hejrå landala, we had a good run <3

hej! 
i skrivande stund sitter jag i mormors veranda, eller den som var hennes, (men som också alltid kommer vara hennes<3). idag flyttade jag ut från landala. något mitt lilla sentimentala hjärta hade svårt för. men tillslut släppte jag nycklarna i brevinkastet och gick! hade dock (ja töntigt och överdrivet nog) en liten gråtklump i halsen jag fick trycka ned. mina snälla föräldrar är lyckligtvis här denna helg och kunde därför hjälpa mig med "flytten". så vi packade bilen full med mina grejer, som ändå inte var alltförmycket, och körde därifrån. var för första gången(!!) inne i bokhandeln på landalatorget och ångrar förgäves att jag inte varit där tidigare och hängt varje ledig dag jag haft i mitt landalaliv. dom har nämligen ett fik som är lite halvdant men ändå så mys. (obs maja vi måste åka dit och landalahänga nån helgmorgon!!) igårkväll var jag hemma hela kvällen och packade och *myste* framför idol. hade många bra fina sista ensammoments i min lilla lägga måste jag ändå säga. drack den sista övergivna ölen i kylskåpet, lagade pannkakor, tittade idol och boymachine, överdriver verkligen inte när jag säger att jag dansade mig svEttig till justin bieber på högsta volym och uppskruvad bas (HÖR Å HÄPNA MAJI hihi<333). var liksom ändå ledsenGLAD i allt halvelände. gick även ut i pissregnet runt midnatt för å kasta ölflaskan jag druckit upp, som en sista landala-basicliving-gest-kram till landala men mest mig själv (pga var jag som behövde den). så det var fint ändå. det hela. jag plockade ner alla sista foton, ljusslingan, mina papperssnöflingor och allt annat som var mitt. och somsagt kom jag tillslut efter några om och men, och sista panikbilder hah, därifrån! 
sen åkte jag mams å paps å snokade upp den eventuella lägenhet jag ska hyra i örgryte (om den snubben ba kan fortsätta sVARA på mina mail!!!!!!!) och pekade ut var jag jobbar, för mamma ville så ivrigt veta. sen åkte vi till helvetet på jorden en lördag en löningshelg: IKEA :-) alla 3 hatade livet när vi skulle fika i resturangen som var HELT overcrowded, och vi hamnade tillslut i Kållered extremt deppiga och folktomma centrum, på Amore Café :-) där smakade kaffet och den torra ostmackan iallafall JÄTTEGOTT just då. alla nöjda. sen raveade jag å mamma genom ikea för att köpa en madrass mamma skulle ha. och sen drog vi hem! hem till landet<3. så nu är jag här. å mår bra men är ett uns depp. MEN det ger sig väl. livet.
 
igår när jag försökte ta *en sista landala-photoboothbild*, men mina finnar kom ikapp mig. därav håret och allt poseande samt gömda facet. KÄMPA ANNA. <3333
 

