maxine's interlude

hoppitopp.
min essä är nu färdigskriven och inskickad, den går under rubriken Satan i gatan, och handlar om satan. så nu vet ni. jäklaaar. jag har piano imorn. attans. johan får tampas med ett svärande och irriterat jag. men det klarar han. allra högst förmodligen ska jag o isa till hultsfred den fjortonde juni. så irriterande hysteriskt najs. fast måste bara få lite pengar först. eheeeeeeee. om någon har en liten bebis eller hund som behöver passas så är JAG PERSONEN NI SÖKER!!!!!!!! eller skotta snö eller ni fattar. hehe lol.
ska försöka söka jobb på en ica. måste göra det. ska. måste. ska. japp.
mmmmm. har värsta john legend feelingen. mmm va hans musik gör gott. ska gå och duscha. inge k faktor här inte. åh fulaste.
JAJA. hejhejhejhjejehej.

HEJ

hejhejhejhejhejhej.
jag har lite damp.
gråter inombords, verkligen på riktigt, när jag tänker på min svenskaessä. asså förlåt men jag tänker verkligen prata om ångestplugg hela tiden såfort jag vill. iallafall. den är hemsk. och den ska vara inne imorn. det kommer ju hända. men japp.
sitter iallafall o försöker tagga livet med electric banana band. dom är seriöst så jävla feta, lyssnade verkligen mycket på dom när jag va liten. fick alltid deras skivor i julklapp. okej jag har typ 2-3. MEN ÄNDÅ.
jag vill ha soaré med min bebisklass. (BEBIS JEGGI. hihi. fast faktiskt så har jag alltid stavat så och gör det inte för å retas. tycker bara att det heter så.) känner att det vore kul iallafall. att HA den iallafall, inte förbereda den. är taggad på hamburg med klasssssen. och berlin med kören. och nästan litegrann musikcafét med kören haha lol. hade körstyrelsemöte idag. hade helt förträngt att detta möte existerade. det tog hundra år och vi pratade i en evighet som vanligt, MEN det va rätt chill.
nu ska jag dö förevigt.


alla lampor lyserrrrrr

jag lyssnar på maggio och inser hur nostalgisk hennes satan i gatan album kommer vara för varenda typ 95-94 männska när man hör den om typ 30 år. vare sig man vill eller inte så gillar man liksom alla låtar på den skivan. förmodligen förra sommarens mest mainstream skiva. men den är ganska gosig. så nu vet ni det.
jag har lite quasiställning här på stolen, min rygg blir ledsen.
igår var jag hemma hos anton med några glada barn. det va skoj! efteråt missade jag mitt sista tåg, allt va sl's fel, fel info likzzom man ba HALLlåaslaåsld. okej.
men jag överlevde. åkte hem till jessie med henne o isa. vi åt makaroner med majs o röd pesto och gick och la oss. jessies vovve svea låg verkligen rakt på mig hela natten. men det gjorde inget. hon e gosig.
jag virrade som vanligt bort mig i bromma påväg till spårvagnen så jag o isa gick o köpte gott på gateau och chillade vid en annan funnen station. hurtiga som vi blev tog vi en långpromenad på djurgårn o köpte mer bulle å varmt. vi ganska hurtiggick en mil typ mer. så jag känner mig lite nöjd med dagen redan.
och igår sydde jag igen ett hål, lite provisoriskt men ändå, ett hål på mina leggins. kände mig nöjd efter denna insats.

happy.

Karl

bilder som dessa kan ju kännas en aning tacky. (de två första på knugen nedan). fast det finns liksom en charm i dom. man blir ju lite glad ändå. jag gillarom nog trorja. och den sista är ju faktiskt bara rätt söt. en liten knug. plupp. varför jag överhuvudtaget pratar om honom är för att det är Konungens namnsdag (om almanackan själv får välja) KARL. ja. Karl. Karl, kalle. ganska fint brukligt namn. min broder har det minsann som mellannamn. och min morfar hette det. även min farbror. värd fakta för övriga som läser. skulle väl mest säga det. att det är Karls dag idag. en riktig karlakarl.
annars har jag ju en fin svenskaessä att vara färdig med. japp offan du läste rätt. plugg<33333. men det är svårt att inte skriva något om en av mina större ångester i livet. plugg ja.
hursomhaver så träffade jag igårkväll isa och moa. planer som failade lite.. hhEHEHE. jaja. det va mitt fel, men vadskajagöra. men det blev bra ändå. vi hamnade hemma hos isa och kollade på adventureland och åt gott. myzz<390+34.

