ett stycke sjukhuve at your service

ångestansiktet som infinner sig på en sjukhuve-tvångstanke person som just insett att hon glömde ta en *sista-photobooth-bild-i-vidblicksläggan-innan-jag-flyttar-ut*. får på ricco ångest men försöker kväva :-) man är ju inte mer än knäpp osv. har även orimligt ont i mitt pekfinger, är det det som sitter brevi tummen?? tror det. vaknade av att den liksom DUNKADE, nivet sådär när blodet pumpar. den är ej svullen men gör ont som fan vid nagelbanden, något oklart har skett. vet ej vad. ev när jag tog bort alla bilder från min vägg i läggan, det va en jävla massa kludd-pillande kan jag säga. å använde cirka bara det fingret. stackars </3.
så, jag har ju flyttat ut somsagt. som om ni ej visst osvosv, men IALLAFALL. det är hemskt, för en person som är sjuk som jag. men även bra, tror jag. har dessutom kommit hem till sthlm, igårkväll för att vara exakt. och hunnit börja på konsten, dvs kursen, oCH skrivit på kontrakt på min studentlägga i tengan. s i c k. är skräckblandat förtjust osv. ligger just nu å googlar minikylskåp pga hatar människor och därav (redan) mitt gemensamma kök jag ska dela med typ 9 andra :-) 
som den jobbiga människa jag är saknar jag redan mitt favvogbg. mEN det är ju förmodligen mest för att jag var där senast igår, hade en asbra sista kväll och kände så mycke LOVE till mina människor där, plus det pissregnade i sthlm idag och livet är lite jobbigt på olika sätt å vis. sÅ kanske inte så konstigt att jag projicerar min ångest på att jag är tillbaka i sthlm. tror ändå det är for the better, just nu vill säga.
nu. vet. ni. det.
ska jag göra mer foto-this-have-happened-inlägg eller trötttnar ni på det? för jag har massa skit/dagar jag kan visa isåfall. adjö.
 

lelle sthlm

det fanns fler somriga dagar i sthlm som en kanske vill komma ihåg att de ägde rum. så hej: 
 
maddis fyllde 22 och hade gjort en paj <3333
jag å paps tog en sväng på moderna, å jag såg ut som en halv idiot :-)
:-)
åt middag och drack kaffe med en favvis<3 
lelle sommarhimlen va
fick en så bra snap från hg. så RIMLIG fyllestavning på egentligen.
åt middag å drack bärs med 2 goa <333
drack mera bärs å hängde me ett annat gäng goa i skinnis!
drog vidare till celezte och poseade tufft inne på toan ;-)
en annan kväll hängde jag med bl.a. dessa plus en hög till förvirrade vinglada ungar. 
vi drog efter en del möda på open air och hade det gött. särskilt jag å favvon här ovan.
hade en jävligt go fika-meet up med denna fantastiska menschen.
kollade in mitt blivande hem i höst!!!! ser bl.a. ut såhär!
hängde i mer park, med mer sthlmsVIEWSbaby. emilia fyllde 22! och vi var glada & traskade till trädgårn som en oftast gör jorå.
2 favvisar
sen bodde jag hemma hos elodyne (och mango&alyne) i 2 dygn och barnvaktade henne pga LOUIE föddes, och nu har jag blivit med brorson och är faster 2.0. <33333333
sen for jag till mitt andra hem gbg. to be continued ;););););) hej!
 

nej jag vet inte alls faktiskt

hej!!!!!
jomen så att jaharå. 
idag pratade jag och min moster om att det känns som att det är typ 2a augusti idag. MEN ICKE. det är fan mindre än halva månaden kvar och sen, SVOSCH, så är sommaren borta. :(((((( det är faktiskt så emo så att en orkar ej. om det är något som är vemodigt här i livet så är det tamejfan varje år när sommarn slukas ner i ett svart hål och evighetsmörkret aka vintern tar vid. TRÖTTSAMT ÅTERKOMMANDE ÄMNE här i livet, men går tyvärr att ranta om helt orimligt mycket :-/// hade några goa sommarveckor i sthlm iaf, å nu mina sista + min sista TID här i gbg. :()(((((( något jag ångestar å ältar EVEN MORE i mitt huvud är för er kära vänner :-) så ni kan alla vara glada över att ni inte hör vad som pågår där uppe hela tiden :-) utan bara får leva med den ångesten jag ångestar ut högt :-) alltid nåt :-) hej!
augusti har iallafall gett mig en brorson. Å DET ÄR VERKLIGEN NÅGE Å HA DET IALLAFALL.<33333
hejdå.

RSS 2.0