Helvete

hejjjjjjjjjjj.
nu är helvetet över. iallafall för en veckas vila.
påtal  om helvetet så var jag igår på en utställning me isa o jessie som handlade om helvetet på jorden. den va faktiskt himla fin. sen fikade vi och blabla. jag chillade resten av dagen och kvällen hos isa o sov där. idag träffade vi erik o vandrade runt o fikade i gamla stan i 4 timmar. det va riktigt fett. imorgon är det lov på riktigt. måndag och man ska INTE till skolan liksom. omGgGajnf lol. på tisdag åker jag till landetttt, är taggad. nä nu ska jag fortsätta vela om aftonen. o på besvärjelsen. mmmmmmm.
hejhej

 

veckans betraktelser/galna barn

först ut:

mallllllllllllllEEE. stilig flicka.

next up:

bra grabb! jag började bokstavligt talat skratta (var själv) när han studsade in i min tågvagn. så himla bra bara. mössan, två ryggor, gameboyen, coola brillsen, posen, ALLT! (JAAAAAa jag sysslar med smygfotografering)

nästa grabbs:

ett annat gäng bra grabbar, även swesupportrar, gåendes över bron en onsdagmorgon vid 8 någongång. helt naturligt med de obligatoriska swefärgadekläderna.


GRATIS LINDTCHOKLAD PÅ KONSUM. fattar ni att man fick provsmaka en HEL JÄVLA BIT? annars brukar dom liksom göra bitarna så små att dom knappt syns.


en helt vanlig anton en helt vanlig dag.


segwayvakterbitches. enligt lappen på deras uniform är de vakter, men av mitt ögonbevis att bedömma verkar de som att det RACEAR OMKRING PÅ DERAS SEGWAYS O LAPPLISAR KUNGSGATANS BILAR!!!!!!

och till sist.

crazymale med happyalbatrask som dagen till ära fyller år. GRATTIS igenigengeinge cphopp.

unicornnnnis

det suger verkligen att plugga.
jag lyssnar mycket hellre på unicornis captivatur och småsover lite i min väldigt lena blåa filt.
dessutom blir jag alltid lika ledsen varje gång jag inser att mitt öga  (precis som alla andras ögon) slutar fokusera när man kommer för nära ett föremål. jag önskar verkligen att jag hade ett macro-öga. hur bra hade inte det varit?
nu fryser jag om mina fingrar.
klart slut.

blommorna

ALOHA.
min dator och sj's hemsida är INTE vänner. och har aldrig varit det. jag får liksom inte ens upp avgångtabellen..
aja. min värld är lite emo just nu. fast på fredag är den glad igen. för då är matteprov, musikteoriprov & kommunismredovisning färdiga. ÄR TAGGGAD.
sen ere höstlov. som är jättejippikul förstås. förutom att jag har typ 3 miljarder läxor som jag liksom MÅSTE göra, in ens kan låtsas göra och sen dö utan jag MÅSTE verkligen.
JAJAJAJaj.
igår hade vi höstkonsert i berwald. det blev himla fint faktiskt. när min körklass sjöng var jag den enda som inte var helsvart, (förutom marri som i sista stund tog på sig en svart tröja med lite blommor på typ). själv hade jag en lysande orange/brun/gul tröja ovanpå mina svarta bralls o tröja. det va lite stelt.
jag vill kolla på planet earth på naturkunskapen igen på fredag. det kommer vi nog inte göra :((((((( det är verkligen underBART att göra det.
men nu ska jag dö lite.
hopphepp.

major

hepp.
idag har jag börjat på och gjort klart min medeltidsmindmap. det är nästan det enda jag har gjort. förutom att vakna hos ejeby, äta en mackis påväg till tunnelbanan, träffa isa i någon timme o planera redovisning o kolla youtube, åka hem o småäta mackor eller choklad titt som tätt.
nu kollar jag på vem kan slå filip o fredrik o ångestar över allt jag INTE gjort idag. har liksom gjort EN enda läxa hittills............... aja. trÅKIGT att höra om.
på tisdag har jag konsert. och imorn massa rep. denhär veckan kommer nog bli galen. längtar tills den e över. men är lite taggad också. ja då vet ni.
igår var jag på klädbytegos med en bra bunt, sen gosade jag hela kvällen med mer sött o spel. i fredags såg jag Midnatt i Paris och den var alldeles jättemysig o bra.
NU ska jag dö.
purri

bilden e vanjas o hon e elak.

