2 stycken veckor jotack

tjena. nu tänkte jag ba babbla lite, hejhopp.
 
för 2 veckor sen åt jag å majis å joppe soppa+toast hemma hos sistnämnde! och kollade på sista spännande avsnittet av Big little lies. mycket mys, särskilt med d väldigt somriga ljuset utanför<33
sen startade en lång go ångestig tentavecka. där jag trots detta lyckades pricka in att träffa pappa 3 ggr på de 4 dagar jag hade tillgodo av tentaskrivandet. här på stinas bageri där han läser något eminent jag skrivit samtidigt som en go rosa tant beställer något gott bakverk.
kolla va backstabbing min spegel i hissen är, här ser min hy go och len ut, men TITTA NU DÅ
i ett annat ljus berättas sanningen! :/ trist men sant. inte lika go å len dvs.
nästa dag sågs jag å pappa igen, bl.a. via en snabbvisit i en liten italiensk mataffär där bara d nödvändigaste inhandlades dvs oliver, pinnar, ost, tomat och olivolja :)
mysigt mitt pluggande såg ut sen. synd bara att d inte va sanningen. myset alltså. :-)
dagen därpå vare fredag och allt otäckt hände på drottninggatan. då sågs jag å papi IGEN pga lugna (mina) nerverna på keffa kondisen nära mig. å sen förbarmade jag mig över min gamla konstkompis sara som inte kom hem å va väldigt terror-skärrad. vi satt å åt pinnar och kollade nyheter hemma hos mig<3
på lördagen kollade jag in brottsplatsen me alla andra svenskar. å träffade offan å funderade högt kring d hela. 
sen träffade jag joppis å drack bärs & kuckilurade på söder å hittade denna hylla.
senare ett bättre avslut på en 50årsfest, på en båt, med 4 till bra personer<33
manifestation mot terrorn på sergel på söndagen, där d var o r i m l i g t mkt människor. men fint förstås!
i tisdags var jag å jossan på rejjie snow på fasching å d var mycccckkke bra tackar som frågar. denna lilla idiot kom hem me en gla tröja också. hej!
 

fjärde & sista veckan i costa rica 🌴

dagen efter att jag börjat må dåligt smög sig bakterierna även på lillanna. här är en go bild från ganska exakt när hon började få magkramp :-) nejmen de 4 kommande dagarna var seriöst hemska och extremt deppiga </3 vi mådde piss och orkade inte göra nånting, på sin HÖJD unnade vi oss en film på någons mobil på kvällen. men oftast gick vi och la oss typ vid 8 pga orkade ändå inte vara uppe :( :( SVÅRA dagar mina vänner, svåra dagar!
jag började dock långsamt må lite bättre än anna, eller, vi hade lite olika åkommor så att säga, hahah.. vilket ledde till att jag satt mkt i lounnngen och stirrade på hostelmänniskor som jag vägrade socialisera mig med :-D pga noll ork. 
funderade på i flera dagar OM och NÄR jag/vi skulle börja snacka med två norska snubbar som jag fick för mig verkade **jättesköna** bara för att jag hörde hur dom lyssnade på mac demarco en kväll................... kan ju säga att vi aldrig utbytte några ord, knappt typ hej tror jag? jag satt mest å stirrade ut dom :-) sen fick jag post-fomo när den ena (den snygga) skulle åka vidare å checkade ut, å ba VARFÖR hängde ja aldrig med dom :/ 
här kan ni få bevittna en GO-middag. detta måste varit en bättre kväll iomed att vi satt ute och lyckades pilla i oss lite pasta vs nudlar och tusen kilo vatten. bra kväll <33333 :)
sen kom torsdagen och vi skulle tillslut vinka hejdå till havet och Puerto Viejo :( mkt sad pga vi började få lite panik över att resan snart var slut och att vi ju inte hittat meningen med livet/oss själva/etc etc än??? dessutom fick vi ställa in originalplanen som var att åka till Tortuguero och vallfärda för att se sköldpaddor och ev delfiner </3
hejrå </3333
sen bar det av med en skumpig buss genom landet tillbaka till San José igen. 
och så hamnade vi återigen på pangea, hatälskhostelet haha..... 
här insåg vi även att vi ju inte alls blivit bruna pga häckat inne när vi varit sjuka + undvikit solen generellt så mkt vi kunnat under resan då vi ju blev så orimligt tröttvarma hela tiden haha...... så anna satte igång paniksolandet<33 
vi åt de flesta måltider på favvostället Café Rojo<33 här en lemonad med valfri socker i, dock inte utan att få dåligt samvete! :----)
sen vandrade vi omkring på San Josés gator igen, trotsallt en fin stad! vid dethär laget hade vi dock sett det mesta vi ville/kunde se där. men en sak till fanns kvar som vi prickade av!
nämligen MADC museum, ett museum med modern konst, lite ~moderna museet~ fast mkt mindre och inte så omfattande. men fint!
 
fina väggennnnn
lillmurklan<3
ny dag ny lunch på rojo! vår absolut sista måltid i san josé och costa rica var DESSVÄRRE på pizza hut (för ALLT annat var stängt denna söndagkväll), det var även den absolut sämsta måltiden vi åt haha.. sÅ deppig. men komisk!
sen bar det av hemåt till sveeerrriiiiggeee igen. 
hundra timmar på flygplan och flygplatser, mEN med ett gulligt sällskap så det var ok. anna hade även inte förstått grejen med snapfilter these days?? vilket jag underhöll mig med starkt. 
:-)
sen vips var jag hemma i fiskis igen och fick gulligaste välkommen-hem-kvällsfikan. mina absolut bästa grejer hahaha <33 lingongrova, chokladboll, jgubbar å vindruvor <333 tjena sverige du är inte så hemsk du va.
DET VA DET. puss och hej! BRA månad med BRA person. adjö!
 

RSS 2.0