teven kallar, huh?

från igår till idag, sov jag över hos sara, det var mys, <3
vi gick upp 6 imorse och tvättade håret, sen käka vi frukost och lite senare gick vi till bussen som förde oss till skolan. och så var det back in school igen. helt okej skoldag, förutom att jag hade as ont i huvet hela dan.
haha, sen råka clara kasta en godispåse i huvet på mig, men clara om du läser dethär, det gör verkligen ingenting, jag loooooovar, jag älskar dig vännen ;) <3
även idag var våran eng-lärare Kajsa, üpersnäll och lät oss gå hem och läsa istället för att va kvar i skolan och läsa i våran eng-bok. så då ringde jag far min, och då hämta han mig, så vi åkte och handla lite på maxi.

så, sen när jag kom hem gjorde jag varm choklad och mackor, och satte mig i myskläder framför teven.
nu har jag suttit vid teven ett tag, jag tittade nyss på Grey's Anatomi :D. ingen e hemma, men jag väntar på att mamma ska komma hem så vi kan äta middag. jag e hungriii - som vanligt dåra.. x)

ååååh, jag längtar efter bror min, och så längtar jag tills charlotta kommer hit, komkomkomkomkom (a)
men HALÖ, seriöst människor, skärpning liksom, jag blir snart riktigt deprimerad om ni inte kommenterar, så komigen nu people!!! jag brukar faktiskt kommentera era bloggar :'O :D

höhö, men anyway, kommentera gääääääääärna :']
och logga gärna in på msn, för jag har inge å göra.

jaaaaaa, nu kom mamma och systeryster hem, så nu ska vi väl strax äta, tomatsoppa med makaroner i, GOTTTTT :D  ciao


måndagmåndagmåndag


jo, det var väl en helt okej måndag. vi har lite annorlunda schema denhär veckan för alla andra har elevensval. men det har ju inte vi musikklassare, men vi har en ganska lugn vecka ändå liksom. jag hade piano idag, har inte vart där sen i julas. för när det började nu igen i januari så va jag sjuk första gången, och andra gången va min piano lärare på nåt. men det gick nog bra tror jag.

nu sitter jag och lyssnar på musik och kliar mig på armen, (höhö) det kliar as mycket, kanske har nå myggbett :O ?

men nu ska jag gå, har en engelska bok & en svenska bok jag måste läsa ut denhär veckan.

godnatt på er - så småningom,
kram anna



With Every Heartbeat - Robyn

heartbeats



jag älskar låten

dom kallar det, tårar

den rullar ner för kinden, rinner ner till läppen, in i munnen.
man känner smaken, den sötsura smaken.

ögonen är rödsprängda och fyllda med ännu mer ammunition, ännu mer tårar  som skjuts ut, rinner ner, och in i munnen. ännu en gång kommer den där smaken, den där sorgsna välfyllda smaken. den där känslan, att allting känns fel, den stannar som ett grått moln över en. det där ansiktet som flammar upp, i rödrosa färg, det där ansiktet som får håret att se bra ut för en gångs skull. det där ansiktet som får en att ladda mer ammunition och skjuta ut, och allt går om igen.



deadweight on velveteen



låten är till dig <3

<3

magnus, kära bror.
jag såg mamma stå vid fönstret och prata i telefon, hon lät allvarlig på rösten. pappa stod brevid.
jag anade att nånting var fel, men jag gick in på toan ändå utan att gå och fråga va det va. så, när jag var där inne på toan, så tänkte jag, tänk om nånting har hänt magnus, nu när han är i new york, tänk. men näe, sånt händer liksom inte våran familj, så jag gick ut igen. gick till pappa och frågade med oro i rösten, vad äre? hare hänt nåt? magnus har varit med om en bilolycka. jag kände bara hur hjärtat studsade till. va, men hur mår han, mår han bra, fick jag ur mig. ja han mår bra och varken magnus, patrik eller sanne, blev skadade. hjärtat började dunka i lugnare takt igen.
en viss liten oro stannade kvar inom mig, och den är fortfarande kvar. men vilken lättnad det var att höra att du var okej. jag önskar jag kunde prata med dig, men det funkar inte att ringa. sålänge jag vet att du är okej, så kan jag lugna mig lite.
gud va jag längtar till imorn, när du kommer hem.

