måndag & recept på min egen goa fruktsallad

jag vaknade klockan fem av att jag hade drömt att det var jordbävning.
när jag förvirrat tittar upp och kollar vad som händer upptäcker jag att det spöregnar ute, efter några sekunder blixtrar det till. det går ytterliggare några sekunder och sen brakar allt löst. världens dunder är över mig, och jag överdriver inte när jag säger att huset & sängen skakar. SHIT va läskig det var. världens åska var på gång.

det lugnar ner sig efter ett tag och jag kan somna om när jag förstår att det är över. men jag måste erkänna att jag var grymt rädd.



efter en omskakade tidig morgon somnar jag om och vaknar vi tio tiden. jag går upp äter frukost, tar det lugnt. jag & albin går ut och sätter oss i solen en stund. sen kommer maggan & charlotta hem. då klär jag på mig och sen går vi en promenad. efter promenaden pumpar jag & maggan min cykel efter många omständigheter och sen höjer vi även sadeln som vi senare upptäcker behöver höjas lite till.

sedan sätter vi på grillen och låter den stå och lugna ner sig, vi förbereder dom goa hamburgarna som snart ska läggas på och efter ett tag är dom färdiga och vi tre sitter och äter ute i solen. riktigt mysigt ! (bilder ska dyka upp senare) sen förbereder jag efterrätten som är en god fruktsallad.
den består av  2 apelsiner
2 äpplen
3 bananer
och lite vindruvor.


SUPERGOTT :D

efter maten och disken går vi en promenad till finnabryggan och badar fötterna, sen går vi hem och tittar på ernst som jag förövrigt typ hatar. nu ska jag & challe snart bada fotbad, HAHAHAHAHAHA. jaja.

trevlig dag, vi hörs. puss !

sms med varandra, bara du ingen annan

tjeeeeeeenare ;D
idag gick jag upp vid elva tiden skulle jag tro. eftersom jag varje kväll går och lägger mig typ vid två så sover jag ett bra tag på morgonen :D iallafall, efter frukost så fixade jag några grejer i min mosters trädgård. sen åt jag pannkakor hos mormor & sen gick jag, m, c & a en promenad som avslutades med att handla lite mat :D

sen när vi kom hem bakade jag chokladmuffins. och vid typ 6 åt jag, mormor, moster & challe middag. mysigt ;)
sen typ tittade jag & challe på "Bröllopsfixaren" en film jag sett många gånger förut, den är så söt liksom :)
nu har jag precis kollat på CSI New York och ska nog ta och titta lite på  DH boxen ;D (DH = desperate housewives) :D

SMSA mig, då blir jag gladiiis annis, och KOMMENTERA OCKSÅ for god sake ;D
see yaaooo, puss :D

alltså helena is the shit :D hjääääärta

det är fett jobbigt att man får mejl från facebook SÅ FORT nåt händer där. man får typ 1000 mejl per dag .____.
feta jobbigt :O

just nu har jag precis kollat min facebook och sitter & chattar med min goa vän helena :D hon ska till skottland snart. hon ska spela säckpipa varje dag på alla fester hon kommer gå på har vi just bestämt. hahaha. och jag hotar henne att hon måste skicka kort annars kommer något hemskt hända henne :O och det vill vi ju inte :D
nu sa hon att hon ska skicka kort. då blev jag glaaaaaadis. 

nejnej. nu kanske jag ska titta lite på desperate housewives boxarna jag & kusinen köpte på ullared.
hare fint ! KOMMENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERA, and you will make someone happyyy.
kisses & hugs :D







ps. that someone is me, suprising huh ? ;D ds.

this is how it goes

jag fick några kommentarer under dagen vilket jag tackar & bockar för. nu är det bara att fortsätta :D
idag så har jag inte gjort så värst mkt, jag gick en promenix med moster, kusin + albin på eftermiddagen. vi grillade till middag, det var såå gott. jag tog en del fina bilder, ska snart lägga upp dom. vi satt utomhus och åt middag, solen sken, det var ljummet i luften, maten var god och det kändes sååå somrigt :)

nu har jag precis legat och kollat lite på 4, där "Ett tonårsliv" gick som jag har sett typ 100 gånger :D men den är la rolig, typ. haha. jag längtar förövrigt som fan till koster & anna. och jag hoppas fortfarande på att alla söta människor ska komma till gbg.

jag är hungrig så jag ska nog gå och ta en macka. imorn ska jag försöka lägga upp massa bilder på bdb och en del här ;) vi ses & hörs. kärlek,
anna


fyyy

jag har feta tråkigt idag. åh, asså jag blir så irriteraaaaaaaaad.
ni kommenterar inte, vilket resulterar i - en ledsen anna - så det är inte snällt.

alltså näeh. jag har ingenting å skriva om. usch fyfan.