Mylo Xyloto

hoppi.
om en kvart ska jag traska iväg till tåget. i MÖRKRET. och kylan.
annars sitter ja o lyssnar på coldplays nya skiva. fick den i brevlådan idag från cdon. (mmmmmmmmm<3333333) älskar att få cdonpaket.  JAG FRYSER OM FÖTTERNA. men dom ända överlevande raggsockorna som finns kvar i min garderob har cirkus 5 hål i sig. stora. så jag är lite otaggad.
ska hitta några andra vettja.
min family åkte imorse till landet. så jag sitter här å huttrar i min ensamhet.
men ja. japp.
i onsdags på volleybollen på idrotten råkade jag o isa någongång hoppa in i varandra. hon, med armbågen i högsta hugg och jag med huvudet och framförallt örat studsandes in i henne. jag TRODDE att mitt öra hade dött. det sprängdes liksom av smärta. efter typ en halvtimme avtog det och svullnade istället upp litegrann.
nu ere normalt fast lite ömt!!!!!! plupp.
nu ska jag gå hej.

fiskarna simmar i vattnet

hej.
jag lyssnar på joe jonas (från jonasbrothers). jag älskar camp rock och egentligen älskar jag nog jonasbrothers också, bara för att dom är med i den filmen. erkänn att dom faktiskt är lite underbara. jag VILL liksom vara en nioårig liten plupptjej som är kär i en av jonaserna. men nu är jag istället några år äldre och sitter här o lyssnar på joe's nya skiva(?). detta faktiskt endast för att den var med på spotify's startsida men nu är jag fast.
eller ja, har egentligen bara lyssnat på en låt, flera gånger.
nog om det.

idag vare faktiskt värt att jag tillslut pallrade mig iväg till tyskan. det va lite stelt till en början men nu efter så har jag kommit på att tyskarna var ganska underbara. iallafall dom jag pratade med, gulliga. är nästan lite taggad på att följa med till hamburg nu typ. CRAZY. jag ska tänka påre..
nu kom en dålig låt. ska sätta på camp rock musik istället <3.

nu. cirkus en halvtimme senare eller nåt. lyssnar jag på di leva. bra grabb.
har fortfarande inga party bilder att bjuda på, men denhär är från nollningen baxad från malle:


throw away your television

jag har endast haft en emoeftermiddag idag. eller emokväll mer kanske.
annars har jag varit jättteeeglaaaa. det var ett äventyr idag i skolan eftersom det hade svämmat över i rummen vi har våra skåp. alltså fick vi inte gå in dit på hela dagen och jag bar för första gången i hela mitt liv med mig jacka och väska HELA dagen i skolan. det var faktiskt oväntat underbart. matten VAR ett cp, fattade typ 50%. MEN FICK VG PÅ MITT MATTETEST. jag ÄR lycklig. sjukt oväntat. musiken var ett cp men kuli. på mentorstiden vann jag över jessica på iphone-tp. historian var trött men gosig. sennnnn sprang jag o ejeby runt i regnet tills vi kom till sickla där vi fikade o cp. träffade clarre&simme. hade styrelsemöte i kyrkan. var glada & allvarliga. åkte hem. dog av emohet, hatade tyskan. gjorde tyskan (läxan) och nu sitter jag här mycket gladare än för någon timma sen.
nu ska jag studsa ner för trappan in i duschen. (lol) (LOL ATT JAG LOLAR HELA TIDEN) (lol att jag använder ordet lol hela tiden)
sen ska jag sova.
imornbitti ska jag ha en 80 minuters lång lektion med tyskarna som är i skolan, det kommer MINSANN bli stelt. jag är rädd. men duktig som går iallafall. (det är lättare att tänka så) efter mycket om och men.