jag är så otroligt tacksam över att du hade sån tur.
<3


år in och år ut

jag är så trött på mig själv. ja e lixom, äsch jag vet inte. jag orkar bara inte med det, ja ni vet, det, allting.
ibland tänker jag hur jag verkligen skulle vilja vara, och hur jag kommer vara om typ 10 år.
jag är så spänd över att få veta, jag är så nyfiken så det är inte sant.
men just nu, liksom. dag efter dag följer man samma rutin, en sån rutin som man har, som alla har. lite olika men i stort sett likadan för alla. och jag är liksom trött på den. jag längtar efter att få göra någonting, något speciellt på nå vis. upptäcka nånting nytt så att säga.


dream girl



du är så jävla grym, <3

gospelkonsert

jag kom hem för typ en timme sen. jag va på en asbra gospel konsert, så himla härlig liksom.
nu sitter jag här, åt en liten glass nyss. imorn måste jag typ städa, och öva piano och massa sånt..
ring gärna :]

jag har tråkigt, logga in på msn nu?
kram

flintis anna?

klockan är lite över 12, och jag har redan hunnit att göra det andra träningspasset ;D
(den där gympagrejenläxan) jag typ jogg-gick men ändå liksom, sen gjorde jag lite armhävningar, sit-ups & upphopp. åså duscha jag, och sen när jag skulle torka håret så bah kom det massor med hårstrån på min tröja.
och dom senaste veckorna har jag märkt att jag tappat lite mer hårstrån än vad jag brukar, (liksom det som alla gör) så ja bah, jaha okej, så liksom drog jag i håret så alla lösa slingor skulle åka ut, och då fick jag MASSSOR :'(
så liksom, ere schampot som förstör mitt hår eller, jag hänger inte riktigt med :/
man kan ju inte bara tappa massvis med hår plötsligt, jag tänkte byta schampo och kolla upp va det e för vitaminer man ska äta för att håret ska bli starkare.

innan var jag glad för att jag hade fixat träningspasset, och så hade jag tänkt göra massa saker nu, men nu har jag verkligen ingen lust till det, för nu bah, blääääääää mitt hår vill inte sitta fast ?
fanbajs.

någon som vill logga in på msn och uppmuntra mig? pleeeeease ?
kram

friday-

och ofcourse ska jag berätta om denna dag också, fredag.
antagligen är mina blogg inlägg ganska trista och helt ointressanta, men hur som helst måste jag få skriva av mig. så jag skriver ändå :D, (och ni som väl tycker om att läsa min blogg  - KOMMENTERA MERA! )

hursomhelst. idag blev jag glad, andra lektionen, när jag hade tyska, för vi fick resultaten på våra "test" (inte prov). och våran lärare sätter ju inte betyg än, men hon skriver om man uppnått målen och det har man om man får ett G. (men G är då det bästa man kan få, förutom G+) anyway, JAG FICK G+, (höhö) ja, det är jag otroligt glad för, jag är ju alltid så jävla dålig på tyska, så det va naajs. sen fortsatte väl dagen som vanligt. vi hade ingen gympa, så även idag slutade vi hyffsat tidigt. så jag gick hem till sara, vi typ tittade lite på Monthy Python, bäst ;D sen gick vi ut med Aussie, och hon skulle åka till örebro vi d typ 5, så jag åkte hem sen.

jag åt middag för typ en halvtimme sen - tacos - mums. så nu sitter jag här mätt och belåten, men är besviken över att det inte har blivit nån bandy eller friskis och svettis än :O, jag vill verkligen börja på nåt av det iallafall. jag går ju inte på nån annan sport så, blää. nån som vill gå på friskis&svettis med mig? det går bra att anmäla sig genom att kommentera, så hörs vi på telefon sen :D

såg lite på singing bee förut, HAHAHAHHA, de som är med och tävlar eju fan helt överaktiva och typ skumma XD aja, härligt ändå liksom. höhöhö.