BLÄ. fattar ni nada eller. jo det är klart.
nej. klart slut.

N I Ä R S A K N A D E ! ! ! ! ! !

hejsan vänner :)
asså ni anar inte hur mkt jag saknar er. :O
särskilt saknade är ju anna, emmsi, lisa, helena, sara, manden & massoooor. men liksom asså. bläää. jag kommer typ aldrig komma hem ju :O asså det är ju trevligt här på landet med finakusinen men jag saknar ju er som fan. :(
och såklart saknar jag min fina familj & mina fina syskon :) <3

aja. claris & lisa kommer ju till gbg nästa vecka. det ska spela handboll i partille, FÖHOPPNINGSVIS kommer jag åka och kolla på dom och va med dom. men det är inte sääkert. :( emma & sara försöker jag få till gbg vettu ;D och anna ska jag åka till andra veckan i juli, hon är ju på koster. och jag ska vara där i tre dar, det blir fett bra & mys ! jag längtar fett mkt.

men asså ni andra, mina andra vänner. nu får ni faktiskt skärpa er. säg till era föräldrar att ni vill åka till gbg för det är så kul där osv... och så TRÄFFAR NI MIIIIIIIIIIIG. jag längtar såå efter er :( KOM KOM KOM KOM ni kan bo hos mig ;)

aja. nu ska jag strax kolla på Cloverfield med kusinen. hon är fin hon. ha en fin natt ;D puss.
love you guys, and you know it.


jag saknar bl.a söta människan helena <3

ulla ulla ulla ullareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed

jaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo. wazzap?
igår var jag i gbg med kusinen och jag köpte ett jättefint vitt linne på Rut mfl den affären älskar jag förövrigt :D, (jag hade tänkt å köpa världens finaste klänning men den fanns inte i min storlek :(:(:(:(::(:(:(:()

iallafall. idag gick jag upp typ 8. för vi skulle dra till ullared och det tar nån timme dit typ. och sen va vi där ett braaa tag och köpte masssoooooooooooooooooooooooooooooooooor. jag har köpt så himla mkt, jag kan räkna upp sen :D:D

nu har jag precis tittat på "Ett Öga Rött" (den filmen köpte vi bl.a på ullared :D) den är så jävla bra asså. :))
nej nu ska jag gå vettni. kommentera meeeeera AS I SAY :D:D:D jag ska käka jordisgubbar.

OCH JAG VET, detta inlägg blev fett flummigt och heelskumt.
men jaja. HEJ PÅ EN STUND ! :D:D:D

yey

jag sitter och tittar på Tenacious D - världens bästa rockband på canal+comedy. den har typ precis börjat, den verkar lite skum men lite rolig kanske :D samtidigt chattar jag lite och skriver i bloggen som ni förstår :D 

okej - filmen är heeel skum. jack black är lite konstig men vafan liksom :D hahaha.
näej nu ska jag & challe hämta lite å äta i köket.
KOMMENTERA nuuuuuuuuuuu. :D:D:D


i love yah. peace.

blaaaabla

hallådär :) idag har jag inte gjort särskilt mkt mer än slappat, suttit vid datorn och ätit mormors pannkakor. jag är ju på laaaaaaaandet. och ska vara här i två veckor och mer typ. nu sitter jag och äter en liten macka. det där ville man veta. yesssssssssssss.

nästa vecka ska både clara & lisa till göteborg. eller dom ska spela handboll i partille. så jag hoppas på att jag kan komma och kolla på en match. sen så hoppas jag att emma kanske kommer ner. och sara försöker jag tvinga ner till götet. hahaha. men sen ska jag ju till koster, till anna nån vecka sen också. :) najssss.