här är en vacker webcambild på mig och min bästis när vi lekte i helgen. (lol) visar denna pga. bildbrist.


mmjahaja

åh, jag bara sitter å hetsar rhcp, prince och heath hela tiden. det är jobbigt att leva idag.
och alla andra dagar. när man hetsar. o känner sig lite halvolycklig oavsett allt i hela världen.
jag vill bara läsa i min bok. men istället har jag en tyskahemskbok (som jag inte fattar någonting av) och en ännu ovald engelskabok på halsen. jag smygläser i min "riktiga" bok och försöker att se den som en belöning, att jag måste läsa någon skolbok innan den skönlitterära. men jag fuskar hela tiden. alltid faktiskt. och det suger ju.
jag exilade lite på pianot för, fast det lät lite mer brutalt än nationals inspelning. aja. det är iallafall samma toner liksom. o dom e ju fina.
nu ska jag dö.
hopphej.


kids on the run

hej.
jag är lite emo.
har haft en emodag. eller egentligen har jag nog mest inbillat mig att jag har haft det. för först varen helt ok, försov mig men det gjorde inget, då slapp jag engelskan liksom. sen kände jag mig lite allmänt rastlös på historian, samhället va kul. musiken var lite emo och sen blev det bara mer emo på tyskan. terrade extremt efter denna trista, långa, sista lektion. och det blev inte bättre av att jag tänkte emotankar hela 80 minuter långa lektionen. alltså typ i stil med "shit det har bara gått 26 minuter på lektionen hittills", "om jag går på toa kanske det kan flyga förbi 20 minuter?", "helvete han FÅR inte peka på mig nu, jag kan ju verkligen inte dendär cpgrammatikmeningen" & "gud va jag är ett mobbat cp som inte tar emot en tysk (när resten av min tyskagrupp gör det, nästan alla iallafall) jag vill dö."
så jag blev emo somsagt. och sen på bussen trängdes jag in av massa random gubbar o tanter som luktade så himla onajs, och en tant typ satte sig i mitt knä och va helt cp. sen när jag skulle hoppa in i ersättningsbussen till tåget så ba dödar en jävla gubbjävelvakt mig och skriker att NU SKA DENHÄR BUSSEN ÅKA, och ba blockerar vägen framför dörren, trots att jag VERKLIGEN va där före honom (och alltså hade hunnit åka med).
sen hade jag inga pengar att köpa något o tröstäta på, för min plånka hänger ju fortfarande på tork här hemma, och allt innehåll med. väl på tåget så luktade det skunk och såfort jag gått av typ sprang jag hem för att det var så kallt.

nu lyssnar jag på lite emolåtar. så jag kan leva ut mitt emomode.
glatt inlägg. vet.
hej.

0

hej.
igår hade vi "nollning" av våran ettklass. det va roligtttttt. även fast bara halva världen kom. först hade vi någonslags poängjakt som faktiskt blev himla bra, och sen träffades vi på kvällen.
nu har jag försökt lägga upp en nollningsfilm på fb (för ettorna) i tre timmar. det funkar inte. BLIR FRUSTRERAD. dessutom har jag pluggat JÄTTElite verkligen. försökte plugga matte någongång vid 4. jag slutade efter att jag endast åstadkommit TVÅ tal, som jag sen såg var på en sida vi inte ens skulle göra..
tänkte läsa i min tyskabok, men den är så hysteriskt trist.
läste ut vips så blev det liv av bobbbbb i typ förrgår. den va fin.
igår råkade jag lägga min väska/tygkasse i en pöl, väldigt omedvetet. upptäckte detta cirkus en kvart senare. vid detta tillfälle hade alltså halva väskan, och innehållet, hunnit dränkas. trättade påsen förut och det mesta verkade klara sig fint, men min plånbok vägrar torka, trots att jag hårtorkade den i en kvart tidigare idag.
annars vare bra. ja hej.

juste hade högmässa idag också. det va lite småtrist. men kakorna var goda.
här har ni jessica, malle & isa igår innan nollningen. wearing black ofcourse.