kram anna

ROCKBJÖRNEN

okej, sen så hann jag ju inte skriva om torsdags heller såklart, så here it goes;

jo, det var en trevlig torsdag. vi slutade typ 13.10 bara för att vi inte hade nån svenska, najs :)
sen skulle jag lisa, clara och sara göra nåt, så vi pallade oss hem till sara. där va vi kanske två timmar eller nåt?
sen skulle sara på trummor, lisa å jag orkade inte följa med så vi åkte hem. när jag väl kom hem så typ gjorde jag tyska läxan och käkade middag så småningom. för sen 20.00 skulle jag och anna ejebyyy på ROCKBJÖRNEN :D
det var sjukt kul, vi hade det jätte trevligt. fast det var slut ganska tidigt, redan 22.00 :/, men bra va det :D!
mkt bra uppträdande och hyffsade vinnare :D (kommer lite bilder sen)

jaaah, så torsdagen var bäst :) puss på den dagen <3

en jävla onsdag

jag hade inte tid att skriva i onsdags, såhär kommer den dagen;

mjo, den här dagen började bra. 7ma+mi skulle till velamsund, alltid trevligt att göra nåt med andra musikklassen :D iallafall, jag skulle vara i skolan 8, för sen skulle vi ta nån buss, när vi är ungefär halvvägs till velamsund och sitter på bussen, såklart så kommer det typ en dagis klass eller nåt. så det blir härlig-härlig bussresa, verkligen -.-' iallafall, sen går vi av och så får vi gå typ 2 ½ km, eller nåt, kall men trevlig promenad. och sen kommer vi fram tillslut, och då springer alla fram till hästhagen och klappar alla hästar, haha, sånna är vi :D sen typ måste vi gå in, så vi hinner inte klappa hästarna så värst mkt. då går vi in på den där klimatgrejensaken :D och typ är där, och går runt i den så kallade "utställningen", och svarar på frågor och stuff. sen käkar vi lunch där, och innan vi går, så klappar vi naturligtviiiis hästarna en gång till, (de va vääääldigt söta :D)

sen går vi de där 2½ kilometrarna tillbaka, och när det är ca 200 meter kvar till busshållplatsen, så kommer såklart bussen, så då får vi springa, och sen kommer vi på. när bussen väl har åkt ca 3 stationer så går det SÅKLART på en klass med småttingar IGEN, -.-' och busschaffören är jobbig och säger att vi ska pressa ihop oss, men alla småbarnen stog liksom pressade typ ansikte mot ansikte, (haha) så det gick inte mer, men men, "finns det hjärterum så finns det stjärterum" som man säger ;)

när vi kommer tillbaka till skolan så har vi musik, och sen skulle vi haft engelska, men kajsa är världensbästa lärare och lät oss gå hem :) så då skulle jag och clara hem till mig och plugga till NO provet som vi har imorn, och så henkade offe på också. så vi kom hem till mig, och pluggade duktigt, och sen åt vi min fars egengjorda pizza, (mkt god)

sen när clara och offe gått så ska jag sätta mig vid datorn (höhö)
och då ser jag när jag går in på bdb, att Heath Ledger har dött under natten.
de orden kändes så hemska, och gör fortfarande så det är inte sant.
fan asså, du var en så underbart bra skådespelare.
jag kan bara inte fatta det, vafan skulle det va bra för? :'/

rip heath ledger </3


damn it


image3

come back, would you? miss you like hell, damn life, damn everything.



"i huvet på anna"

jomen visst. idag hade vi typ håvtimme (eller hur fan det stavas) i typ 2 timmar, så jag och sara gick till forum och åt lunch och va inne på h&m, vi provade massa kläder, fast jag gillade bara ett plagg, och det köpte jag :) det tog en timme för sara att prova ca 6 plagg. sara är en seg människa, typ en snigel liksom, men det är därför jag gillar henne ;) <3

nu halv kollar jag på "I huvet på Gynning" haha, helt okej, ganska skum, men, mja..

-


det är så jobbigt att se vissa av de där bästa och närmaste kompisarna man hade i typ 5-6:an verkligen bli några andra människor. ens relation till dom är inte den samma, just två personer, just de två personerna saknar jag nu. jag saknar det jag hade med dom. jag saknar våran vänskap.
fan livet är sjukt jobbigt.

grattis emma ståhlberg <3

nej nu har jag varit dålig på att skriva, smisk på anna :O
fredag-lördag sov jag, emma och lisa hos anna t. MKT trevligt :D ( har ju inte träffat anna på en månad :O)
vi typ va ute och åt på nån slags sushi/thai resturang, och sen gick vi hem, och spelade typ spel XD
igår fyllde också Emma Ståhlberg 13 år, så GRATTIS EMMS <33
imorse så joggade jag lite och så, jag började alltså med min såkallade "gympaläxa", eftersom biffen ska till thailand nu så vi får en slags läxa :D
sen efter det så duschade jag och åt två rejäla tomatmackor. sen typ hjälpte jag min syrra att städa, det gick hyffsat långsamt XD höhöhö. så nu sitter jag här och fixar lite med bilder.

nu ska jag spela ett spel på hamsterpaj, (höhöh)
kram.

bilder från i fredags
image30 image32
lisa, emma och anna.                                  jag och lisa när vi spelar ett spel typ XD

jag svimmar

alltså jag vet inte, men allt känns bara totalt hopplöst just nu. allt är bara skit, livet suger.
- anna, välkommen till verkligheten.

bingo. jag orkar inte mer.
jag vill bara svimma.

