efter nyår kommer solsken

titta vilket VÄNT ansikte :)))) 
vips så var det januari och skolan började typ en halv sekund efter 12slaget. dvs typ 4e jan. man fann sig själv sittandes på etc och försöka plugga. 
var på en isande promenad genom staden me hugge och muje. en otrolig familjebild klickades.
<3
gick på bonniers me puppe istället för att gå på mitt sista seminarium :) hade faktiskt iof ont i käften fortfarande från att jag dragit ut/opererat ut en visdomstand. så jag tycker jag förtjänade det. 
hej!
en standardrätt.
drack ett lass med bärs och dansade på skoj men lite weird dansgold på TONG me hannah aggo å hugge.
en kanonkväll.
otroligt pepp agnes <333
perfekt luftande i armhålan!
ny dag ny fikamöte me pappa. det viktigaste vi har här i livet.
vips så blev det helg igen och muje var här. det dracks bärs me andra snälla och sen gick jag muj å aggo på svartis, me mkt bra vibb som ni ser på den starka bilden här ovan. 
lördag. tittut! 
vi skulle se erikas föreställning!
så duktig!!
en onsdag mitt i allt gick jag på khruangbin med jos ninni & håk. jättebra var det. man ville dricka öl förevigt men ist gick jag duktigt hem för att orka upp till morgondagens föreläsning. SÅN E JAG. 
hjälpte agnes å flytta! hem till sitt nya fina hem på telefonplan! jihooo. åt jättego middag och spelade spel me hannah och susanne. 
en fredag, tror jag det var. kanske lördag. åts det middag hos anna och tobbe, me aggo. som blev öl me filip josef och joel. mys! visst uppskattar man dessa fina gryniga suddiga bilder lite extra :)
stark stund. skål & hej!

krigar mig igenom del

vad speciellt det är när man har så svårt att gö det man skA. har bestämt de senaste typ 4 kvällarna i rad att jag ska "läsa lite i kurslitteraturen" på em/kvällen. hittills har jag inte öppnat en enda bok :) av samtliga. på hela tiden, sen kursstart. inte öppnat ens litelite. bläddrat ba tjipp. nej ingenting! :::) dom ligger i en hög och väntar fullkomligt orörda! skyller DOCK på att det bara är trist teori och jag **känner** att jag lär mig allt jag behöver veta inom projektledning på lektionerna??? kan va fel av mig :) få se snart när tentan kommer!! vaaad ska vi ens skriva tenta på undrar jag. 
det är kul att jobba med projekt iaf!! jag har en go grupp jag gillar. och lilla jag fick bli projektledare i vårt projekt. mkt kul<33 men dom leder såklart typ lika mkt. men jag får hålla i pennan å skriva rubriker :) å d gillar jag ju. 
jaha nu blir det tillbakablick till december. bilder är viktigt etc :))))) hej!
 
var på LVL4 me puppe å pippi. har jag sagt att ninni kallas pippi även? helt orelaterat till långstrump. kommer ej ihåg varför. snarare närmare fågeln. fast inte det heller. bara ngt som rimmat på ngt vid någon tidpunkt och sen har det hängt kvar. 
mkt fint och mkt tokigt såg vi där. här fint!
var på konstfack med hugge! såg detta, palmer, fint. önskade att jag hade haft dendär palmen som sign när jag såg den. 
fikade kaffe och pizza me offan! otippat god kombo. 
hängde me kung louie<3
pluggade gjorde jag också. med hugge och en bebis. 
a star is born!!!!!!!!!!!!!! 
blev rörd. och desto mer skulle jag bli, när jag hörde om ny skiva i sikte :''''''( <33333
en annan representativ bild av mig i december. när jag "krigar mig igenom del". en tenta med allra högsta förmodlighet. det gick ju an tillslut! blev klar med soc.ant! och tyckte om kursen! fint.
stolt puppa. och jättegulli. brevid aguéli!
lilltossa som fyllde år några dagar senare, fast i onsala! där vi hamnar snart.
annan tossa. som också fyllde år senare! firades me karaoke och öltunna eller va det hette. ölkana. nej öltank? det var bra iaf.
såhär såg alla dagar i onsala ut i köket :--) sjumiljarder kockar :) ni kan ana :) gick oförväntat bra dock. god mat och ganska lite krig!
staaaandardmotiv puppe aaallllaaa födelsedagar, speciellt de tillbringade i onsala, på morgonen när födelsedagsbarnet ska uppvaktas och puppe ska FOTA OCH FILMA LITE BARA HEJHEJ. och alla blir irriterade pga alla känner sig fula.
wowwwwe va fint det var på självaste julafton tror jag minsann här! får sånna längtkänslor till landet nu :( 2 månader isär :(
lille puttebo i solskenet. 
lille putte i solskenet.
sen åkte jag hem, till dessa! och firade nyår. en märklig högtid hörni. men go me dessa!
jag har monopol på dom! ;)))<3

typ hundra på att jag redan har en rubrik som lyder "green eyes", så här är den: green eyes 2.0

 
hej från erat favoritemo.
fick plötslig stark angst denna goda söndagskväll. förvånande! börjar sakta inse att jag kanske har pms ändå. fast jag bestämt mig för att "jag inte har det". ja man är speciell etc. hur förutsägbart är det att jag utan att tänka söker mig till att lyssna på kent och coldplay när jag känner mig sådär riktigt liten? ooootroligt. men också kanske en gnutta gulligt. makes me think about mini-me. lilla emopuppa! också väldigt kul att jag på så många plan aldrig blev ett fullbordat emo fast jag så gärna ville. musiken blev som hårdast HIM, billy talent och typ MCR. fast jag ville landa i djupare hårdrock. blev inge med det... sminket och håret var ju även det ett svagt kort :) en hård liten torr eyeliner-linje punkt. rummet hemma blev blått istället för svart. osv, ni fattar. JAJA. gölligt vare iaf. att man var där å jobbade. 
coldplays låt 'green eyes' får mig förövrigt alltid att tänka på boken 'freaky green eyes' av joyce carol oates, min favvoförfattare när jag va yngre. helt i samklang med min emofas! hon skrev alltid jättesorgliga berättelser där minst 1 dog eller fick psykos :) sjukt hur mycket man lär sig om livet i "ungdomsböcker" dock? typ massor om döden, sorghantering, mobbning, att växa upp, val i livet eeeetc. det är väl det dom är till för iof.
jaha nähä. man kanske ska sluta ranta och gå och lägga sig. pepp inför en ny ångestdag av praktikansökningar :) som jag idag insåg sakta går åt helvete när typ alla platser jag tänkt söka redan har tillsatt/inte tar emot :)
jaja. det blir väl en bra dag om jag bara villlll det va. PVO osv. +pura vida. 

RSS 2.0