 

SPRÄNGT VARE HÄR

 

dethär. mina vänner. är min cpfrostsprängdabatteriklocka. den FICK damp. dessvärre var jag förmodligen inte med vid händelsens förlopp, isåfall var jag inte så uppmärksam.
för några dagar sedan vilade mina ögon av någon händelsevis anledning, på denna gamla alarmklocka jag tidigare haft bredvid sängen men som nu står på mitt skrivbord. jag tyckte mig se en otroligt stora dammflingor(?), men vid närmare beskådning visade sig detta vara något helt annat än damm. nämligen resultatet av en batterisprängning. dessa flingor var alltså någon slags förtorkad batterisyra? jag är ju ingen naturvetare så närmare än så kan jag inte gå på ämnet.
galet tyckte jag iallafall att det va. och framförallt trist att det lämnade en syrsaltfläck på mitt skrivbord. jag ville självklart slänga detta cp till klocka, men mamma skulle bestämt återuppliva den och borsta rent den.

idag står klockan inte längre på mitt skrivbord, men jag tros ha skymtat den (ALIVE UTAN FROSTSKADOR) på mamis skrivbord.
hejdå.


eaaaaaasily

hej.
jag dricker te ur min buddhakopp. blir faktiskt riktigt glad när jag beskådar denna fantastiska kopp.
har precis avslutat en typisk torsdagsmiddag (iomed kören), två stadigt rostade mackor med ost o tomat. MMMMMMMMMmm. och så en liten kaka på det. (köper&gömmer kakor på mitt rum så dom inte äts upp av min familj (oj va tjock jag låter, har faktiskt bara gjort det en gång, men jag gillare) ja.)
det är typ hysteriskt va taggad o motiverad jag blir av å lyssna på redhot. efter konserter blir man alltid lite extra (över det vanliga) taggad och galen i det bandet/artisten. och nu ÄR det verkligen så. igår liksom, råpluggade (iallafall om jag man jämför i vilken takt jag brukar plugga när jag är extremt uttråkad) matte inför mattetestet idag, isolerad med mina hörlurar och rhcpmusik, ensam i köket. vid 12snåret. braaaaaaa.
fast sen så gick det ju inte så jävla bra på mattetestet ändå, hahaha. AJA.
svenskadiskussionen har jag ingen direkt uppfattning om huren gick. kändes som vi pratade i 5 minuter när det gått  25. cRAAAAAAZY.
teorin var också lite lol. ofta vi hade oförberett "prov" IGEN liksom? hon e galen.

jahej.

give it away

mmmmmmmmmmm.
helvete va bra det va igår. får lite panik när jag sitter här o sönderlyssnar massa redhotlåtar och tänker på deras andra konsert idag, som jag INTE är på. shitttttttttttttttttttttttttttttttttt. vill verkligen vara där igen. fast på golvet. men det va verkligen bra ändå. det är otäckt att tänka på att dom är typ drygt 30 år äldre än mig och alltså inte kan hålla på tills jag dör. trist. alldeles för trist.
usch nu blev jag ledsen. på riktigt.
tänkte göra ett jättetaggat inlägg om hur jag för några timmar sen knapra på en halv gurka, och att jag direkt efter skolan åkte hem o gjorde våfflor med pappa. och några till inlägg om en random klocka som sprängts av ett batteri (på mitt skrivbord) men får göra det någon annan dag. kanske sen.
måste plugga matte nu.
och lyssna på rhcp.
helvete lars-olof.


