maybe this christmazzz

hallåååva.
jag tappar liiite tidsperspektivet/att hålla reda på dagarna. farligt är det japp.
exempelvis är det julafton om exakt en vecka?......?..?:? har ej köpt en enda julklapp. MÅSTE införskaffa några imorn! (obsobsobs maja!!!) annars då? jo. jag har varit lite slapp med å gå på föreläsningar, men har å andra sidan lyckats (möjligtvis att det bara är min mors förtjänst) lyckats låna den sista kurslitteratur-boken via karolinskas bibbla istället för å köpa den för 850 = WINNING. har istället kunna hetsångesta över livet och framtiden med me myself and I, alltid gött. jag har haft julkonsert me lille projektköris & kött! LJUVT lät det! AGNES ÄR ÅTERKOMMEN från espana! mycket omtyckt. hade en bra lördagkväll me grabsen. mycket bra mycket bra.
jag sitter i parallell skrivande stund å skriver klart mitt SISTA grupparbete i denna kurs, DETNI! sen ere ba en finfin tenta kvar i januari ;) sen e jag klar! eller ja, måste fixa 1 timme till UD-tid men det ska nog gå va.
jag har inga kul bilder å dela med mig av för har fått tillbaka min söndriga mobilkamera å den går alltså bara att ta kort på sig själv me. trist ? ;)))))))) svar j-a. en tröttnar på sitt fejs mina vänner. en tröttnar.
men för den som ej visste så är jag ju klädqueen för monki & här kan ni skåda ljuvliga bilder (det är en film egentligen) ;)
skoja. jag är med i serri en 0,7 sekunder, det är från när monki var på wayout å letade monkikläder på människor. dom hittade mig, bland andra. njut nu av min baksida till kropp och mitt hår. roligare blire liksom inte.
 
 

jag längtar till sommarn å västkustis

hur inbjudande?

augusti 1.0

augusti kommer efter juli. och här träffade jag ett av mina bättre kompisgäng hemma hos maji. simon agerade modell. hej simpo saknar dig <333
kolla view'n, hur sick?
sen for jag åter till landet & satt vid havet å luuuktade, aaandades, tittade å tänkte.
favvohuset vid en torr stackars gräsmatta.
middag me lilla familyn min. här mor & syster.
andra systern & way out west! och GLASS förstås. apdyrt men värt.
janelle monae sprang ut för å hejja på publiken. hon e så jäkla bra-a-a-a-a.
en bra tant vid nån hiphop-akt. därav mitt fotande, hon stod å diggade. henne tyckte jag om.
outkast!
jungle!!! såsåså bra.
robyn & fullmåneeee. sista kvällen trorjag.
jag gjorde chokladbollar någon dag som "efterrätt". sjukt najs faktiskt. blir som ett litet snack liksom. najs när man är många men det endå är väldigt casual å bara familyn typ. /mvh mat-bloggarn. :))))
en sjUk fullmåne kvällen innan vi åkte hem för denna gång. allt var kaos och jag å magnus gick ner till vattnet genom skogen och var rädd för älgar. jossan mötte en kvinna på gatan som gick i sömnen och hon var det läskigaste jag sett. vi ringde polisen och tappade bort henne/fanns hon ens från början? creepy creepy night.

YES jag e normal

jag sitter å flätar håret & stylar i diverse abstrakta frisyrer för att undvika plugg.
det bästa med plugg är att ge belöningar när en gjort något/pluggat ett tag = ger motivation.
det sämsta är när en ger belöningar/pauser hela tiden = fuckar upp systemet = klarar inte tentan.
just nu fuckar jag upp systemet pga. gav mig själv precis belöningen i form av att få se historieätarna avsnitt 3 (förövrigt världens bästaaaaaaaa. fucking love) tanken var att jag efteråt skulle köra lite race-late night-plugg. har inte genomfört den tanken än så att säga.
tidigare idag hade jag ett belöningsmoment där jag fick kolla på ett avsnitt ture sventon, när jag även hade mack-paus. fick brutala barndomsminnen och nostalgi-feelings. fan va jag älskade ture sventon när jag va liten. älskar att se sånt där och få nostalgi-feelings. nivet när en inte ens kan beskriva känslan utan kan ba stänga ögonen och ba se en typical scen från den tiden med "nostalgi-objektet". så knäppt.
igår hade jag ett moment när jag varit på toa och gick in i mitt rum för att sätta mig vid skrivbordet, jag verkligen bokstavligt talat bromsade mina steg halvvägs in i rummet å ba "men SHIT, dendär ljusstaken (som står i mitt fönster) är ju inte den jag brukar ha?! att jag inte sett tidigare? min står ju i MAMMAS RUM?!!!! denna är ju röd för bövelen, min är VIT???!! HERREJÄVLAR. vad ska jag göra NU liksom?" /mvh galen traditionsbunden/förändringsfientlig (när det kommer till miljöombyten i min närhet iallafall) kvinna.
gick sedan å berättade detta för pappa som lyssnade mycket ointresserat (alltså inte alls), och blev rädd för mig själv för att jag ens reagerar..... inte sunt. så nu ska den stå kvar tänkte jag. i protest mot mig själv. (obs. även för att det nu även ger mig en jobbig känsla att byta ut den mot min "vanliga" då jag redan inlett denna vinterperiod med DENNA ljusstake = får lite tvångstankar av att byta ut den.)
 
jag är en fullständigt frisk mänska.
/mvh psykologi 1-studerande 19åring som egentligen behöver flera omgångar samtal med professionella, men väljer att utreda sig själv och komma fram till = jag är normal. normal är ett ord som är relativt ellerhur grabbar ;)!

RSS 2.0