hej


gubbe

bra att ni tyckte om damoninlägget. kände att jag behövde få det ur mig!!!!!!! jaa simpis, gessle-stenmarck där har vi det! ganska på pricken faktiskt. jag är inte på lika bra humör denna afton som igår. då när jag kom hem från skolan bara sprudlade jag av energi och glädje av någon konstig anledning (helt sant faktiskt) i själva verket hade jag ju jättemycket plugg, inte bara i övrigt utan även till dagen därpå. typ historiaprov. men jag va liksom glad hela kvällen igenom. blev NÄSTAN lite irriterad på mig själv. idag däremot. behöver jag inte besväras av den sprudligheten. kanske beror det på dagens idrottslektion? där vi ÄN EN jävla GÅNG hade redskapsgymnastik. dessa plågsamma övningar. är det inte stå på huvud och händer (och göra hundra volter av olika slag) så ska man kasta sig på och över plintar, rulla runt på en matta tills man dör och lyfta sig själv i ringar.. jag gjorde EN övning EN gång, det var min insats. och det gick åt helvete. hela salen fylldes av tystnad när jag landade med typ ansiktet mot tjockmattan och ALLA trodde att jag dött, när jag glatt sticker upp huvet bakom plinten och ger tummen upp. "DET GICK BRA HÖRRNI!!". nej jag är inte dum i huvet. ja det va ju kul.

jag längtar förresten så fruktansvärt mycket till sommaren. och speciellt jordgubbstårtor. gjorde 3 stycken i somras tror jag. mmmmmmm. har ni seriöst sett något godare?

demonen damon

Möt Ian Somerhalder, även kallad "Damon", i Vampire Diaries.
han har blivit en källa att samla hat på. mycket för att isa älskar honom så grovt, och för att hon tjatar om honom hela tiden, men ÄVEN kära vänner, ÄVEN för att han verkligen inte är snygg. och det stör mig att man kan tänka en sådan otäck tanke. i detta inlägg ska ni få uppradade anledningar till varför, han, inte, är, snygg.


jag börjar med mina punkter på bilden ovan.
1. först och främst hans hår. detta är ett återkommande hatfaktum, vad gör han med det? små strutar som sticker ut åt sidan? fulare blir det inte.
2. av någon anledning påminner han mig om startrek. mindre kommentarvärt. men, startrek är aldrig bra.
3. återigen hans hår. STRIP? STRIPPPPPPPP. hatar strip. särskilt strip-lugg-slinga-fett-vax-bajs.
4. hela hans utstrålning är väldigt feminim, och inte på ett bra sätt. han liknar courteney cox, som visserligen hon är snygg, men det funkar absolut inte med hans extremt obehagliga hår.
5. han har vissa tendeser till att se ut som efron - INTE BRA. efron liksom, vad vill han väRLDEN?????? iallafall - håret (fast efrons är tillomed BÄTTRE), smile:et, klämkäckheten, utstrålningen.
6. och sist men inte minst så skelar pojken. åt ALLA HÅLL OCH KANTER. håll dina ögon i styr! och SNÄLLA, gör dig av med ditt fettrika hår.

en loppa.lol

men isa. JO. vinny&pauly är dom bästa jerseybebisarna i världen. blir verkligen lycklig av deras bromance. och JA "<3" som rubrik i mitt förra inlägg var det seriösaste (fint ord) jag någonsin skrivit på denna MAKALÖSA blogg!
HEJ annars också. jag är sugen på att kolla på sveriges mästerkock, eller jersey. mmmmm. idag har jag pluggat från typ 1 till nu. DUKTIG. fast inte egentligen. för jag tar lite andningspauser och bara sitter och stirrar in i väggen. eller äter. ibland. fast jag har inte alls suttit vid datorn eller teven, alltid nåt liksom. har fortfarande kvar att skriva om industriella rev. KULLLLLLLLLLLt. verkligen aptråkigt. ap-nånting är verkligen najs. ap är en så himla bra beskrivning. ska börja med det forealyooooo. cphopp hej!
tangenterna jag skriver på är verkligen jobbiga så jag orkar inte skriva mer nu, men PUSSIIII hej.

