KOFFELANE

tänkte bara säga GRATTTTTTTTIS världens bästa koffelane i förskott. den 30e juni fyller du år och olyckligtvis nog är jag inte hemma. men firas skall du! (när jag kommer hem)
du e världsbäst och jag önskar dig en förträfflig dag trots att du får klara den utan mig, eheeeee.
PUSSPUSSPUSSPUSS!

 

säckrygg

hej herbert
min packning står nu färdig och redo.
inför pEAce and lovE.
skulle först ha en gigantiskt väska men sen skulle min syrra ha den. så då fick jag den pyttelilla. där allt knappt fick plats. så nu har jag en nästan lika stor tygkasse också! värt. och ett jättestort liggunderlag.
är tagggggggad nu iallafall. fast jag är otaggad på att svettas. vilket jag säkert kommer göra imorgon i SOLEN när jag ska förflytta mig med min packning. najs.
jag hade tänkt belöna mig själv efter packningen med müsli&yoghurt och ett vänneravsnitt. men efter mycket tänkade har jag nu kommit fram till att jag inte orkar gå ner och hämta det. så jag fortsätter nog äta på min choklad ni ser där nedanför på den förträffligt vackra bilden. mums.
HEJjjjrååååååååå pussi!

 

hupp

HEEEEEEEEEEJlo.
jag har ont i ryggen.
om vi ska beskriva taggheten för p&l så har den pendlat mellan skalan. (1-10) först o främst:10, senare:10, nästsenast:5, senast:8 och imorgon och tillslut tisdag förhoppningsvis: 1000000000000
OOOOOOkej. nu när detta är uppdaterat kan jag fortsätta med taggheten för att packa just nu. den är low. sådär 3-4 någonstans. va ska man ha för jobbig väska, och vilka kläder kan tänkas ta me (med risk för att dö/försvinna etc.), vad ska jag inte glömma OCH så vidare.
jag ser fram emot min belöning efter jag börjat packningen.
kolla på friends. MUMsssssss.

mandarinklyftis


helvete. hade gjort ett inlägg om dessa mandarinklyftor men så råkade jag klicka ner fönstret. iiiiiiiiHAW0ou.
men, här är en bild iallafall, inte min dock. nu blev allt jättetråkigt men jag orkar inte anstränga mig igen. nu ska jag iallafall springa ner och öppna min lilla gosiga mandarinklyftsburk. dessa små orangea gullisar är bland det godaste jag vet.
mUms.

hemskt mycket hej

hjejp.
ska sova. mennnnnnn av någon anledning har det börjat ta fyra år innan jag somnar. s3gt.
visste ni förresten att det godaste som finns är: vaniljyoghurt me müsli utan russin och skurna jordgubbsbitar. jag älskar att jag råkade stava fel på russin först och skrev "rusin".
ska sova.

jag tror väl inte vi kan göra något annat?

hejj. jazzfestivalen under hela helgen, plus häng me kusin all day long därav mindre inlägg.
festivalen va iallafall brabra. och jag mår braaaaaaaa om ni ville veta. snart ere peace. alla e galna. midsommar åH mUMS. mamma kirrat jobb för mig i två dagar tror jag, iNTe FY skam! WEHO. det regnar väldigt mycket. fast det gör inge. regn e gos. har inte träffat världen på ett tag, men det gör jag ändå ganska himla jättemycket intensivt under peace så jag klarar mig. mitt rum e lite kaos, borde städa, fett jobbigt. nu ska jag kolla på film hehhhh. pUSsssssss

   

mer värd än kulorrrrrrrrrrrr

åhåhhehe. jag lyssnar på kent. sjuk nostalgi. finns det inget bättre ord för nostalgi? ska wordsynonyma genast. trånsjuka och hemlängtan tycker jag inte riktigt håller måttet (synonymerna word föreslog). det känns lite töntigt egentligen, när man typ "skrockar" lite över sitt liv redan. jag är ju bara 16 bast. ändå sitter jag här å småler åt gamla tider. gamla tider menat alltså cirkus +2 år tillbaka. värt.
nu blev jag lite hungri. fatta gott me yoghurt. fast jobbighetsfaktorn att gå ner för trappan stiger för varje sekund.

nämen annars ska väl jag fortsätta kolla på vänner o käka lindtkulor.