näeh nu ska jag hitta på nåt annat.
puss :*

7 personer blev till 1

jahapp. min fina familj övergav mig precis. haha. nehrå :D dom åkte hem till stockholm medan jag hade bestämt mig att stanna här på landet. men jag har ju mormor, challe & maggan. dom e fina dom med. men det känns ju lite trist endå, min underbara roliga familj. haha. med en bror vid namn Magnus, 26 år. två storasystrar, Ninni 20 & Jossan 17. Magnus flickvän Alyne 26. och såklart Mamma & Pappa. härliga & fina är dom hela bunten. jag kommer ju sakna dom nu i två veckor. men det blir bra endå ;)

nej nu ska jag gå och äta fiskbullar hos min fina mormor. jag skriver mer sen.
hare fint !

kram anna

rappoooort :D

usch va tråkigt. jag har typ inga läsare nu. för de flesta vänner är ju bortresta på ett eller annat sätt och det är inte många andra som läser - vilket betyder att det är tomt med kommentarer. det är synd för man blir alltid lite uppiggad och glad av de :)

midsommar var härlig igår. jag är fortfarande här på landet som ni kanske förstår. :) det var en del av släkten, jordgubbar & glass, sång, skratt, lekar & god mat. perfekt ! idag har jag inte gjort så mycket, mest slappat. jag gick ioförsig ut på en rask promenad i 1 1/2 timme med maggan & albin. det var skönt. det känns alltid bra efter promenader. men sen har jag inte gjort så mkt, spelat lite sims med charlotta. haha. nerds. :D lite bara. jag brukar inte spela det, för jag har inte spelet ;)

jag saknar en del kompisar .. my, anna e, clara, sara, joppe, emma, emma, offe, mandis. massooor. åh va synd att jag inte kan träffa dom. för det första är det flesta bortresta eller så, och för det andra så är jag på landet och kommer stanna här nu när min familj åker hem imorn. egentligen hade jag tänkt att åka hem imorn men sen så ville jag stanna ändå liksom.

så det tycker jag är väldigt synd. men jag sitter å hoppas på att en del vänner kanske åker ner till gbg nånting i sommar ? det hoppas jag på iallafall. clara & lisa ska spela handboll i partille nästnästa vecka så jag hoppas på att jag hinner träffa dom nåt. men vi får väl se. nu ska jag strax äta lite efterrätt.

ha de fint ! puss !

laaandet

hejsan fina ! :)
jag är på landet nu, kom ju igår. här ede lika mysigt som alltid även fast det till å från har spöregnat idag. men det är bara mysigt ju :) idag fyller min fina bror år, grattis magnus ! :) igår var det sverige - ryssland. haha, va vi blev ägda. usch så dåliga trodde jag faktiskt inte att sverige var, stackars oss. och jag är faktiskt uppriktigt ledsen när vi inte får vara med å spela nå mer just nu. och när matchen var slut igår och svenskarna stog kvar på planen kunde jag verkligen se hur besvikna dom var, lika besvikna som mig och resten av svenska folket. menmen, en dag kommer vi vinna, ellerhur? :D


idag har jag inte gjort särkilt mycket, jag har varit i kungsmässan. fast det vet ingen va det är men det är ungefär som forum skulle man kunna säga. där köpte jag två skivor för 100 spänn. veronica maggios gamla skiva och en skiva med hästpojken som jag inte vet om de är bra för jag har inte hört dom förr men jag har bara hört talas om dom så jag slog till :D

näeh, nu ska jag hjälpa till å duka. bror fyller ju år. hare fint !
puss & kram

ni är för bra

klockan är way to much, jag har alldeles för mycket kläder med mig till landet. min brorsas present är halvdan och jag är hungrig. men, va gör det? :D jag är jätte glad. jag måste verkligen stänga av datorn och sova nu. hoppas ni får en underbar midsommar, för det tänker jag få. ;)

ni är underbara, och kom ihåg livet väntar på er där ute. gör nåt vildt ;D
PUSS GLÖM EJ MIN MOBIL BLOGG :D !!!!!!!!!!!!!!!!
<3


gossip girl - MUMS

hejsan fina :)
jag var med lisa hela dan idag, vi gjorde till stor del absolut ingenting haha. men det var såklart lika trevligt som alltid. haha, <3 :D jag har precis kollat på Gossip Girl, eller nja det är inte slut ännu. men det är paus, jag har inte följt det så mkt men det är fanimej bra. hahahah. tur att man inte har det lika jobbigt som dom, med tanke på allt gossip liksom :D

