baaaaackstaaabber

hej!
imorn ska jag backstabba min nuvarande förskola och arbetsplats å gå på en arbetsintervju på en annan förskola, någon timme innan jag börjar work nuvarande förskolan. känner mig som en HEMSK människa. börjar ju bli vän me bebbarna nu. men vill verkligen checka läget på det andra stället. för det ligger fan jävligt fint, och går lite snabbare å åka till. vill ni höra om mina nuvarande bästisar på jobbe? om ej kan ni skippa följande stycke :-)
 
otto - en liten sjukihuvet 2åring vars avdelning jag inte ens varit på, men han ba hittade mig på skolgården förra veckan och det enda han kan säga är "NEJ" fast jätteglatt och busigt + "TITTA". han e ba sjukihuvet men världens gulligaste å roligaste. han kastar löv på mig och är överallt å ingenstans. påminner lite om hackspetten i kalles ankas jul.
hugo - han är en klok, snäll och tokig 4,5åring som jag hängde med idag från å till hela dagen. helt plötsligt när jag satt vid hans bord på lunchen dök han upp från ingenstans å tog tag i mitt huvud och gav mig en puss på kinden och sa att han gillade mig, väldigt rakt och bestämt. men även att han gillar alla fröknar. dessutom hade han typ små utslag precis vid munnen </3 jag accepterade snällt hans kärlek men gick i smyg och smetade in hela ansiktet med desinfektionsmedel 2 sek senare. 
dagens sista bästis som jag hängt med hELa dagen har jag sjukt nog helt tappat namnet på? återkommer me detta! han är iaf cirkus 3 år och är jättebusig, supergulli, men väldigt tystlåten. och när han väl pratar fattar man inte ett piss. idag älskade han mig för att jag gungade honom hela rasten, lekte att mina fingrar var myror på hans mage/rygg/huve och rånjöt fan när jag bar honom till olika ställen för å få honom att klä på sig/lugna ner sig från busighet. 
 
efter jobbet mötte jag pappa och åt glass å körde runt i örgryte, mitt potentiella nya workområde, och kollade in gatan mams å paps bodde på i 3 år när det precis träffats. nu ska jag snart försöka sleepa för intervjun börjar 8 imorn :-))))
 
over and out!
 
bilden är på pappis förra veckan när vi var på äventyr i halmstad. 
 

dethär e min tid, kanske

tjo mina katter!
sen sist har jag fått jobb x2, först lärarpoolen, sedan en förskola på hisingen, som jag jobbade på tors-fred. lärarpoolen hann jag inte börja på innan jag slutade hah, men dom är snällisar som var förstående. next up är att jag ska på en till arbetsintervju på en annan förskola i örgryte på tisdag. might wanna change location :-))) vet EJ. är fett förvirrad å velig å så i jobbDJUNGELN ;););) nämenjamenvet ej. vi får väl se.
majset har varit här sen i onsdagskväll då vi gick på Mac Demarco på pustervik (som hon även fick i tidig födelsedagspresent av mig :))))) och drack öl. det var gött. sen jobbade jag medan hon var på bokmässan. sen har det druckits mera öl, vi har snabbhängt me både katta mfl och emilia! fint! gött! bra helg, igen. det är fint. gbg är fint. 
när jag får söndagsångest/ångest i största allmänhet försöker jag lyssna på håkan å ba känna mig extremt stereotypiskt göteborgsk :))))))) idag till exempel, klättrade jag upp på ett berg brevi mig, ovanför chalmers å satt i kvällssolen å försökte ba va håkangla. funkade ganska bra ändå. 
nu ska jag försöka gå å lägga mig, å eventuellt ställa klockan för å se månen blodröd nångång inatt!
adjö! (miss u all förövrigt. sthlmisar, londonisar & hamburgbobo visiting sthlm <3 </3 <3)
 
 
 
en liten majs i landalaläggan
whatsup partyppl :PPPPP
för mammig regnjacka eller ej? TO BUY OR NOT TO BUY. 500 spänn. pls vote.
mac <3
 

kapellgången 2

tjogen mina små fågelungar!
söndagkväll va :-)))))))) har lite ångest angående jobb, men inte SÅ värst mycket. 
fick ju jobbet på lärarpoolen så det är ju skoj! dock lite omständigt att hoppa runt på olika skolor, plus man garanteras ju inte jobb liksom. mENMEN, fortfarande bättre än inget! men ja fortsätter söka va :-)
another megasuperjättebra helg här i gbg iallafall. mmmmm. jag å majset har strolat runt i gbg, suttit i hÖStsolen (<33) och druckit kaffe, druckit öl på diverse barer, haft stela men desto fler bra moments, klappat djur i slottskogen och vandrat cirka överallt pga rädd för vagnen å vitkepsarna :-) ikväll så satte jag också upp masssssa bilder på mina väggar. så det är ju fint å peppigt å så. mor&far lämnade lite grejer i fredags å mams var å kollade in läggan. nu har jag alltså desto mer kläder å saker som en vacker dag i november ska förflyttas härifrån, längtar ;-) jamennämenjo så att lajf e ju faktiskt rätt fint va. imorn ska jag förmodligen ut till onsala å hänga me papsi som är kvar i staden i cirka 2 veckor, mycket mys.
 
adjö!
 
