligen avskydde honom bara för att min moster alltidalltid tjatade om hur bra han var. men nu tycker jag bara att det är kul. hehe.
nog om det.
senaste två dagarna har spenderats på löpis. ååh. det var verkligen bästa gången av alla nu. vi var bästa blandningen, exakt rätt liksom. stämningen var på topp och alla var så bra och gosiga. inga sura miner. det badades, åktes ring, skrattades så att jag vErkligen fick ont i halsen, törstades, gosades, lektes, lagades mat & diskades! så himla kul och gos och bra hela tiden bara. mmm. vill tillbaka.
asså åh. nu vill jag verkligen bara ha en omgång till av way out, landet och löparö. så himla värt och sjukt jävla bra.
önskar verkligen att sommaren aldrig tog slut. en evighet av välmående. det vore väl nåt.
nu ska ni få fröjdas av sånadär extremt fina bilder från min extremt duktiga kamera. <3333
pussseeeeeee

              

purple rain

hEJEHHEHj ååååH.
fattar ni att jag har sett PRINCE. helt jävla galet. och han var så extremt hysteriskt jättebra. och wayout var så himla fett. jag hade endagspass men min syrra lyckades pilla bort 1 av hennes 2 armband hon fått som volontär så min kusin gick gratis första dagen och jag gick gratis andra dagen. VÄrt.
framförallt var prince värt. leendeeeet <333333 och fleet såklart. åh dom var så fina. och hives var sådär randomjättebra typ, fet konsert. trots att jag gillade dom för cirkus 3-4 år sen. tallest man on earth var jättefin också. ååh så himla bra, sista låten och så. mmmmmmm. way out. så sjukt jäkla fett.
jag e glaglaglagla. och hemma(!). fast lite ledsen också, saknar redan gbg hehehe. det är så himla somrigt liksom. att åka hem till sthlm betyder att sommaren är över. inte lika somrigt alltså.
men imorn åker jag till löpe med 12 små gullisar. det e ju kult faktiskt.
men nu har jag jätteont i ryggen efter hundra timmars resa längst bak i bilen. så hejdåååååååi.
pusspusups


asssså åååååååååååååh. jag vill bara se igenochigenochigenochigen. PRINCe <3


fleet

hejjjjjjjj.
jag sitter å peppar inför wayout. knaprar choklad & lyssnar för tillfället på explosion. mmmmmm.
jag vill klappa getteeeeer. dom är mina nya vänner. klappade en häromdagen, då kom dens två bebisar. och jag gav dom strå efter strå, och dom tuggade lite på mina fingrar och jag klappade dom på nosen <33333333 sen ville albin bokstavligt talat äta upp dom så han röt som ett lejon men ingen ens blinkade. förutom jag då, som studsade ifrån mina nyfunna vänner som jag så gärna ville stanna hos. mEN det göringe.
idag vaknade jag förövrigt till extrem blåst utanför mitt fönster. solen sken in som om hela jorden brann och det blåste som att hela huset flög runt högt ovanför molnen. ventilen i duschen gjorde så att duschdörren slog i var tredje minut. vilket gjorde att jag vaknade varje sådan. (minut). och varje gång trodde jag att någon var i huset. jag var nämligen själv.
idag såg jag ett par fina shorts på hm. mmmmm. det kan vara bra å veta. men jag nöjde mig med att köpa min allrabästavän på absolut hela jorden. (lejonets&björnens italiensk chokladglass) kärleken till detta glasspaket är så enormt att det bara BUBBLAR öVERrrrrrr.

nedan finner ni fleet foxes. kommer lätt bli det bästa på wayout. längtar näs-tan så mycket att jag dör.


   

liten fågel tittar ut

    

I'm so happy

jag är lämnad ensam för att dö här i mitt lilla hus.
mina pears har åkt hem till stockholmia. imorn kommer systrikus. och på torsdag kommer papirus tillbaka, med resten av syskonskaran och två boyfriends. snart ere wayouT. dessvärre (vilket underligt ord egentligen, dess+värre. mm) var festivalbiljetterna slut när jag skulle köpa biljett så jag har endast en fredagsbiljett.. :( men jag får iallafall sere bästa. Åååååhh ja längtar.
om två veckor är livet slut och döden börjar. nährå.
ehe......... (riktigt så hemskt är det kanske inte) ÅHERREGUD. JAG HATAR BANANFLUGOR. nivet sånna där småsmå äckliga flugor som sätter sig på all frukt dom kan hitta. sådana har iallafall INVADERAT denna värld och är här för att döda mig. dom är verkligen galna och jag hatar dom från allra djupaste djupet av mitt hjärta.
det känns som denhär bloggikusken bär på för mycket hat och ilska. fast inte så mycket kanske om man tänker efter. JAG ÄR iallafall glad. därför skriver jag idag!

min nya största hobby i livet är att lösa korsord. fast jag hatar det lika mycket som jag älskar det. det är liksom fruktansvärt frustrerande när man inte kommer på ordjävlarna. eller om det är typ svårighets grad 3/5 och uppåt. att beställa små pluppiga saker från cdon är också min nya bästis. DET är verkligen KULi. att få ett paket i brevlådan är liksom HAPPINESSSS och sen att det dessutom är grejer man vill HAAA. då ere liksom oövervinnlig lycka.

tänkte nu visa en bild på en bananfluga men bilderna på google höll inte måttet. (de såg för äckliga ut) så ni får klara er utan.


fudge


jag bakar en kaka.
med "fudgeglasyr" på. (fudge<3 sänder en tanke till dig jops) till kvällens kräftskiva.
det har varit sol hela veckan men dessvärre har detta skinande mönster av väder dött idag. det regnar. eller så ere bara väldigt väldigt grått. trist kan man tycka.
mennnnnnnnn. kakan är oavsett väder något att se fram emot.
jag kan inte hjälpa det. att jag skriver sånna här monotona inlägg. det blir liksom så. särskilt när jag inte har något vettigt alls att skriva men skriver mest för att detta lilla cp inte ska dö hELT och hållet.
ehm.
ja.
hejdårå.

!!!!!!!!!

hej. nu ska jag äta kolakakor, kanelbulle & smoothie.
mmmmmmmmmm vilken blandning.
mumma.


för att göra en kort historia lång.

hjehejehjehjhej.
jag luktar färgborttagningsmedel om fingrarna. trots att jag tvättat dom minst 100 gånger.

jag skulle måla en trädgårdsmöbel och glömde förstås ta på mig handskar, så ena handen var mer eller mindre täckt av vit färg eftersom jag målar så himla effektivt! efter mycket letande hittar jag den miljö & eld farliga flaska som ska hjälpa mig med mina problem. nästan utan att överdriva så stod jag i en kvart och försökte öppna korkjäveln. den var ju barnsäker och den gick bara inte att få upp. tillslut slet jag av hela öppningen typ (som sedan gick att sätta tillbaka) och dränkte mina händer i vätskan. och nu går det som sagt inte att få bort lukten.
så. och dessutom såg jag att popagandabiljetterna kostar 700 kr!!!!!!!!! och inte 500 som jag trodde. attans.
lite olycklig är jag alltså. hungrandes ska jag nu sitta o vänta på mina päron som är och handlar. och aldrig kommer komma tillbaka.
hejdå.


RSS 2.0