imorn åker jag till landet på förmiddagen typ. på fredag är det midsommarafton, mysigt :) på torsdag fyller bror år, och jag har inte köpt present ännu och kommer förmodligen inte hinna köpa det heller så det känns ju jätte bra. aja, jag får väl hitta på nåt.. :O

nu ska jag fortsätta titta på Gossip Girl & börja packa lite. jag tror att jag kommer hem på söndag, om jag inte stannar på landet. aja. ni får ju gärna spana in min dåliga mobil  blogg som jag kanske bloggar i, haha ;)
http://fewpit262.blogspot.com/

hare bäst ! puss

jag hittade denna film på någon annans blogg, DÄR VAR JAG. <33


jag suger på att skriva rubriker.

ååååååååh. klockan är redan snart 1.
lisa har handbollsmatch idag så jag kan inte vara med henne, och jag får inte tag på my, hon svarar ej på mitt sms. what should I dooooooooooooooooooooooooo. det är molnigt och typ lite kallt, jag vill att det ska regna som bara den och åska hela dagen. men nej, vädret sammarbetar icke med mig.

antagligen kommer jag inte få tag på nån idag så jag kommer vara hemma hela dan, å det är väl inte fy skam det, men ändå lite tråkigt kanske. för jag kommer datanörda hela dan. haha. usch då. syrran e hemma, men hon kommer väl säkert åka sen. mitt hår är fett men jag orkar inte duscha. jag är som vanligt bara sugen på sötsaker :'O

det är ingen jättedum dag, men endå ingen riktigt bra heller. och jag saknar albin.
fy asså. nej. det blir ingen puss som avslut, bara ett " logga in på msn och muntra upp mig " typ.

regnmoln.



über bra söndag :)

härlig dag idag ! jag sov till halv elva. jag är så trött numera, även om jag går och lägger mig sent så sover jag länge, men är fortfarande trött .. iallafall. jag smsade med anna och vi bestämde oss för att ses. det blev kanon bra. jag åkte bort till solsidan med tåget, där kom anna & hennes mamma och hämtade mig. vi åkte till hennes mormor och gick ut i 1 ½ timme med lina, sen cyklade vi därifrån hem till anna och bakade muffins. dagen var jätte mysig. bäst blev det. och så har jag ju inte träffat anna på ett tag heller.

emma är på träningsläger så henne kommer jag inte träffa för ens förhoppningsvis i sommar i gbg. och lisa får jag inte tag på den människan, jag ringde hem till henne mitt på dan idag men hon svarar inte. och såklart svarar hon inte på mina sms :( så henne kan jag inte vara med. på onsdag åker jag till landet. det blir jättemys. och på tisdag tror jag att jag ska träffa mysan ;) eller vi har pratat om det iallafall, hah. på torsdag fyller bäste bror år, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska köpa. så det är lite krisit ..

jag tittade på Kommisarie Morse med pappa nu på kvällen, haha. den brukar vara rätt tråkig, men den var hyffsad idag. att kolla på deckare, eller mordutredningar med pappa, det är najs. haha. det är dom tvstunder vi har tillsammans. typ :D men det är mysigt :) jag är väldigt sugen på att gå ner till köket och ta en tomatmacka men det känns som alla är påväg att sova. och det är fett trist att sitta uppe själv i huset och käka en macka typ :D hahaha.

förresten är jag sämst på att hitta på rubriker så ni får ursäkta. :D men sommaren blir nog väldigt bra tror jag :) på onsdag åker jag till landet för att fira midsommar, och sen stannar jag där eller åker hem i två veckor. vad tycker ni? ingen är ju typ hemma då.. :O aja efter det kommer jag iallafall garanterat vara i onsala - gbg. och sen nån vecka i juli åker jag ner till anna på koster. sen till landet igen. och så är det några som ska till gbg lite då & då tror jag. emma ska kanske komma ner nån gång, och då har hon lovat att hälsa vara med mig på landet en dag, och lisa ska typ spela handboll i partille och hon har också lovat att vi ska typ gå på liseberg eller vara hos mormor. :)
OM NI KOMMER TILL GÖTEBORG, LOVA ATT SMSA ELLER RINGA !!! för då ses vi :)

nu kanske jag ska käka en macka. vi hörs imorn. puss & kram !