liljorna faller från ett fönster



idag var jag me koffelane i rosendals trädgård. himla fint där. man vill verkligen ha en egen underbar liten trädgård man pysslar me hela tiden när man är där. vi fikade, promenerade runt och åkte djurgårdsfärjan. mummmma. nu har jag himla ont i huvudet. eller snarare i ögat. eller egentligen mer huvudvärk i själva ögat och precis ovanför. det gör verkligen dånande ont hela tiden heheh. jag har tagit två alvedon och inget händer. feTt jobbigt. hhejjjjjjrå

fake/real

hejåhå.
jag började läsa Hanteringen av odöda på möja och inatt drömde jag en jättekonstig dröm som jag förmodligen drömde på grund av boken. konstig, alltså inte läskig, men det kändes jävligt konstigt efteråt. mitt fönster är öppet och bara halva gardinen överdragen. nu när jag tänker på det så känns det lite kusligt. resten av huset sover o allt. kollar på friends men kände att jag behövde pausa lite. min fina klocka har slutat fungera, fast det var ioförsig ett tag sen. det är sommarlov och det känns verkligen jättekonstigt minst sagt (tjatigt ämne javet, alla sägersammasak). musiken jag lyssnar på just nu känns lite fel, passar inte riktigt in på humöret egentligen. jag undrar exakt hur detdär lyssna-högst-5-ggr systemet funkar på spotify. bläddrade just förbi typ 4 bra låtar som jag inte vill slösa på men råkade börja lyssna 2 sekunder. åhnej.. både trist o kul att typ hela världen lyssnar på samma artister ibland. typ nu: veronica maggio. det börjar bli lite tjatigt att hennes skiva alltid sätts på, att någon rabblar upp vilken låt som är bäst/fetast. ändå fortsätter jag lyssna på't. jag längtar till landet jättemycket samtidigt som jag bara vill vara i stockholm vissa stunder. nu fick jag ångest över att sommaren ska ta slut igen. den gör verkligen det typ snart. äh fyfan.
ska kolla på friends nurå.

femitolvsvalsen

hejhejehjehejhejehjehje.
har varit på möja från måndag till idaAaag. me isa, jesssss o erik+gabbi o sofia.
jag har fått 4 miljoner nya myggbett. badat intensivt i typ en kvart. suttit ute o ätit hela tiden. och spelat tp 98% av tiden. men det va värt!  (NU NÄR JAG TÄNKER PÅRE så tror jag inte vi diskuterade/pratade om/tog upp/nämnde varken gud eller carola under hela vistelsen, vilket är väldigt OOOMMFGGGGGgg med tanke på att isa Är ett galet cp!)
mmmmmmmmmmmums. jag längtar till peace. lalalalallalalala.
ähmen snart ere jazzfestivalen. också mums, även fast jag inte e så insatt där. kussemurrrre kommer på fredag, hejhejhjekuli! och imorn ska jag träffa offan. nu ska jag kolla på vänner. o äta glass med varma hallon.
eller ba lyssna vidare på timbuktu. fet grabb. inte ytligt sett alltså. heheheheheheh lOOOOOOOOooool.
hejhejhejrå bebisar!


kom kom till ica nu

HEJHEj.
nu ska jag berätta om min fartfyllda dag.
med ett trögt tåg och en mer susande buss tog jag mig idag till skolan klockan elva.
utanför ica stod jessie o väntade. mer<33333 och ballerinakakor<33333 köptes och vandringen ner till rålis började. lite trötta, lite griniga, men glada hittade vi en ensam grupp människor som snart skulle fyllas till nästan hela klassen. vi satte oss ner i en ring, failsjöng nån sång med markus, klurade på godisfrågor, åt jordgubbar o sånt. sen när det började vankas brännboll försvann jag, isa och jess snabbt väldigt mysteriskt därifrån. vi vandrade tillbaka till skolan för att trycka ner saker från skåpet i en icakasse och sen spendera 40 minuter sittandes mitt i skolan och grubbla. sen var det musikdags med bengt. allas vår favorit. sånger sjöngs, olika tonarter kom flygandes och texter fanns oftast inte. nerstudsandes för trapporna kom vi sen ner till skåpen, tog tag i 100kilos påsen och begav oss mot tunnelbanan. halva resan spenderades med jeppe (jessie), och resten med en faktiskt ganska galen tant som började le lite för mycket när en grupp barn kom in. jag va lite rädd. efter tunnelbaneriden vandrade jag uppför rulltrappor och ut i solen på götgatan. där träffade jag snart offan, och vi rullade runt i affärer, köpte solglajjor& strumpor och fikade. clara kom förbi en stund och pratade 95% av den. MEN det var bara uppskattat så inget ont. sen någonstans så dog jag och åkte hem. åt en himla god middag och hamnade i galen matkoma. sjöng på icalåten tills pappa blev ledsen av att han hatade den så mycket och åt jordgubbar.

