jul jö

heylo!
ja e smyghungri men orkar inte gå ner till köKET. shittttttttttttttttt. va jobbigt.
idag har jag hetsat, på riktigt, typ 3 VARV liksom, runt stan. och gått in på Åhléns city typ 20 ggr. men det var en fest. hade lite damp ett tag när jag gått hungrig i 4 timmar och tillslut satte mig å fikade själv på ica to go </3. fann nya krafter å irrade runt ett tag till. träffade isa i typ 40 min och sen åkte jag hem efter jag TILLSLUT inhandlat sista klappen. nu har jag slagit in allt å kvar återstår att packa. är otagg. kommer ändå bara ösa ner packning för 1 månad istället för 1 vecka i min väska, orkar inte ens. men är så himla pepp på att va fraaamme ba. på landet. å vakna upp på julafton å göra allt som man gör. mmmm bästa känslan. får ångest redan nu över att lämna landet dock. känns jobbigt. men det blir la bra.
min tröja är så mjuuuuk. bästiskgtröja<333333333
pussåhoj.
 
 
 

glöööööööööööööögggggggglad

alltså.
jag ba känner mig så himla glad & pepp! - efter kvällens basar med mina 6åringar och deras familys. alla barn fick stå och sälja vid olika stationer och dom va så himla noggranna och gullllliga. efteråt hängde vi personalen kvar å åt korv och städade haha. det va fint. och nu ba känner jag kärleken till att va fritidsfröken. mmmmmm. fick en liten krokusblomma av isa, en lärare jag jobbar me, och två glöggflaskor av ett barn & hennes päron. ba kände att gud va ni är GULLIGA. man förväntar sig liksom inte random presenter å blir ba så himla glad av lite uppskattning.
låter kanske lite galet praised men det är verkligen ba tacksamt med att känna sig lite uppskattad. så ja. jag e gla! nu ere dessutom ba 3 jobbdagar kvar och sen en julklappshetshelg och sen åker jag till landet<33333 och sen ere jul och en bäst vecka på landet och sen ba åker jag till sthlm och har en bästig nyår. och jag är så PEPP.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
älskar att va genuint glad. önskar jag kunde få känna sånhär kärlek till min gamla klass också ba, eller alltså det gör jag ju, men jag menar i sånnahär tider när man brukar sjunga mycket tillsammans och ba fan va bra vi är fan va jag älskar denhär klassen och domhär människorna. men ja. får känna så ändå. på avstånd. glögg-rave med gammEL(lol)klassen e ju på fredag dessutom så då kommer jag få overload med kärlek till dom <33 mmmm.
ibland alltså. då ba ere FETT. jaA.
hejrå nu ska jag lyssna på john legends apigt braiga senaste skiva.

gölligt

hej jö!
jag är så himlahimla jul&landet-pepp. vill ba åka dit nuuuu. men snart!!!! ba en vecka kvar.
har ioförsig extremt julklappspåhittighetbrist och panik. men det ska väl lösa sig. väntar på en viss lön ba....
mmmmmmm. känner mig rääättt så livspepp denna måndagsmorgon. försöker peppa veckan liksom. är lite otaggad på å stänga fritids idag för vill liksom ba åka till kören och va med på rep å mysa. men ja. barn e också gölliga. alltså mmmmmmmmmmm.
här är min gulliga mamma också:
 

(::::::::::::::::::::

:))))))))))))))))))))))))))))))))))) hej.
jag längtar å peppar jättemycket till julafton och att få hänga på landet. vill träffa mormor nu ju.
är också megadunderpepp på Lucia på fredag och att få lussa med några gamla bra. och glögg-rave med ännu äldre bra, och konserter jag ska försöka gå på å nyår. hihohihoh.
idag var jag med i simhallen med mina barn. slapp bada, tack för det. hade fan EJ gått med på det. jag skulle va kvar i en evighet på storfritids men fick gå tidigare för några andra random jobbade så jaba hejdåoknajs.
tore, en av mina favoriter fick lite mini-panik när (typ) alla barn förutom han blivit hämtade innan 3 för alla lärare skulle på något möte. jag försäkrade honom om att jag skulle icke gå innan han gick och att vi kunde hjälpas åt å plocka lite i klassrummet, men den lilla blyga stackarn fick gråtpanik å blev orolig över att ingen skulle hämta honom. alltså LILLA VÄN. han ÄR så gulli. bästa bebben.
dagens bebisanekdot.
påvägen hem från bussen svängde jag förbi macken nära mitt hus å köpte en 200g chokladkaka. kändes stabilt osv. nu sitter jag å ångestar alla människors avresor till andra kontinenter och länder inom de kommande månaderna. kan dom (NI) bara vara här istället så blir det enklare att leva å inte ha ångest. men okej.
 
här är mina bebisar när dom repade luciatåg häromdan,
 
 
 

parrrre

hej. mina tänder ilar å mitt huvud tickar som om att det ska sprängas närsom.
vet att det är tråkigt att höra på när en klagar, men jag har sån jävulsk huvudvärk & förkylning som liksom bara fortsätter att existera varenda eviga dag. nog om det.
parre var fett. hade massa qualitytime me mina bästiga systrar, flängde runt i stan, drack öl, stammade franskliknande ord när jag skulle säga bonjour å merci, lyckades liksom alltid glömma dom enkla orden när jag väl behövde dom? promeneraade, kollade coola utställningar bl.a en med flera självspelande pianon å det var så jävla coolt ba, hängde å hängde, träffade jossans kompisar, gick på julmarknad. massa såntdär helmegabraba. att komma tillbaka till sthlm kändes inte aspepp. har fortfarande inte träffat en enda kompis tror jag? knäppt. men är så trött hela tiden, efter jobbet, när man e förkyld å allt. men imorn blire ändring. ska på kör (<3333 saknat!!!) och hänga med isa å jessie. ska dock förmodligen jobba på grand på lördag vilket är helt sjukt otaggat, eller inte egentlige å jobba, bara att gå upp så himla tidigt å inte få någon sömn.
JAJA. hejåhå. nu ska jag snart sova. typ. sova bort sjukdom.
hejhopp.
 
 
 

RSS 2.0