håkan har namnsdag idag. grattis. han e finast & grym.


stackars sverige :(

nääej. spanien gjorde mål på övertid. fyfan. nu förlorade vi tillslut endå. usch då.

heja sverige heja sverige heja sverige

glasss

jag sitter och äter vaniljglass med banan & chokladsås på. mums va gott. i matchen står det fortfarande 1-1 tror jag. zlatan har skadat sig så han är inte med längre. mohahah :D annars sitter jag och pratar med amanda på msn & laddar upp bilder på bildagboken. :D

pussiluss

en helt jävla underbar dag

jag sitter inne, har precis satt dit ett par nya högtalare till datorn. fönstret står öppet, det regnar ute och jag kan höra regndroppar landa på marken. isn't life just great sometimes. jag älskar regn, det är typ det bland det bästa som finns. egentligen vill jag stå utanför och bara låta mig bli plaskblöt, men det är inte lika roligt ensam.

igår var jag på grönan hela dan med sara, det var fett lyckat och bra. på kvällen träffade vi elle, och klockan 8 började han spela. min kung, håkan hellström. han var så jävla grym igår. ååh, va härligt det va. jag och elle tappade bort sara efter en stund men just då spelade det ingen roll. vi var där, alla andra var där, han var där. han sjöng, de spelade, vi tjöt av lycka. allt var så himla underbart. fyfan va bra det va. vi skulle kasta upp en tiger jag & sara vunnit som vi hade skrivit lite på till håkan. men tyvär missade jag scenen :( och sen efter konserten gick vi fram och dom tog upp den till oss så vi kastade upp den på nytt så den hamnade på scenen. men han såg den ju inte. :( hihi. dom gav några plektrum som hade suttit vid mikrofonen och JAG FICK ETT. YES. visserligen hade inte håkan använt det, men han kanske hade rört vid det. :D hahha, det där lät väldigt desperat. men asså det var kul iallafall.

efter det åkte jag och sara bergodalbanan sista gången och sen typ åkte vi hem eftersom grönan stängde. iväntan på färjan träffade vi ett par sköna mänskor, vendela & hugo. :D men de fick inte gå på färjan för dom hade bara remsa. tss. iallafall, sen åkte vi hem. jag sov hos sara. det var najs. på morgonen gick vi upp, åt frukost lite långsamt sen åktejag hem.

när jag kom hem så packade jag upp min väska från onsala, sen städade jag & dammsög mitt rum och lite sånt. jag åt middag för ett tag sen. och ja nu bara sitter jag härinne och njuter av regnet jag ser därute :) min käre vän sara smsar jag med också, hon talade precis om att det står 1-1 i matchen mellan sverige - spanien. HEJA SVERIGE säger jag bara :) näh, nu ska jag spana in facebook. hare fint ! puss

you guys are the best

bonjour. eller hur man säger . :D
jag är på landet i den fina staden göteborg. :)
jag & syrran hjälper fina kusin challe att fixa i ordning sig. hon ska på niornas bal ikväll. hon slutade nämligen idaaag. grattis challe ! <3

nu ska jag gå och hjälpa till.
jag kommer hem imorn kväll vi hörs på fredag right?
och förresten jag ska förmodligen på håkan med saraaaa på grönan på fredag, så ring om  du också är där :D!

pussiluussss !


nehmen tjeeena

tjena boys & girls.
det där var ganska fult. anywaaaaaaaaaaaaay.
idag ringde jag min vän lisa melke. vi pratade i telefinken och kom överens att ses. så jag kilade ner till tågstationen och tog tåget hem till denna flicka. vi gjorde massa grejer, men jag orkar inte säga allt. haha.

iallafalllll. dagen var väldigt trevlig såklart. lisa, you will always be my best friend ;) tss, pluttis.
nu ska jag titta på CSI, sen ska jag packa till landet, för jag åker ju imorn. :D jag kanske sms bloggar imorn på tåget. i min dåliga mobilblogg :D http://fewpit262.blogspot.com/ jag vet, fett skum adress. men vafan :D jag orkar inte ändra.
nu ska jag kila, man vill ju inte missa CSI.

ha en toppenkväll och en toppen vecka ! jag kommer hem på torsdag kväll. kommentera nu mkt så blir jag glad !!

puss på er alla !


jag & lisa. hahahahahaha.