Ugly Betty


hyffsad dag idag, antar jag. jag gick till skolan, jag hade ingen feber men fortfarande ont i huvet :/
jag känner mig hyffsat duktigt, har faktiskt gjort ganska mkt läxor nu ;D åh, jag får liksom ont i huvet attacker när jag typ böjer mig ner och snabbt böjer mig upp igen, och när jag reser mig upp, och ja typ sånna grejer, då gör det verkligen skit ont i huvet, det känns som att nån släpper en bomb varje gång då, eller att jag typ trampar på en mina eller nåt :O men nu ska jag titta på Ugly Betty, ;D see you.


 kommentera mera!


image29
Ugly Betty

lis


tack lisa för att du skickade låtar ;D
Sugarplum Fairy äääääääger :) nu ska jag duscha, och sen känna mig lite freshare ;)

jag får kalla lisa för lis nu, *glad anna*
jag och lis på bilden, puss på lis <3
image28


sjuk


yeah dude, i'm sick -.-' verkligen fantastiskt underbart att vara sjuk idag. jag har feber och dånande huvudvärk, fast jag tog en alvedon förut så jag har inte lika mycket huvudvärk längre. under dagen har jag typ sovit, suttit lite vid datorn, tittat sjukt mkt på simpsons, och mja, ätit. det kanske låter som en bra dag, och visst det hade det väl vart, om jag inte hade haft feber och huvudvärk så "/ jag pratade precis med emma lite i telefon, :) <3

 - i'm like that cactus today -






image26


fint väder


hello there
, lugn dag idag. jag vaknade vid 10 och somnade om, sen vaknade jag igen 11. då gick jag upp och åt frukost, sen vid 12 ungefär, då började jag städa mitt rum. jag städade hela rummet och dammsög. så himla fint väder idag, men tyvär var jag inte ute mer än att jag gick ut på balkongen lite och fotade
 
nu har jag precis ätit, borde inte sitta vid datorn egentligen, jag sitter för mycket vid datorn "/

image23 image25 




fredag - lördag :D

hello ;D
igår på gympan hade vi militär gympa -.-
hela klassen sprang runt fyra konor, när våran gympalärare biffen sa till oss att stanna så fick vi göra typ 10 armhävningar, 15 sit-ups, 10 upphopp osv. när man hade gjort det så började man springa igen, åså höll vi på så sen, as jobbigt. särskilt när man har världens dåligaste kondition -.-. sen så fick vi dricka paus i fem minuter och när vi kom tillbaka så sa biffen att vi skulle hålla på i 10 min till, han bah; nu ska vi vila, och å fick vi "vila" genom att sitta i en 90 graders vinkel :O, åsen fick vi göra typ plankan eller va den heter, bajs jobbigt.

så idag har jag världens underbaraste träningsverk, verkligen underbar liksom, jag kan inte röra mig. det gör ont tom. när jag sätter mig och när jag går. jag har ont i benen, i magen, i armarna och i armhålorna, asså shiet liksom :O

efter gympan å slutade vi, då gick jag, clara och lisa hem till lisa. och lisas familj har typ hyrt en liten gympasal varannan fredag, så vi va i den i två timmar och typ spelade bandy XD? sen gick vi hem till lisa igen va, och så åt vi där, och så skulle vi sova hos lisa. så vi typ spelade lite spel och sånt, och så på kvällen när klockan är kanske 12, är vi inne i lisas rum, då lägger vi oss påvarandra, typ en böghög, så bah somnar vi XD hahahha, sen vaknar jag 2 timmar senare och kommer på att vi kanske borde bädda och gå och lägga oss istället för å bah ligga där värsta obekvämt, så då väcker jag lisa och clara, och så fixar vi med våra madrasser och somnar på en gång sen.
haha, snacka om trötta eller vadå? XD

sen skulle vi gå upp vid 9, för clara skulle typ till nån handboll grej, så då äter vi frukost lite långsamt och sen går clara till sin buss. då stannar jag kvar och jag och lisa typ chillar, har på oss pyjamas och sitter vid datorn hela dan typ XD, sen klär jag på mig och åker hem när klockan är typ halv 6.