kranarna

i onsdags förra veckan fick jag en hejdå-snap från aggo&hannah som nu/då for iväg LÅNGT bort åt helvete. men fint skarom ha och jag är megapepp för deras skull, DOCK fick jag deppfeelings pga aggo goin even further away från mig va. MEN. snart ses vi igen ändå va <333
tur att jag 2 dagar senare fick besök å bra häng me denna lellee va <333 
posin' our lives away <333
i hissen påväg ut i gbgkvällen var stämningen pepp denna sista landalafredag tillsammans. PRIPPS i högsta hugg, nyköpt reakjol för min del, mätta å glada, och mAJA skulle vinna MILJONEN/ER på triss!!!!!!!! detta hände tyvärr inte </3 men vi hadere gött ändå!
på LÖRDAGEN skulle en annan bästis komma på besök! :---)
vi knatade runt på stan och museum för att sen åka hem till landala och laga mat & dricka öl. rätt bra häng med andra ord vavavava.
ännu en älskad hissbild, här innan ännu ett ölhäng!
morgonen därpå lagade jag pankisar och vi kollade nyheter varvat med kleerups dag på så mycket bättre varvat med någon amerikansk komedi som anna kunde utantill <33 
sen drog vi oss tillslut ut i sista solskenet i pisskylan, till röda sten! 
jag såg en isbjörn och blev exalterad!!!!!!!!!!!
det finaste från utställningen vi såg:
någon timme senare gav vi oss ut i kylan igen. mina fingrar dog halvt när jag skulle ta denna bild </3, å mötte upp annas kusin å fick se läggan hon delade med en kompis för tillfället. mycket fiiin! sen åkte vi hem till mig å käkade pizza och kollade beck. Å SÅ VAR DEN visiten slut. anna åkte hem morgonen därpå </3
sen har jag jobbat på som vanligt. här sitter jag å myser med en halvledsen nyvaken valle <3
idag var jag ledig, å då skulle jag passa på att packa ner mitt landalaliv osv. mEN unnade mig att sova ut och chilla........ så har inte börjat packa än. MEN SKA GÖRT snart. 
jag traskade iallafall ut för att panta burkar och slänga glas. vandrade ner till avenyn *en sista gång boendes i landala* mvh sjuk i huvet :-) och kunde ej bestämma mig för om jag skulle fika på stan eller gå hem och fika. detta resulterade i att jag vandrade runt hela gbgs innerstad nästan. från landala ner till avenyn, genom vasastan till haga, vidare till järntorget och 2alång, bort mot rosenlund, längs vattnet till stenpiren, sen mot domkyrkan och så hem igen. gbgmys va<3
kraaaanarna
*nu ska jag packa* :-) adjö.

zlatan

HALLIhALLÅ.
jag sitter å kollar zlatan-night & skriver halvuppstyrda mail till potentiella lägenhetsmänniskor. 
ok zlatan var precis jättegulli när han skrattade. förstår verkligen hans "snygghet" typ varannan gång jag ser på honom. ibland så ba nejmen snälla ALLA måste lugna sig, men sen så ba OK I SURRENDER, han är gulli. 
aja. började skriva för att jag skulle prata om hur katastrofal jag ser ut atm. pga sår i ansiktet pga upprivna mini-sår av ex-finnar. MEN insåg att det kanske inte är det ni är mest intresserade av. DOCK ser jag verkligen roligt ful ut. desto tokigare med glajjorna på också, som jag har just nu :-) *duktig javet* - dock första gången jag använder dom på typ 2 månader :PP HIHI. ok. vem är jag.
tack aggobaby<3 för landalasupport. 
återkommer imorn me antingen mer babbel å landalasentimenti-shit, för är förmodligen "ledig" imorn om jag inte rings in, ellER ett dis is whats up-bilderinlägghistoria. OK BYEEEEEEEE.
 

anna jag kollade på adelelänken! faktiskt fin ja <333

tjogen! 
jag ligger i min landalasoffa å är megatRÖtt. i måndags på jobbet satt jag seriöst å blundade på golvet mitt i en lek och barn runtomkring mig, när ingen kollega såg, för var så HIMLA trött? kunde ha somnat där å då. har lite sån feeling ibland på jobbet va :'''')))))) 
på lördag flyttar jag ifrån landala och det känns ju råpiss och jag är extremt blödig å sentimenti about it som vanilgt :))))) meN mest just nu känns det bara allmänt förvirrat, för ska förmOdligen flytta in hos matilda i johanneberg, vilket ju är mega! men lutar även lite nu mot en blocketannons som har nappat på mig! som ligger desto närmare jobbet och nästan samma gata min mamma bodde på när hon var ung <3333 MEN det finns massa pros and cons som jag inte orkar tjöta om här. men ja, ett beslut kommer väl att tas inom en snar framtid HEHE. 
det regnar så himla mycket mot mitt fönster, både mysigt & ångestgivande. hatar att gå till och från jobbet i regn. jobbigt på morgonen för att man redan känner sig emo och pissig. jobbigt på eftermiddagen för att man inte får känna sig hundra procent fri och ledig utan ba regning å jobbig. och man blir blöt </3.
nu ska jag försöka att gå å lägga mig tidigt!!!!!!!!! :-) kommer förmodligen ej ske dock :-)
adjö.
 