Livet är underbart - Afasi & Filthy

det är söndagskväll och jag har precis legat i min säng och kikat lite på "Power of 10" egentligen är det ganska dåligt, men spänningen som får mig att vända och vrida på mig innan man får veta om han klarar sig eller inte. den får mig att fortsätta titta. det var riktigt varmt idag. jag orkade inte sitta ute i solen så länge. och jag läste bara typ 30 sidor. jag hade inte lust till mer. nu på kvällen blev det väldigt svalt. skönt.

nu har vi köpt tågbiljetter. på tisdag morgon, klockan 10 åker jag & syrran ner till gbg, landet och kommer hem till sthlm vid 12 tiden på torsdagkväll. det blir najs.

nu tänkte jag strax gå och duscha, sen kanske jag tittar på lite fotboll med pappsen. och sen så ska jag nog sova. om jag ska ha ork att göra nåt mer vettigt imorn behöver jag mer sömn.

ha en fin kväll! puss.

/a



videon är inte den bästa. låten är underbar, den spelas om & om igen i mina öron.

tjillevippen,

nu har jag äntligen förstått och fixat min bloggdesign. tack vare Elle & http://designadinblogg.se/. tack för hjälpen ! :D
headern blev inte så underbart vacker men jag ville bara testa hur det funka :) men den får vara nu ett tag tills jag orkar göra en ny :D

förresten, vad tycker ni? alltså om designen, e den bra ?

nu tänkte jag hämta en muffins, gå och sätta mig ute i solen i min solstol och börja läsa i boken "Italienska skor" skriven av Henning Mankell. jag vet inte så mkt om boken men jag tror & hoppas att den är bra !

puss !


söndagstrött

godmorgon fina läsare.
ni är inte många men några måste det ju va. haha. inte sant ? :D
ni har blivit dåliga på kommentar fronten igen. det får bättras :O ellerhur? :D

vetni, jag bakade chokladmuffins igår. haha. japps. åååh, jag är en sån himla chokladgris :O jag måste sluta. men igår kunde jag bara inte motstå att baka några små oskyldiga muffins. goa var dom också såklart.

idag har jag inget speciellt måste. jag tror jag bara ska vara hemma och slappa eftersom jag är så otroligt seg & trött idag. känner min som sengågaren sid idag. men eftersom det inte är topptopp väder idag tycker jag inte att det gör något att jag går runt i min tjockamyströja och ett par leggings, är trött och slapp, och kanske hela dagen bara kommer gå runt och göra ingenting. det är sommarlov och jag behöver inte ännu börja räkna dagarna tills den härliga sommarn är slut. nej det ska jag oroa mig för senare i sommar.

jag ska försöka läsa ut en bok, städa lite kanske och bara tare lugnt.
vi hörs, kram

/a

bäst

jag sitter och lyssnar på johnossi. asbäst är dom ju.
jag är hyffsat trött, mitt öga kliar eftersom jag typ är allergisk, eller nåt. jag är glad men endå inte på topp. men det är ju sommar. och det är så härligt. tre månader utan lektioner, tre månader utan tjaffs, tre månader utan missförstånd (iallafall inte så många), tre månader utan tyska. härligt. nu tänkte jag ladda upp lite bilder på facebook. sen ska jag kanske kolla nåt på tv, käka lite choklad och popcorn.

lovar ni mig att göra sommarn så underbart härlig som det bara går? lova det. för det förkänar ni, det förkänar alla. ha en super kväll nu. puss&kram.


/ a


härliga, soliga sommardagar !

tjena vänner !
asså palla nya blogg.se eller "publishme.se" förresten. himla skumt. jag fattar inte hur man kommer till "vännerlistan" och jag tycker den gamla designen var snyggare. blä. aja.

jag har inte varit så bra på att blogga på senaste tiden. men det har berott på att jag inte har hunnit + att bloggen höölju på att flytta och allt detdär. och jag pallar inte skriva vad jag har gjort. haha :D men jag kan ju tipsa om att gå in på  http://filyr.bilddagboken.se/p/main.html igår la jag in bilder från 29 maj till 6 juni. så där finns det bilder och sånt vad jag har gjort nu på senaste :D så gå in där :D

idag har jag vart på götgatan med helena :) vi gick runt i alla trevliga butiker där och jag köpte ett blått rutigt linne på gina tricot, najs. sen fikade vi på wayne's coffee typ aslänge. men det var mys vettu.
sen åkte jag hem vid 5 typ. och nu sitter jag här och chillar. det är "internationella dagen" vid centrum och man hör fett hög musik där ifrån. däremot kanske inte den bästa. haha.

