tre dar ba fan

här sitter jag å skriver om sekter och undran över deras dåliga rykte, och det är ynka T R E dagar kvar tills jag fyller år! baaaah. knäppppt minsann. här har ni mig själv aka modellen i egen hög person:

☆ ☆ ☆


dethär tycker jag om

 
 
 
 

glad_JAAAAaaaaaaaaaa-Hej.

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjj. har haft bästa dagarna. nu. på senare tid. sådär.
har helt kopplat bort att plugg existerar, trots att jag har rester & nytt skit som helt akut MÅSTE lämnas in, men jag chillar(..............)! OCH ISTÄLLET ba leeeeeeeeevt och varit GLAD med världens bästa gullisar. har gått på K.Ö.T.T. konsert, ätit indiskt i en park med några glada, cyklat på tomma gatooor, klätt ut mig till indian, blivit utslängd från annas skiva & smitit in igen med agge - för att ännu en gång bli utslängda, pratat allvar med vakter, gått söder & gamla stan runt, hängt utomhus hela natten och sett världens vackraste soluppgång i världens vackraste stockholm med bästa carpetrion, carpat vidare (helt stört mycket) dagen därpå med samma trio, firat mammas födelsedag i förväg, gått på läroverksfejd och varit pepp & glad - vunnit hela skiten, KG alltså <333333, gått på fucking one direction med peppigaste jorun och varit så inihelvetes jävla glad och nöjd, pendlat mellan bästisars hus och mått bäst av å hänga med dessa, svettats i solen & hittat mögliga tomater på ica med en av dessa och bara HÄNGT, hängt med fler bästisar och suttit som en å annan random alkis i en park mitt bland lekande barn å ätit kakor å druckit öl. alltså, DESSA DAGAR. det låter så jävla "typiskt fint" när man läsere/säger det högt, typ blabla, "ja grattis att du varit utomhus i sthlm på natten med en kompis", eller "ja välkommen till klubben man blir fucking glad av våren/sommaren idiot.." men DET ÄR JU BA SÅÅÅÅÅÅÅÅ. dör av peppighet och nya äventyr he.l.a. tiden!!!!!!!!!!! så himla fint. men självklart har jag grå moments fortfarande. typ när jag får panik inför något: pluggEXTREmjÄVlaångest, svettpanikångest, VADÄRMITTLIVångest, VADSKAMITTLIVBLIångest, HARJAGETTLIVångest, klädångest, snor&förkyldångest/självömkan.... OSV. så jaaaaa, livet är fett sweeeeeet, men man  e ju lite ängslig änDÅ ibland, också. mm.
nu ska jag lyssna på 1d. puss.
 

MÖSSPÅTAGNING

HEJ!!!!!!
igår var en såndär JÄTTEBRA dag, som jag förevigt kommer känna enorm kärlek till.
först en smärre filosofilektion där man agerade allmänt seg och passiv, men SENSÅ. klasskamp för fulla muggar med min fina lilla klass. pingis, basket, ordspaning, fotboll, samarbetsövningar, rubbet! det va himla skoj och fint. sen åt vi lunch, tillsammans med vår eminente mentor som absolut ville sitta med oss vid ett långbord å äta gemensamt. mera fint. SEN. hade vi mösspåtagning och tvåorna & ettorna sjöng. allt var så jäkla studsigt och kul. solen sken och tiden gick i rasande fart. vinkandes med mössorna i luften eller nedtryckta över våra små knoppar kände vi alla in stämningen över dagen som så himla snart är här. sen bar det av till johnnys & en jävla massa ölmys med samtliga peppade blivande studenter. där blev jag väldigt peppad. eh. MEN DET VA KUL! kände mig väldigt överväldigad å glad. efter ölfirande med gladisar rullade jag hem, ganska bokstavligt, för å återhämta mig någon timma för mycket. VAKNA. äta soppmiddag. och sen rulla vidare, något sen, till simpishund där jag spenderade resten av valborgsnatten med ännu fler hyperbra människor & ba mådde.
nu e jag trött å förkyld å pluggstressad, MEN mest glad och peppad över allt som varit & what to come!
mmmmmmm! <3
klasskamp med bästa klassen!!!!
gulliga gladisar på mösspåtagning
sjunnnnng om studentennns lyckliga daaaaar
plupparna
 groupphotoooooo
malle i hennes virkade studentmössa. allt för å vara egen <33333
jippiii med mina gosisar!!
glad palmi&olli!
 

RSS 2.0