tss, :D trevligt hade vi iallafall :D <33

kram


life is bad, life is bad and it's sad

ganska lugn dag i skolan, jag gillar torsdagar. vi slutar tidigt och det är trevliga lektioner. fast detta var en dålig torsdag på morgonen -.-' jag typ visste inte vad jag skulle ha på mig, och mitt hår ville inte sammarbeta med mig, så jag satte upp det, då såg det ännu fulare ut. jag gillar inte känslan av att stå på tågperrongen vänta på tåget, och känna att alla stirrar på en, som om man va ett monster eller nåt. ibland inbillar jag mig bara att alla stirrar på mig, att jag ser riktigt jävla ful ut. men ibland så kanske dom inte kollar,  men det kan jag inte avgöra.
men jag gillar överhuvud taget inte när folk stirrar på mig, så mitt knep är att stirra tillbaka, stirra så man verkligen ser varandra i ögonen tills dom inte vågar titta mer så dom vänder bort huvudet.

jag vill inte verka svag, så jag ser dom i ögonen, tills dom inte vågar stirra längre.
rätt åt dom.
så jävla rätt åt dom.

jag funderar att börja på bandy, vad tycker ni? verkar bandy najs? jag går ju inte på någon sport och jag vill liksom röra på mig, jag vill träna nån sport, annars går jag ju bara på piano, och det blir lite tråkigt tillslut.
så vad säger ni, tror ni att bandy är något för mig?
vill ni börja med mig? :D schnäälllllaaa :D:D:D



image22

dagens outfit :D, gamla kläder, men vafan.
klänning med hjärtan på -  från H&M
svart kofta - från Åhlens
lila strumpbyxor (som inte syns) - från H&M
lila halsduk - från paris
brun mössa - från Åhlens

johnossi

onsdag, onsdag, onsdag.
onsdag.

jag sitter här å lyssnar på Johnossi, dom är grymma.



image17


(tisdag)

Igår hann jag inte skriva i min blogg eftersom jag va hos sara till typ 9, och sen orkade jag inte gå in, så det blir ett litet inlägg nu om hur min dag var igår :D

ja, skolan börja ju, och ja, det va väl okej. som vanligt liksom, förutom att anna har slutat :(, bajspåre anna, kom tillbax å börja här igen va :'/ <3  efter skolan halv tvingade sara mig att jag skulle följa med henne hem, så när vi kom hem till henne gick vi ut med hennes hund Aussie (som e på bild där nere, fast tyvär e bilden inge bra, för min kamera tycker om att vara en sugig kamera) vi gick en hyffsat långsam runda i regnet i kanske en timma. sen så åt jag hos sara också :D minestroni soppa och pannkakor :D:D:D:D:D, gott vare, en bild på grädden där nere, och sara har gjort ett fint hjärta i grädden som typ halvt syns..

och sen typ spelade vi guitar hero 2 & 3, åså spelade vi nå apspel, som jag spelat nån gång förut också, men jag kommer inte ihåg vad det heter, anyway, det va kul, fast jag tror jag förlora allt, öh, men ah. å sen liksom, åkte jag hem va ;D 

                        
image14 image12  image15image13 image16
 

22.40

klockan är 22.40 och jag sitter och lyssnar på lily allen :)

det är en liten äcklig fluga som bor i mitt rum, det är en sån där jätte liten fluga som inte låter nåt, men jag stör mig så hemskt på den. den liksom kryper runt på mitt skrivbord och fattar inte att den inte är välkommen här, jävla fluga säger jag bara.

jag borde gå och borsta tänderna och sova nu, jag kommer aldrig orka upp imorn  .____. men grejen är den att jag kommer inte somna när jag väl ligger i min säng, för jag gick ju inte upp tidigt idag, så då är jag väl inte "tillräckligt" trött för att kunna somna, så jag kommer bara ligga och vrida å vända på mig, och det är så jobbigt att inte kunna somna -.-

men, jag måste väl.
godnatt på er.