 

palmhuset

nu blir det rätt ingående bildinlägg om saker ni redan vet att jag gjort, men whAtever. tror ni gillar å läsa dis shit ändå faktiskt!
en lördag var jag på konstmuseet och spanade in utställningen med Noldes verk, som jag sett i princip exakt redan fast i Sthlm på Waldermarsudde. fint vare iallafall!
å visst minsann önskade jag att jag hade den gubbens namnsign och ådra för att kunna måla.
sen mötte jag upp denna strålande männska!
vi gick och såg en utställning på Röhsska som handlade om Kraftwerks uppkomst och tidspannet innan under å efter då de utvecklades kan en sägA. insåg bl.a. detta sjuka faktum? att miniräknaren inte fanns förens 1971?? ändå galet? datorn fanns liksom innan miniräknaren? sick tycker jag.
maja bjussade mig på pizza en helt vanlig söndag å innan det hade vi varit på caféspan och äventyr i majorna. å sen gick vi på högmässa i vasakyrkan för att vi fick feeling. mycket bra söndag.
tumblrfotade även denna stackars staty LITE för mkt hah.
på onsdagen kom dessa 2 favvos och bodde hos mig! 
vi skulle som bekant se detta fantastiska band live på kvällen, beach house <3
later that night ölade vi away alla sorger och här e jag nöjd glad å halvfull inne på publiktoan :-)
på fREDAG kom joppelove! å vi lagade rödbetssoppa och lyxiga mackor! dock framförallt hon, då hon mycket snällt lät mig försöka napa bort min heshet. då jag på riktigt inte hade ett enda jävla pip kvar till röst? helt sick faktiskt haha. fick också grov ångest av att googla "bota heshet" då inga botemedel finns, och man tydligen inte får viska heller. vilket jag gjorde ändå. 
men vi sket i heshet och täppthet (mvh täppis osv) OCH trotsade regnet och drog iväg på MADI BANJA på nef. m y c k e t bra kväll å konsert.
jag tog ett dussin extremt suddiga bilder under konserten men viben var alltså mycket GOD.
joppes andra och sista kväll härjade vi runt på andra lång och drack ett par 39kronors öl efter häftiga 50kronorsölen på nef! (elakt att ta så mycke på klubbar!!! fY) innan vi beslöt oss för å dra hem å avsluta kvällen med att kolla PH å njuta av life ba.
morgonen därpå vinkade jag av denna lilla räka, tack för världsbra besök <3 
idag var jag på jobbet och slutade 15 vilket var väldigt skönt. solen tittade fram lagom precis då en stund, så jag beslöt mig för att ta en snabbis till palmhuset där jag aldrig varit!! promenerade först igenom ett finare trädgårdsföreningEN och ba allmänt gbg va <3
väl framme hade jag bara cirka 20 min innan dom stängde, men det var 20 värda minuter. ska komma tillbaka en dag när det är ännu ljusare ute, å finare ljus där inne.
palmhuset <33333 ganska ultimat namn.
adjö!

