this will have to do

va med pappsen i ett småhöstigt men ändå fastklamrande sommar-rosendals i torsdags.
sthlm var fint när jag, claris & anna åkte färjan till grönan för å hänga resten av kvällen me gänget.
jag å jessie va pepp på fest med en hel den gulliga gamla klassisar i fredags.
å här spenderade jag å pluppen halva lördagen men det var ok kom vi fram till.
elli dreglade över efterrätten hemma hos tobbe där vi åt middag tillsammans med ännu ett bra gäng.
 

psykfall

okej.
har under de senaste 24 timmarna livskrisat lite. efter 8 timmars provjobb på sandys, flertal pratautomlivet&provjobbet-sessioner med offan, isa, jossan, mamma & pappa, ledsen8åringpanikat, knäpp-panikat, youtube-lugnat, några timmars sömn och mod men ändå o-mod senare har detta psykfall till människa nu "sagt upp sig" från sandys, sadlat om till morgondagens nya jobbintervju, freakat ut lite mer efter ÄNNU ett lass med ångest, försökt sova några morgontimmar men istället gått upp - ätit frulle - läst tidningen & slagit mig själv på käften - spelat piano & piggnat till. ja dendär meningen hade en förjävla massa kommatecken och var självfallet inte grammatiskt rätt, men vem kunde brytt sig mindre. vet förövrigt inte varför jag inte skriver med stora bokstäver i varje ny mening här, gillar små bokstäver på datorn mer, dom e mer stilrena pånåvis, så så fåre fortsätta. hursom. vet inte om man hängde med där ovan, men ja, ut med det gamla & in med det nya, eller nåt. HEJÅHÅ. måste sluta freaka och ba tuta å köra. nu ska jag försöka göra något pepp med denna dag.
JaAAdå.
 
det är förövrigt svinkallt i mitt hus & jag är för lat för att sätta på elementet.
mina tår förfryser.!:!:..!:!.. arg.

mmmmmmmmm

känner mig sentimental å blödig. att kolla på bilder från festliga braiga dagar är förödande. dock e jag inte lika jobbdeppig längre (hej claris<3!) ska provjobba på sandys imorn efter att jag va på en intervju där i lördags. brabra! lite opepp ba. söndagsångest. och så vidare. & ska på intervju för frukostvärdinna på grand på onsdag eller torsdag! förhoppningsvis blir jag och offi jobbarkompisar, fest! nu ska jag överbelasta detta inlägg med bilder som jag gillar & blir glad av. hejåhopp.
 

PEPPISSSSSSS ;)))))))))))))

HEJ.
här sitter jag å lyssnar på ameliesoundtrack å tycker synd om mig själv för att det inte va så jävla enkelt å kirra nå litet slafsjobb som jag tänkt. helvetikus. JA. jag är en idiot. men kan vi acceptera det så att jag kan på idiotwhinea lite? arbetsförmedlingens hemsida är jättejobbig att fylla i. jag kommer inte ihåg var jag hittade detdär äldreboendesocialjobbet förra hösten och hatar mig själv. mamma tror att jag kommer bli våldtagen (typ) om jag på hundpassen.se erbjuder övernattningspass för hundsittande. bravura vill bara erbjuda mig ekonomijobb med typ tusen års erfarenhet. ica har jag inte ens vågat fråga. mitt personliga brev är ett skämt. och juste cv, vill inte ens nämna det nä. jag vill bara flytta till london/paris/barcelona och få ett randomjobb å leva livet. varför skriver jag ens ner detta jag är patetisk ja!!!!!!!!!! självpeppstisdag jaman!
har förövrigt jättejobbigt ont i halsen. tror typ att det är halsbränna, har aldrig tidigare fattar vad det är men tror jag prickat rätt nu. och då har jag ändå MYCKET erfarenhet av ont i halsen å allmänna förkylningar, men aldrig halsbränna riktigt. jag känner att jag ba vill åka å öva höstkonsert i berwald med min lilla körfamilj. åh. saknar alla bebisar nu. vill åka till budda!!!!!! åh jag villllll. villlllll.
poor little baby anna.
nej.
igår flyttade jossan till paris också. inte alls depp. nu ska jag gå å sticka huvudet i sanden någonstans. alternativt toaletten, kudden+en annan kudde pga. kvävningseffekt, ut genom fönstret så jag blir lite mer förkyld eller vare nu e jag e.

RSS 2.0