måndag med tjejorna


Var med lisa och anna e hela dan. egentligen skulle emma s också komma, hon skulle dyka upp hos lisa vid typ 3 men så blev det inte, hon kom inte. annars härlig dag med tjejorna :D först typ spelade vi wii game, eller vafan det heter XD kan inte riktigt sånt där, sen baka vi chokladbollar med lisas lillebrorsa gustav. det var tänkt att vi skulle kolla på film, men det blev aldrig så..  iallafall, chokladbollarna blev faktiskt asgoa, vi åt upp typ alla förutom 3 kanske ? 

idag kom jag också på att jag kanske är allergisk mot katter :O, bajs också -.-' men lisa har ju en katt, åke :D han är fett med söt asså, haha.  men flera gånger som jag har varit hemma hos lisa så har det börjat klia i mitt öga, åså har jag kliat och det har blivit rött, och sen kom jag på också att, när jag va hemma hos anna en gång, (hon har ju också en katt) då börja det också klia i mitt öga, så det känns tyvär som att jag är allergisk :/ och lisas lillebrorsa är typ egentligen allergisk mot katter, men åke är nån speciell kattras som är mindre allergisk framkallande, eller va man ska säga. så det hela är ju lite skumt ... :O

sen spelade vi också Guitar Hero, jag typ sög, fast anna sög lite mer (a), och lisa va typ bäst :D
fast sen fick jag ju lite flyt på det, inte sant lisa ;D hahahha

vi kom till lisa vid typ halv ett kanske, sen tog jag och anna tåget hem typ 10 över 6, så vi va ju där ett tag, men trevligt hade vi :) imorn är det skola -.-, blääää, jag orkar inte. det är så trevligt att vara ledig. asså visst skolan e väl okej liksom, men just nu känner jag bara inte för att åka till skolan, tare vanliga gamla tåget, ha alla lektioner, ha massa läxor som jag glömmer/inte orkar göra.. jaa, egentligen hade jag bestämt mig för att verkligen försöka plugga in läxorna och få bra resultat på prov, så man får bra betyg i slutet av nian och så sen. men blää, jag orkar inte, fast jag måste. särskilt tyskan måste jag plugga mer på, jag suger så himla mkt på tyska ...

aja, trevlig dag med er tjejor, hejpåenstund. ><




image6  image7  image10image8 image9 image11

dimmiga dar

Nu har alla gått, huset är helt tomt på människor förutom jag.
Klockan är 11.52 exakt. Mitt tåg går 12.26, så jag går hemifrån typ 12.15.

Om man tittar ut genom fönstret ser man en grå vit himmel, asfalten är täckt med ytterst lite snö och pölar med vatten. Man är redan lite deppad, och vädret gör en ju inte gladare precis, fast egentligen gillar jag sånt här väder.
När det är mulet, blåser lite, raining cats and dogs, fast väldigt små droppar, men ändå täta efter varandra.
Det är liksom mysigt väder.

Jag skulle vilja vrida tillbaka tiden, tills jag var kanske 5-6 år. Då är livet ändå härligt.
Man behöver inte oroa sig och tänka på saker särskilt mycket, det är vid den åldern man börjar bli självständig, man säger "jag kan själv" med bestämd ton. Jag vill tillbaka till det, när allting började, när man blev som man blev. När man blev som man är.


ingenting är logiskt.


image5

så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över, nej
men jag går inte isär när jag går med dig.

jag saknar dig så inihelvete


håkan <3

- dom kommer kliva på dig igen -

    håkan hellström är bäst.

har någon sett hurricane?

;D

nu har jag varit värsta datanörden hela dan :D
jag och lisa pratade i ungefär 40 minuter om hur man ändrade bakrunden på bloggen, och nu är det gjort :D hahaha. kul anna, kul -.-'

nu ska jag tillägna några ord till min vän lisa för att hon är så himla bra :D
PUSS PÅ LISA SOM ÄR VÄRLDENS BÄSTA VÄN, sådärja :D
image4
jag och lisa, för ett år sedan :D <333

nu är det förövrigt bestämt att jag, lisa, anna e och emma s ska göra nåt imorn.
först ska vi hjälpa lisa att barnvakta hennes brorsa, sen ska vi hem till mig eller anna, och typ.. titta på film :D:D

thats all for now, bye.