på måndag eller tisdag ska jag & syrran ta tåget ner till götet. sen kommer jag hem på torsdag eller fredag :) då är jag hemma typ en vecka, eller lite mindre. sen åker jag ner med bilen igen :Doch firar midsommar där och sånt :)

juste jag har aldrig riktigt nämt det i min blogg än men, DET ÄR SOMMARLOV !!!! det känns så himla befriande och härligt så det är inte klokt ! å vad jag älskar sommarn. sol, bad, vännerna. och sååå mkt därtill!

nä nu ska jag hämta min kamera och ladda upp bilderna från idag. pusshej!

 

camping med klassen

tjena mitt bena.
från måndag till tisdag har jag varit och tältat i tyresta med klassen. (och ma) huuur mysigt som helst!
efter lite krångel med bussen var vi framme i tyresta. där skulle vi börja våran vandring (det där lät som i en bok, höhöhö) iallafall, vi skulle gå EN MIL! jag kan säga er att det var inte det lättaste när solen verkligen steeekte på. men vi gjorde det iallafall. efter mkt om & men så kom vi fram till våran tältplats. där tog vi det först lugnt, några badade i det otroligt äckliga vattnet och sen började vi med lekarna & senare grillade vi våran middag.

allt var såklart jätte kul & mysigt. jag orkar inte riktigt gå in på detalj vad vi gjorde, haha. det kanske ni läser i nån annans blogg, vemvet ? :D haha. jag var uppe nästan hela natten fast jag somnade dom två sista timmarna innan vi skulle gå upp på morgonen. haha. det var fett mysigt att flytta runt i tälten och typ prata och sånt. mys. tss.
på tisdag morgon började alla packa ihop tälten och vid 9 tiden hämtade ett par föräldrar oss och körde hem. min pappa hämtade bl.a. vi körde hem, helena, nicole, anna e, sara & erik b.  jag, anna, sara & erik sprang in på typ ica eller va va det ? :D i ektorp och tog en glass. sen skjutsa vi hem dom. jag åkte hem med pappa för att äta frukost och ta på mig fräschare kläder. sen stack jag tillbaka till sara. vi tog det lugnt först, sen träffade vi anna, emma & clara för att bada  i långan. vi tog med aussie också. mys. sen gick vi och köpte glass. efter det gick vi hem till sara. vid typ 3-4 tiden åkte clara hem. vi andra stannade kvar och typ satt på gräset och hoppade studsmatta och sånt.

när emma hade åkt så gjorde vi chokladbollar, fett gott såklart. vid typ 6 så åkte jag hem & även anna.
nu känner jag mig fett trött och opepp, även fast jag SLUTAR imorn, och det blir SOMMARLOOOOV. jag tror det blir bättre när jag fått sova. snart ska jag titta på desperate housewives sen ska jag duscha och sen ska jag nog sova. jag kanske lägger upp bilder på min bdb nån annan dag.

nu ska jag dra, pusshej!


jag är trött på datorn

tjolahoppsan. helgen har varit helt otroligt great bara !
i lördags åkte jag & lisa hem till milla. jätte mysigt hade vi. vi hade mkt vattenkrig och käka pizza. sen sov jag & lisa över hos milla. vi var uppe till tre och såg på lejonkungen, hahaha, mys! sen dagen därpå så hade vi lite mer vattenkrig typ haha. sen tog jag och lisa bussen hem till sara (vi mötte joppe på bussen) vi tre åkte till sara. där skulle vi planera lekarna till måndag & tisdag. men vi gick först och bada. lite senare åkte joppe hem och jag & lisa var kvar ett tag. sen åkte vi båda hem. nu har jag ätit en mysig middag med familjen ute. jag är jätte trött och har typ ingen lus att sitta vid datorn så därför ska jag gå härifrån snart. höhö

nu ska jag packa för imorn. jag & klassen ska ut och vandra i tyresta och sen tälta. hur mysigt som helst skare bli. vi ses på tisdag ! puss


RSS 2.0