 

jaha

anonym jag VET VEM DU ÄR OKEJ??? sluta trakassera mina kommentarsfält??????
ok. skoja bby. majset du e för tokig du <333
 
idag är det fredag. vilket är så himlahiMLA skönt. > sa den arbetslöse som knappt ansträngt sig hela veckan :-P < nejmen serri though. jag har faktiskt ansträngt mig! en del iaf. och desto mer skare bli! om en kvart ska jag pallra mig iväg till en jobbintervju. nu när jag skrev det blev jag fan lite nervös. fan. jag som kände mig fit for fight innannnnn. aaaaah. jaja. det får gå ba. ska vara mitt charrrrrmiga härliga JAG bara :=))) 
fortfarande är det så jävla konstigt att jag bor här? vad ÄR DET SOM PÅGÅR ens. ok nu blev jag nervi så kommer inte på nå mer å skriva. 
adjö. vi ses på andra sidan.
 
 obs. vet att nya backgrounden är lite störig from time to time, men tycker att den är ÖVERVÄGANDE stilig iaf! så ni får deala mere! pUSS

har bott här i en VECKA idag hörrniiiiiii

hejjjjjj! 
gör om gör rätt :-DDDddddd, gjorde om lite igen. 
idag har varit en halvproduktiv dag. ok, inte så produktiv. but still. 
jag har promenerat, sökt jobb, ätit lunch å middag :-) (det är också en bedrift) och suttit i min innergård i solen+blåsten. okej jag sKA försöka få jobb innan fredagen kommer............. är så pepp på att ba få dricka öl å leva lajf lololol. men det är sanningen. 
på fredag kommer mami å papi har jag sagt det redan kanske? dom kommer iaf med lite mer kläder hehe, och random grejer som kan va kul å haaaa. så det är pepp. har även lyckats med att INTE handla idag? HUR duktig?? igår gjorde jag bönbiffar till middag, aggo hur duktig?? dina var dock godare tror jag, men jag gjorde på kikärtor å andra bönor istället för kidney. men fortfarande goda though! 
okej ikväll sKA jag beställa bilder som jag kan sätta upp på väggen inom en snAr framtid. om någon har tips på hur man söker jobb inom äldrevård så får ni gärna tipsa. fattar typ inte hur man kommer i kontakt me kommunen å shit? blääee. men ja. är fortfarande gla typ. får ju absolut moments av livsångest å allmänt emo osv som alltid. men känner ändå en stabil nöjd känsla, tror jag iallafall? känns gött.
vem är anonym som sa att nya bloggisin va fin förresten??? :PPPP
kan förövrigt VARMT tipsa om dagens doku jag såg på svtplay, del 3 av 3 (har ej sett dom andra två, men ska gört) av "Det är inte så dumt att bli gammal" avsnittet som heter "Vägen till vansinnet". mYCket sevärt.
är så mega sötsugen, å har bara 3 bitar plopp kvar från igår :(((( ska jag baka??? borde ej. borde tämja mitt sötsug :(
aja, adjÖ kära vänner!
 

livets liv

tjo.
ändrade livet. yolo. orkar inte fixa så att det inte ser muppigt ut i header :-) ni får leva med det, kanske. 
nu ska jag sova. 
adjöken.

sticki nikki hehehhEHEHEHEhe, eller fingerzzz??? :-)

hejpåerhejpåer!
i helgen har maja hängt hos mig, det har varit super, vi har fan haft en suPER helg. mikket skoj å bra å matmässigt god, alltid trevligt. jag har införskaffat mig en stekspade så jag slipper steka med en osthyvel :) skärbrädor så jag slipper skära lök och allt annat som ska skäras rakt på bänken i köket :) en liten papperskorg till toaletten :) å värmeljus så jag kan MYSA riktigt vavavava. känner mig vuxen. fast at this very moment mindre vuxen pga lite ensamsjuk, blev ju van vid att majset var här nu VA. men ok jag klarar mig hehe! imorn måste jag börja söka jobb aktivt, är ej taggad. längtar till landet. i torsdags blev jag hämtad av moster & kusin å åkte till landet me dom, åt middag, kollade på film och sov där. OCH hängde runt i min bästa skog. mmmm den ere bästa jag vet. så magiskt att ha så nära till landet, riktigt jävla fint. pratade me malin idag, hon e en gullis. saknar na. 
gU jag vet ej om jag ska försöka sätta upp bilder på väggen eller gå å lägga mig nu??? så SVÅRT. okok sätter upp bilder, de behövs faktiskt. adjöken!
 