even you, brutus

hejjj
jag e megatrött. halvsov hela vägen till skolan och somnade nästan (PÅRIKTIGT) på musiken samtidigt som jag sjöng. slutade tio minuter tidigare på tyskan (LYCKAAAAAA), alltså 16.30, för att hinna trycka i mig en kycklingcurrymacka för att sen springa upp till musiken och sluta klockan 6 efter en dryg timmas extrarep. mumma. sen smaskade jag glatt i mig en fet middag me pappapap och här sitter jag nu fortfarande mätt o belåten. jag ska inte prata om min ångest (plugget) men, om man säger såhär. det ser MÖRKT ut. imorgon börjar jag med matte, jippppppppppppppi. MEN, jag har iallafall något att se framemot.
REDHOTTTTTTTTTTTTTTttttttttttttttttttttttttttt på kvällen. MmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMums. epic.
HEJDÅ. nu ska jag eventuellt sova. JUSTE ska läsa i min tyskabok, det heter, översatt till svenska, "När Hitler stal den rosa kaninen". mm, mycket frisk.
hejhoppi.


(GÄNGET. innan bussavgången 40 minuter senare)

alfapet

hejhejhallå.
jag är fruktansvärt trött och har en extremt jobbig värk i ryggen. anar att den kommer ifrån den ena av dagens bussresor, 40 minuter sittandes i en busstrappa utan att luta sig bakåt. verkade ok då men KÄNNS nu.
men jag ska inte klaga. helgen har varit alldeles för bra nästan, eller ja alltså löparö med gamla gullisar är himla fint. så jävla tungt för att sammanfatta det hela. (hehEHhehe OFFANNN. lol (måste sluta lolllalalla))
nu har jag dessvärre himla mycket plugg. till att börja med måste jag skriva en sida lång presentation om en låtsaskompis på tyska tills imorn. jag ÄR taggad.
sen ligger jag förstås efter i matttttten och blablabla. plugg ÄR tråkigt attt höra om. men det är svårt att INTE prata om.. okej. ja.
men mm. löparö va mums ja. tisdag blir bra hej. veckan e lång o jobbig men helgen blir också bra. mmmmm. jag är faktiskt taggad.
NU SKA JAG SKRIVA OM OLLE (min sjuåriga låtsaskompis) (PARANTES TILL CLARRE: jag skriver inte om din ollegull, kom på nu att det kanske låter som honom, för jo han är väl sju tillomed? men nu kan jag ju inspireras av Olle. hihihhihihii!)

hepphopp.


shouted

HEJ!!!!
hoppppppp. imorn åker jag till löparö, är taggad. kommer hem på söndag. jippihej.
idag var en braaaa dag. fast matten var ångest. och på musikteorin hade vi oförberett prov, HEMSKT men sen vare bra för jag fattadeeeeee cp. direkt efter matten flög jag upp till musiken för extra rep till klockan 6. för att sedan kasta mig iväg till kören (som för min del började 6 med högmässerep) som jag inte riktigt hann till. men jaaaaaa. sen vare kör iallafall. med typ 3 pluppar. nä, några till.
MEN NU MÅSTE JAG PACKA!!!!!!
här ger joppe dagens outfit med en 10årings kvarglömda jacka.
puSSSSSSSSSSI


good time boys

hej.
idag var jag ute o sprang efter skolan. haha det låter så kul. som att jag ba sprang liksom. flydde.
men nej. jag joggade. (mycket fulare ord. jag ser framför mig en tjocktjockman som haltar fram)
det var vad jag gjorde iallafall.
nu sitter jag här o jäser. efter middag o lite hallonpajrester. mmmmm. så skare låta.
gud va sjukt att jag gick i ekliden för 2 år sen. så sjukt länge sen, va liten det känns som att man va. fast ändå inte. kom o tänka på det. och i helgen så är nästan hela klassen samlad åter. kul!!!!!! är taggad.
saknar alla små bebisar.
nu ska jag skriva i min almanackaakakakka.
hej.

