idag är det tydligen thanksgiving har jag bestämt :-))))

hej på er tokfior<3
kom å tänka på hur jag för ett år sedan vid denhär tiden alltid bloggade om vilka goa helger jag haft. å hur mkt jag längtade till nästa osvosv. gbglivet å när maja eller någon annan kom å hälsade på mig nästan varje helg. <3 det var verkligen extremt mysigt å älskvärt, å jag kommer förevigt gulla me den våren in my head dvd. men kom iaf på att det kändes viktigt att understryka, mest för mig själv, både nu men även framtida jag när jag läser dethär, aka min www-dagbok, om några månader igen, ATT jag har så himla mycket goa fina älskvärda helger och dagar nu också, våren i lillsthlm. <33 känner att jag behöver påminna mig själv om BRA saker i life, när allt aldrig riktigt tycks kännas helt hundra pga många olika sorrows. så i sann thanksgiving-anda tänkte jag lite högt för mig själv rabbla saker jag är ***TACKSAM*** över :)))) kommer absolut cringea å sucka över detta om en timme när jag läser det igen, men struntttt i det nu :---)) heeere we go: jaaaag tycker verkligen om hobbysport, själva aktiviteterna, engagemanget å peppen från andra å framförallt att snällisar KOMMER å verkar ha lika skojjjjj som jag ;) verkligen väldigt glad över den lelle gruppen. jaaag är även tacksam över att få bo nära nästan hela min familj, det är mycket fint att få ha dom så nära å kunna träffa pappis på en dagstripp, mami på en lunch, eller syrrorna på en middag/öl/konsert, å mango å gänget på parklek<3 men dock väldigt trist att jag inte har kusinen nära tillhands, men tur att jag älskar gbg så mkt så jag försöker komma dit ofta av flera anledningar.!.! jaaag är även tacksam för alla konserter jag får typ "tillgång" till? många tack vare mango, å många som jag pröjar för men är envis å gå på för att jag vet att man aaaldrig ångrar en konsert utan blir ba fylld av massa bra skit, älskarrrr konserter deeeveeetni ;) jaaag är även så himla gla å lyckligt lottad som får a) bo i stan fett lättillgängligt & b) bo nära allaalla mina bästisar på ett eller annat vis, å kunna umgås me dom nääästan när jag vill. vilket är LYX å SÅ himla betryggande å fint!!!! jaaaaaaahaaa d var d jag kom på nu. slut på cringe. snart! ;))))) håll i hatten här kommer som vanligt fyrtioelva bilder ;) hej!
 
HS<333333
världens bästa bakishäng faktiskt. 
öl på vårt soon to be stammishak<33
hemmabesök av en snällis!
hemmabesök nr 2 av snällis nr 2!
har även insett att jag verkligen gillar mitt hem! trots köksdamp osv. gillar ändå å bo här väldigt mkt!
EK som var hemma hos mig en kortis häromdagen sa att det liknande väldigt mycket hur jag hade det i gbg, både storleksmässigt, vibben å framförallt innehållet/"inredningen", å det är ju absolut sant, det är basically rakt av the same. gillar ändå det, att vart jag är hamnar så återkommer jag till samma typ av utseende hemma hahah..
fina innegårdar är även en sån återkommande grejjjjj ;)
mina abssssoluta stjärnor i livet!!
en ful men kul bild på mig + en äkta go snällis från en bra kväll & helg!!!! ovan ser ni framförallt en väldigt eftersvettig mwuanaskrikande person. aka jag. :-).
en riiiiktig snällisfavorit som var hemma en sväng i helgen<33
en GO person en inte hatar att höra å se live! <333
3 inte helt olika ogulliga idioter på konserttttt! ;)
sist men inte minst kan ni får vara me å bestämma om jag ska köpa denna tröja eller ej? :D har jag redan för många sådana? är trycket lame eller game? :D hEJDÅ FRÅN HELIGA BIRGITTA (har aldrig varit så harmonisk i ett inlägg förut :PPPPP DET KAN NI FÅ!)

29 majjjjjj mamacita

tjena! ville mest informera om att jag hade en TACKSAM å GO helg <333333. (+även psykstressad, även under sömn, brain som var rädd att missa inlämningstiden för uppsatsen trots att jag redan skickat in :P)
firade min födelsedaag i lördags. me ett så gött gäng, helt felfria människor ska ni veta. detta gjorde jag: åt svinlyrrig pizza me en bra trio. svettades lite pga varmt men lagom! hängde i en park :-) å drack vin å blev lite fullis :-) +poäng att isa&jessie mina förlorade gullungar var i stan! & även dom var med!!<3. såg minispelning me kaah!!! å blev väldigt dansgla. såg en go view. hade en bra svängom på trädis. träffade en bra potentiell fedora-man ;). ett GOTT DYGN. e mycket glad. sen hade jag ett mindre gott dygn dagen därpå i någon oklar form av bakissjukhet + uppsatsenSVETTNINGAR. sen månDAG! födelsen! kul! åt lunch me mamma!<33 hängde lite på nordiska. maja anslöt, vi köpte nya brills och svängde runt lite på stan. fick gulliga presenter av henne + senare joppe + cissi + blommor av flera snälla pluppar. drack bärs!! me IGEN massa felfria godingar. agnes kom!<3 å resten av favviscrew. inte helt onöjd var jag med andra ord. mycket glad. 
sen åkte jag hem småfull på några öl å fixade det sista på uppsatsen å skickade in! wiho!
imorn ska den bli opponerad på & jag same på en annan. SEN E D SLUT!!!!! glädjen! ska fira. mera!
hejrå!
 
smarta roliga kloka snygga ;) ;) ;) you name it ;););)
3 snälla.
lill-nordiska<3
SYRENERNA BLOMMAR Å JAG KAN INTE VARA GLADARE FÖR NÅGOT ANNAT ÄN D.
fina pressisar.
sommarljus å sommarmuj!
blir pirrig i lillhjärtat å magen av domhära.
såhär kände jag :----)
å här e bara ett jävligt fint träd vid scala som jag elskar. hejrrååååååå
 

RSS 2.0