OKKKKKKKKKKKKKKKKKEJ.

atråtsbbugdroj

 

jordgubbstårta måste ju faktiskt vara bland det godaste i hela världen. så sjukt värt liksom.

lekkelejjjjja

hepp
löp i en ö igårkväll till idagmorse. det va narrrrre. vi kastade förbannelser (riktigt hemska sådana) på busschauförer, vandrade milslånga sträckor, dog, återuppstod, sjönk, var glada, åt, chillAde, löste korsord, cp, cp, cp, waterpipade, badade, och sov lite pyttegrann. sen vare fullabullar in till staden och skolan för att titta på utspring, och kasta trånande blickar..
nu e jag lite glad, och lite ledsen. hhhhhhhhhhhhhhhhhhej.
ska äta aladdin och dricka vatten. och kolla på dagens tips.

   

dethär är dödsdansen

HEJLO.
CAPS ÄR SÅ JÄVLA VÄRT. ÄLSKARE.
tänk att allting känns lite extra underbart näre e sommar. dessvärre kan även problem kännas lite extra jobbiga. fast näe, typ inte. problem på vintern blir typ NU VILL JAG DÖ. på sommarn ere mer NU VILL JAG DÖ LITE HALVT. så det e ju skönt. ehe.
jag är extremmmmmmmmmmmmt taggad på p&l, och typ segla med cpn, fjällbacka, landet, WAY OUT WEST½½!!!!!! och cp. fast okej. såntdär är liiiiite tråkigt att upprepa hela tiden. nu ska jag prata om något annat.

det ligger en miniatyr av en mexikansk hatt på mitt skrivbord. den blir lite dammig från time to time. fick den av jessica efter att hon kommit hem från mexico. där hon förövrigt höll på att dö hundratals gånger. den har guldiga kanter, svart topp, guldiga blomblad och sen rosa blommor. och lite grönt här o var. tänkte att ni ville veta. så nu gör ni det.
idag flyttade min bror ut, eller egentligen gjorde han ju det för typ 10 år sen (när han var 18) men nu bodde han här tillfälligt i väntan på att få flytta in i en lägenhet han skrivit kontrakt på. hursomhelst så flyttade han ut idag, igen. igår kändes det inte jobbigt alls iomed att jag hade en cirkus 5 timmarslång hatperiod mot honom. men sen hatade jag inte honom längre och då kändes det inge kul att han skulle flytta. jag har inte direkt sörjt, men jag har inte skrattat heller. aaaaaaaaaahaaaaaaapppppp.

förresten handlar rubriken inte om någon slags typ dans på någons gravplats eller, jag vet inte vad. det är bara en låt med timbuktu som heter dödsdansen som förövrigt är väldigt bra.
hepppppppppppp.

du får leva med det resten av ditt liv

           

fun for everyone


hej.
bredvid mig står en vit porslinsKO och spelar död. detta är en av dom födelsedagspresenterna jag fick som inte var av choklad. jag önskade mig nämligen choklad av alla som frågade, det var liksom lättast att bara säga sådär när någon frågade. och det är ju aldrig fel med choklad tänkte jag. och det resulterade ju i att jag fick en mängd av denna vara, av flertal personer.
nu är jag iallafall hemkommen från landikus. ÅH jag kom precis på att jag fortfarande inte sett senaste avsnittet av glee, MUMS det ska jag göra. jag hade något jättevärt att berätta men nu kommer jag inte ihåg vare va längre.
men jag kan säga något annat; idag badade jag årets första bad. (väldigt sent javet) det var lite dumt iomed att jag haft en FET förkylning den senaste veckan. den startade med "oskyldig" lock för örat, avancerade till halsont/ingen röst och senare las det ultimata snoret på. alltså har de senaste dagarna, särskilt morgnarna självfallet, varit helt fantastiskt snyt och ontfyllda. min näsa har förmodligen dött. påriktigt. MEN. jag håller på att återhämta mig gott folk. så snart är jag förhoppningsvis som ny.
nu ska förmodligen all efterlängtad uppdatering om livet och allt ont som det fyller ges!
hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

RSS 2.0