 

LANDALA baby

hEJ mina älskade!
jag e hÄR osv. men det vet ni redan! mina kläder är uppackade, sängen bäddad (he he obviously), kylskåpet hyfsat fyllt, ljusslingan uppe och snart även foton & min jungleaffisch <3333 peppigt va! i helgen får jag mitt första besök, majset :) känns så kUUUL å få dela med någon detta galenskap.
idag har jag vaknat upp i min nya lägga, käkat äggmacka å druckit kaffe sponsrad av anna & aggo. kaffepress & kaffe, mycke snela å bra gåvor! jag har skypeat me isa. vandrat runt halva gbg och införskaffat bl.a. tvål, disksvamp, topsar å lite annat random. dock maja (!!) måste vi till rusta för jag vill köpa en liten papperskorg till toaletten och handdukar å grejer. sEN drog jag iallafall hem och tillagade och åt min lilla LIDL-middag. fick jätteont i huvet men studsade ändå glatt ner på stan för å möta maja å hennes klassisar å gå på manifestation för flyktingkrisen. det var fint och bra turn up. dessutom var det typ svettigt idag?? borde varit barbent </3. 
känner mig förvånansvärt happy å nöjd me tillvaron, läggan känns väldigt hemma å mysig redan. väldigt "självklar" liksom. så det är najs. än är allt bra! imorn ska jag nog till landet å hänga me moster och kusin. är väldigtmegapepp på det och att få walka i skogen lite. mvh snusmumriken/PLUPP (min favvobok när jag va liten) osv :) nu ska jag räkna ner minutrarna till PH. <333 mmmm bästa tidsfördrivet i lajf. 
blir glad när ni pepppar mig här å på sms å snap etcetc :)))) sånivetdetva. känner kärlek å support å det är FINT!
hejåhå, puss!!!! 
 
en bild från när jag vinkar hejråååå till mitt lilla rum i fiskis och ett NU när jag vinkar HEEJ till min läggis i landala!
 

tjogen vad händer ens

tjogen!
idag har jag levt bakislajf (:PPPpppp) och packat lite. jag har s å å å himla svårt att inte ta med mig hela min garderob :-)))) måste lära mig att travel light. but that aint gonna happen probsss.
tack maja för bra tips :-) känner ångest för varje liten pryl jag plockar ner från min vägg å ba RIP DETTA LILLA KORT SOM SUTTIT PÅ DENNA LILLA PLATS, NU TAR JAG DIG Å SÄTTER UPP NÅGON ANNANSTANS. </////3 ja jag borde skaffa hjälp. e sjuk i hÖVVE :-D
 
jaha, detdär skrev jag igår :-)
fortsättning följer: jag har packat klart, cray va??? är så pepp å rädd å allt på en gång!!!!!!!!! känns knäppt att jag inte ligger i detta lilla rum imornkväll å kollar paradise. utan i ett NYTT stort rum me kök å toa å grEJER. så peppigt å läskigt all at once. fint att ha så nära till landet dock <3333 och till dig majsi!!!!! <333
desto tristare å ha LÅNGT ifrån andra små snellisar här hemma förstås. jag lyssnar på björnstammens nya skiva å cirka ALLA deras låtar är bara lite mer än 2 minuter?? provocerande. en låt måste ju va minst 3 min, annars gåre för SNABBT! 
 
gud fick lite ångest nu :((((((((((((((( HAHA okej jag ska försöka sluta vara så sentimenti. 
hejrå.
 
här har ni aggo :-)
 

hejje idag fyller papi år <3

HEJ GÖLLÖNGAR!
nu ere dags för mig att börja skämma ut mig här igen på bloggENNN ;-) seriöst though tror jag att det är en bra idé nu när jag ska flytta till gbg till i jul cirkus. kommer ha cirka noll vänner till en början iaf. har ju bara majset på helgerna </3 (knappt det kanske) livet som skild </3
nejmenjamenjo.
jag har lite dampångesträdslapepp osv. SÅ PEPP ena stunden SÅ RÄDD andra. är ju så överdrivet sentimental av mig så får panne varje gång jag ba hejdå denna lilla asfalt jag walkar på här på söder, see u in 100 år. och same med varje stol/kudde/kastrull/min säng hemma. MEN det går över he he he. såfort jag flyttat. 
se fram emot all möjlig ångest å damp men sen glädje, som jag kommer vräka ur mig!
ge mig gärna TIPS på vadfan jag ska packa? obv. kläder. men sen typ? ok detta vet jag: ljusslinga, lakan, handduk, typ 2 affischer, massa kort, någon dvd??? <333 några böcker, pennor, anteckningsbok. VAD MER???? vill känna mig som hemma i min nya ETTA på 30kvm jag ska flytta till. pls help me. 
alla är även välkomna att framförallt KOMMA OCH HÄLSA PÅ MIG men även skypea/ringa mig varje kväll <3
 
ska jag byta till denna som header på bloggen? hHAHAaha. vem är jag. 
 

RSS 2.0