<3



vinny & pauly


cpcpcppc

jaaaaa aaaa. hejhejhej.
idag har varit en såndär finfin oproduktivdag. mmmmmmmhm. det va kul å veta.
i fredags firade vi emmas födelsedag me maaat o så. igår chillade jag o isa hos mig o kollade på en bra film, åt och SÅNT. jag har inte damp.
min svenskaessä är mitt största ångestmoment i livet just nu. orkar inte när man har en halvskriven text som suger så mycket så att man spyr lite i tanken. och så tvingas man skriva vidare på den. om den börjar dåligt så går det ju inte att göra den bra, man bara fortsätter skriva massa skit. mmmmmm mums.
annars finns det ju mycket annat kul att plugga.
MEN. annat jag tänkt på en helg som denna är att jag hemskt gärna vill lära mig ett språk i det landet man talar språket. mmmmmm. fatta o bo någonstans i typ sådär 4 månader, längre kanske. o ba känna sig hemma någon annanstans o hare så himla fint o bra. vill verkligen.
mer annat är att det är verkligen ovärt hur mycket ångest man själv framkallar i sitt liv. jag t.ex. gör nog 89 procent av den ångest jag känner alldeles själv. känns värt. inte för att detta faktum hjälper mig, vill bara kasta lite hat och onödighetsförklara mig själv. jag ÄR inte så bitter som jag låter idag. mest lite jobbig typ. vill bara inte göra massa saker jag borde gööööra.
är ledig imorn. det är väl kult. men dagen kommer nog ångestförstöras. för det gör jag så gärna.
HEJ plupp.

temper trap

heppohoj.
jag älskar att kolla på program om valar. eller fina firrar i vattnet. eller djurprogram. eller naturprogam generellllllt. mmmmmm. naturprogram. så himla värt på typ lördagsmornar.
jaa förresten har jag ju klippt mig. förra måndagen tror jag bestämt att det va. bilderna är dom finaste ni sett jag vet. dessutom visar dom jättefailigt hur mycket jag har klippt. håret är längre än bild ett. och jag har klippt av nästan halva håret. nÄSTAN. så det är en bit iallafall. NU VET NI DET. oj rage.
jag hade något att säga med allt detta men det har jag verkligen glömt. nu ska jag kolla mästerkocken. jippppppiii.
hejjjjjjjjj.


ett rådjurs rutschande rutsch

tänkte precis på hur jobbigt det är när man äter saker för fort för att det är så gott. som när man köttar i sig middagen för att det ba eren bästa flavournnnnnnn i världen<3333333. inte idag alltså. rent hypotetiskt. eller typ för tio minuter sen. när min skål med apelsin, kiwi och banan fortfarande existerade. efter första tuggan ba KASTADE jag i mig resten. nästan helt ärligt alltså. helt plötsligt var den tom. skålen. och sen skrattade jag samtidigt intensivt i cirkus 4 minuter åt isas lolinlägg från nian. hennes älskade :PPPPPPPPPPPPPgubbar. may you rest in peace. och nu ba känner jag hur ont det gör. att äta något gott snabbt och skratta kort och intensivt samtidigt. DILEMMAAAAAAAaaa. kom o tänka på homer. simpson alltså. känns som jag skulle fått sympati från honom om vi diskuterat detta ämne.
mmmmmmmmmmm.
imorn ere idrott jippppppi. typ redskap med ett cp. det enda jag kommer ihåg om detta är att det är nasty. LESKIGGGt. och onajs. men man hoppar väl ljus eller nåt. and that I can do!
nu ska jag skriva om gud och djävulen. för att jag ÄR unik. lol. detdär var en lol mening alltså. LOL jag särskrev.
lol är så jävla fult. får spasmer.
HEJDÅ

young blooooood

HEJJJJJJJJJ.
jag har ångest inför ganska precis allt. samtidigt som jag är ganska glad. för numera varje dag jag kommer hem från skolan brukar jag bara studsa runt på nedervåningen och prata med pappa, äta lite, tjecka lite tv, skämta lite med far igen, chilla lite piano, studsa lite, leta mat, leta choklad, kanske baka, eller bara prata med pappa om hur mycket choklad och apelsiner vi måste köpa. ja lite sånt. och det är precis vad jag gjort idag. istället för mina fantastiska drömmar om att plugga som ett cp direkt när jag kommer hem så jag slipper drömma mardrömmar av ångest senare. men nej. jag VILL JU döda livet. så. m.
ja juste simon förlåt. BILDEN PÅ MAJA ÄR SIMONS. so don't you dare copy it like i did. lol.
mmmmmmm. har ångest iallafall. och inte bara för plugg faktiskt. utan LIVET. LIFE. shitMAnnnnnnn. lollolololol. jag hatar lol. samtidigt som det ÄR min bästa vän. lol<3. mums.
hejdå. 