tråk

okej, this is for you amanda XD
i mitt förra inlägg stog det såhär "jag har precis duschat och torkat håret och tagit på mig"
om man vill kan man missförstå och tro att jag menade att jag hade tagit på mig, asså fattar ni, röra mig själv alltså XD men jag menade förstås att jag hade tagit på mig kläder. SÅ! nu har jag förklarat det för manda, och är nöjd :D, och jag hoppas manda att du förstår nu? :D tss <3

okej, jag skulle ju vart med lisa idag, men hon typ åkte till farsta centrum å va där i 4 timmar -.-'
så det blev inge. så istället har jag gjort absolut ingenting idag ;)
eller bara typ ätit makaroner, och choklad :D

jag älskar mat ;D

jag är typ hungri nu igen, men vi ska typ äta lax till middag, å det är väl hyffsat gott, men nuere nå typ laxpuddig, eller vafan jag vet inte XD

PUNKT.

söndag :D

jag har precis duschat och torkat håret och tagit på mig, *duktig*
lisa förlorade sin handboll match så jag kan träffa henne :D, men hon skulle typ köpa skor så jag bara väntar på att hon ska ringa nu, sen tar jag väl det blååååa tåget till lillängen ;)

imorse när jag skulle äta frukost, så skulle jag äta lingongrova med skinka på och varm choklad, åså skulle jag ta en tugga av min utmärkta macka, så bah smackar den te -.- ? så jag tänkte , okej skinkan kanske är lite konstig, så jag tog en ny lingongrova skiva med phiadelpia och gurka, så tar jag första tuggan, åså smakar det te igen -.-'
så jag kom fram till att det var lingongrovan som smakade te :D, och eftersom jag inte gillar te speciellt mkt så var det en tråkig slutsats, att mackan smakade te alltså.. så jag slängde mina mackor och åt inge mer sen.

jag funderar på att koka makaroner, men jag tror att jag är för slö för det just nu. så jag skiter i det och sitter och skriver här istället :]

nu har jag skrivit ett inlägg som är totalt ointressant och onödigt, sådetså :D

- thats the way the cookie crumbles -
chiao


lördag vah :*

idag är det lördag. just så.
hela jullovet har jag varit på landet, idag åkte jag hem. käkade pannkakor (mormors goa) innan jag åkte i en överfull bil med resten av familjen. julafton är ändå bäst på landet liksom, med kusinen, moster, mormor åså.
fast nyårsafton var så jävla tråkig, haha. jag va ju fortfarande på landet då, jag och charlotta typ va hemma, åt otroligt mkt choklad, bl.a. åt jag upp en hel aladdin ask själv, "DUKTIGT ANNA!" -.-' jag kommer bli fet som en gris.

3 januari hade vi begravning för bosse, kära morbror bosse. fan va jag saknar dig. men din begravning var otroligt fin, massor med blommor, och massor med folk i kyrkan. du älskade blommor, du älskade jakt, du älskade naturen. och du var så otroligt omtänksam, och trevlig, man kunde inte annat än tycka om dig kära vän. 
jag har fortfarande inte fattat att du är borta föralltid, liksom, helt borta, aldrig kommer jag höra din röst igen.
jag fattar inte...
du skulle sett på kyrkogården vid din gravsten, eller alltså där du ska begravas sen, det var helt fullt med blommor, och dom var så otroligt vackra, alla var till dig bosse, alla vackra blommor var till dig. <3


förövrigt mår jag allmänt dåligt och livet är surt, och beskt förstås. allt känns verkligen hopplöst.
och så saknar jag lisa, skulle träffat henne egentligen imorn, men hon kanske har handboll hela dan, eller typ om hon vinner första matchen går hon vidare å då är det matcher hela dan. så jag hoppas hon förlorar, för då kan jag träffa henne (a) förlåt lisa men det är bara för att jag vill träffa dig :) <33
på måndag ska jag iallafall träffa johanna och anna e, :D:D:D:D:D:D:D <333


juste, inte att förglömma, jag skrev aldrig nåra riktiga nyårslöften men, ändå nått sånt här:
* skriva i min almenacka mkt mer :D
* äta mindre choklad (godisförbud?)
* börja på nån sport, iallafall, röra på mig mera typ.


nu ska jag typ lägga upp bilder på datorn,
kolla in min bilddagbok http://filyr.bilddagboken.se/
puss på er :*

jomen visst

mja, jag tänkte att det var dags för mig att skaffa mig en blogg.
jag tänker så mkt, borde skriva ner det ;D
fast det kommer jag ändå inte orka/komma ihåg att göra.
men vafan, en blogg e alltid trevligt å ha .


brödrostar är trevliga,

sådetså.


RSS 2.0