spindelllll

fasen också.
jag gjorde en hallonpaj när jag kom hem. fastän att jag inte fick. (för mig själv)
dom är ju så oemotståndliga.
och imorn är det kanelbullensdag. kommer definitivt äta en bulle.
och på onsdag ska jag fika i skogen med jessie. mycket socker. dessutom har jag tydligen konditionstest varje dag. helvet.e. ååååh jag ska FÖRSÖKA lova mig själv att gå ut o springa imorn. lite sådär halvfrivilligt.
det kommer inte hända. attans.
mmmmmmen.
jag var på fett bra humör idag påvägen hem. hoppade lite tyska, men nu ska jag läsa extra mycket i min bok för det! jag såg en civilpolis, eheee. det va ett magiskt moment.
efter pajbakningen kollade jag på Finding Neverland, gosig. mörkt det är ute.
snart ska jag plugga matte, och kanske lite tyska.
men först ska jag sätta på te och skära paj till mig och papi. hejhopp.

  

it's not unusual

om jag inte ser helt fel så är marken blöt vilket tyder på att det har regnat (mums). och jag har faktiskt pluggat lite matte, visserligen gamla tal som jag redan borde ha gjort, men jag måste ju ändå ta igen nångång liksom. och sen ska jag läsa lite shakespeare, kolla på jersey shore om jag hinner, duscha och tillsist läsa i min tyskabok när jag går och lägger mig. (vill egentligen läsa bob men har inte ens börjat, egentligen, på tyskan så måste göra det nu).
på onsdag kanske jag o jessi ska leta upp en skog och köpa med oss te och nåt gott och sitta där o hare bra. kanske plugga lite musikteori. är taggad. då är nämligen det värsta denhär veckan gjort, essayn och de tre första jobbigaste dagarna på veckan. sen ere bara torsdag o kör, fredag och sen löparö. åååh. är sjukt taggad.
nu ska jag lyssna på tom jones och göra lite mer matte.
hejjjjahejja!

ett jättegosigt hus jag såg i barca när jag va där me familyn för snart fem månader sen.



resten av ditt liv

hejehejeheje.
jag har läst lite macbeth nu. VÄLDIGT LITE.
eftersom jag verkligen började stirra ut i fönstret när jag satt där med engelskaboken och sen gjorde misstaget att gå tillbaka till datorn, ska jag nu försöka med matten och hoppas att den intresserar mig lite mer. jipppppi.
timtmbibmibm. jag hatar att jag inte gick på timbuktu&hoffmaestro i augusti. jag ÄR så lat ibland.
äääh. ska gå på fleet foxes me joppe i november(?) istället. tagggggggga.
nu ska jag plugga matte. hejhejhoppi japp.

we are the people

hej.
det har nu gått 5 timmar fyllda av oproduktivitet. innan sov jag/började käka frulle.
jag har gjort en sak relaterat till skolan: öppnat det helvetiskt hårdpackade plastskalet min nya miniräknare låg i. detta tog cirkus en kvart och jag rev mina fingrar blodiga och skvätte vassa plastbitar i hela mitt rum. sen blev jag extremt frustrerad när jag inte fick upp den lilla luckan där batterierna ska ligga. det löste sig tillslut. iallafall.
förutom detta har jag läst lite bob, ätit tomatmackor, stirrat på människor från min balkong, laddat upp några gamla bilder på fb, ja det är väl det egentligen.
imorn ska jag skriva en engelskaessay på shakespear, och några av hans pjäser. är otaggad. jag suger verkligen på att skriva texter under tidspress.
jag längtar till löparö om en vecka. och nästnästa helg.
mmmmm. 

nivet mellandelen i ett fönster? där det är lite tomrum mellan glasskivorna liksom. där flyger det nu runt en stackars liten fluga (snäll sådan) och försöker hitta ut. har verkligen aldrig fattat hur dom kommer in överhuvudtaget.
igår fyllde simme år (GRAAAAAAAAATttttttttttIS igen). vi var hemma hos honom några stycken och åt gott, sjöng singstar och sånt. heheh. jag o offan gjorde världens godaste tårta med maräng, vaniljvisp, grädde, jordgubbar&blåbär. mmmmmmums.
 

RSS 2.0