maja är fin <3

hej.
de senaste 2 timmarna har spenderats med en skypande isa och ett spotify. vi försökte komma överens om vad för låtar vi ska ha på våran idrottsuppvärmning om typ drygt en månad. TAGGADE. lol. nej. bara låt-taggade. epic fail att jag råkade rektangulära in cpbarnen nedanför fel också. men jag gillar dom. 1 är iallafall alla låtar vi hade först. sen 2. och tillsist efter mycket smärta, 3. nu kan vi inte gå längre. DÅ VET NI. ja. k.
ååååååh fick ett lyckorus av den fina bilden på majis (och clarre) men majsan är söt som socker. skickar med den bilden vettja.
idag har jag haft den värsta och längsta dagen i veckan. jag ÖVERLEVDE. OCH gick på tyskan!!!! har dock gjort absolut 0 ==0==000=0===0. noll alltså. 0 plugg. vilket är överväldigande ångest. men åandrasidan ÄR plugg det ABSOLUT tråkigaste att höra om. SÅ.
jag ska signa out, som simon själv hade sagt. pussssssHEpp<33<3<3<3<33040q93094




arton. karton, g.

juste hurra!!!!!!
idag fyller isa min lilla saltgurka (heheheh) 18 år!!! och detta gjorde även moa igår!!!! jippihurra grattis vet, ja.
pussssssssserull

here we go again give you more nothing lesser

hepppppp.
kollat på Kjell5000 OCH Syskonen OCH Sveriges Mästerkock idag. mmmmmmm allt så bra. syskonen är lite k, men det gör inte så mycket. finns en del bra också liksom. kjell lyser som en stjärna i rymden. och jag blev plötsligt så glad under mästerkocken att jag grät lite glädjetårar med alla glada barnen (OCH dom ledsna). att lyssna på beastie och checka fight for you right gör ju det hela lite bättre också.
MEN den tyngande (är det ett ord?) delen i säcken är DEFINITIVT all ogjord nytta. jag har ändrat 5 ord i min svenskaessä. och idag på själva svenska lektionen gjorde jag absolut absolut INGENTINg. lite panik. började gråta av misärOCHglädje (skrattade alltså) när min svenskalärare niklas kom och pekade på oss. som vanligt till ingen nytta. jag. vi. alltså.
engelskaessay har jag inte ens rört. tyskan har jag sneglat lite på. matten är som en obruten förpackning. naturkunskapen är oklar.
jag gick och bakade en hallonpaj istället. så. himla. värt. alltid lika gott va.
råkade dessutom ställa in formen+lilla flätade korgen som den stog i. efter 20 minuter i ugnen var det något som luktade konstigt? jomen visst, satte ju in korgen också. inte rätt. tur att den inte hann bli eld och lågor då!

NU ska jag tänka igenom denna aftons nytta och försöka att inte besväras alldeles för mycket av den låga effektiviteten. hej!

markus ser ut som en lite ompalompie!

stoplom

hejhopp! nu är jag hemmahemma. fast jag saknar götet lite redan. på landet kan jag inte koncentrera mig till plugg, det går inte ALLS. alltså verkligen verkligen inte. jag har verkligen försökt. så det är nackdelen med att vara där länge, när man borde plugga. men annars ere så chill. och idag när vi var påväg hem och åkte genom stan ville jag verkligen hoppa ut och gosa på stan eller typ se bio. dessutom vare någon hundmässa så det va massa söta vovvar ute så långt ögat kunde se. såg en liten mops som var bland det absolut sötaste jag sett. ville hoppa ut och nafsa åt mig den. gick inte.
menmenmenmenmen. har lite quasiont i ryggen. vill kolla på lejonkungen men jag har inte den på dvd.
ska äta tomatosoup nu hejjrå.


plura l

det finns så mycket jag skulle kunna babbla på om. men det vore ganska ovärt. för efteråt skulle både DU och JAG tycka att pretty much allt, var, lol. orkar inte ens att jag skrev sådär. tänkte mest berätta att jag idag har bakat en smulhallonpaj, och det är alltid lika värt, så otroligt fruktansvärt gott att äta varm. mmmm blir galen. jag har gjort andra bra saker förstås, varit glad med mormor till exempel. och sett de sista 3 minutrarna på kronjuvelerna, och velat se hela igen. men nu ska jag rita med mina färggranna pennor i min almanacka.
hej.

hipphurra

jag klippte av mina festivalarmband för cirkus 36 minuter sen!!!!!!!! galet!!!!!!!
nu ska ingen få hata dom mer.

RSS 2.0