mhmjaha

tänk om man inte påverkades så jävla lätt av ljuset ändå? TÄNK vad det hade hjälpt en liten själ som jag. jag blir så jävla lätt emo när det känns som dygnet bara springer förbi mig. ba *ja jävlar var jobbigt det var å gå upp i dethär mörkret va? :-D inte hänga läpp nu, snart kommer nog solen fram skaru se :-) mjoorå nu kanske det blev ösregn hela dagen, men visstfan har det varit ljusare än mörkt IALLAFALL. vänta lite, nejmen oj vad ere jag ser, en liten minirosahimmel som skymtar på himlen, hahah aaajookanske eller - hang on hang on, åså KÄFTSMÄLL me mörker på det. å klockan är bara 16.20 :-)* ------ så känns det -------- nog om det.
har iallafall varit hemma å sjuk idag. och dagen har gått fortare än fortast. å jag har inte ens hunnit slumra mig igenom massa serier utan mest varit halvdepp, å orkat mig ner till affären för å köpa apelsiner förstås. 
ja ALLA dagar kan en ju inte vara så jävla glad inte. har även scrollat igenom diverse random festfotobilder på fb från flera år tillbaka, på randoms alltså, från olika klubbar. alla är ändå generellt sätt så jävla snygga? ändå jobbigt. 
måste gå till jobbet imorn, tänker jag. så det ska jag se till att göra.
jahanehe. roligare än såhär blir det inte idag.
adjö.
 
längtar hit idag
 

kanske lite ulrik munter också innan en somnar

hej kompisar<333
blir alltid så blödig på söndagskvällar? beror väl på att jag oftast nyligen "lämnats" av någon helgkompisss. typ majset, eller nån i familyn, eller som denna helg av joppis. men det är konstigt för jag är typ värsta lonern som oftast tycker det är skönt att va själv, men uppenbarligen inte alltid :-))))) ok vet ej vad jag svamlar om. 
JOPPE var här fre-sönd iallafall. å det var megamega. så himla bra verkligen. vi gick på madi banja på nef i fredags, jag hade tappat rösten sen i torsdags men var så himla glad å pepp ändåååå. i onsdags kom ninni å håkan hit och bodde hos mig också. även majset under onsdagen, för då skulle vi alla nämligen gå på beach house på trägårn, mMMMMMmmMMMm det var mega kan man säga. mycket mega. majset skulle upp megatidigt så hon åkte hem till mig å sov, jag håkan å ninni rullade vidare till andra lång å svepte öl trots att jag sakta började märka att min röst började krångla/försvinna...... vaknade på torsdagen helt täppt och utan en röst :-) sen dess har jag försökt bota den med massa öl och ett never ending konverserande :-) inget bra koncept iomed att den fortfarande inte är återfunnen. MEN har varit tyst fett många timmar idag iomed ensam, SÅ den kanske lever imorn igen vem vet. ÄVEN så fyllde min bästa sjukihuvetperson å älskade MAJA år i tisdags. ett hejdundrare hURRA i efterhand igenigenigen. pussva.
nu lyssnar jag på lovekiller med darin å ska försöka rensa ut sista söndagsångesten alternativt älta den lite mer innan jag går å lägger mig. ska upp kl 6 imorn å det är alltid PEPPPPPP HIHIHIHIHI :         -)))))))))))))))
hejhejhejhejdå.
 
 

jahaja måndag osv

hej! den bubblande kärleken när ni skriver GULLIGA kommentarer <33333 så så ere me det.
claris, å jag älskar dig! majo, tack baby!!!!!! aggo, HIHI<3
tidigare denna kväll höll jag på riktigt på att bränna ner min lägga :) skulle smälta choklad i micron för att doppa mina havreflarn i, så att dom skulle bli ännu lite goare. när den nästan var färdigsmält ställde jag in den en stund till för att hinna diska lite också. så ba :-) börjar det lukta bränt :-) å jag ba juste :-) chokladen :-) öppnar micron - en storm av rök intar mitt kök :-) en del av chokladen har bränt fast å nästintill typ börjat brinna i skålen :-) jaha :-) sen sket jag i chokladen, åt mina havreflarn till dagens PH-avsnitt som var OVANLIGT iq-befriat. å jag tänkte på hur mycket hjärnceller denna serie bokstavligt talat dödar/tar ifrån mig varje minut/timme jag lägger på den :-) tänk om jag hade kollat på en dokumentär varje gång jag sett ett PHavsnitt istället? eller läst? vi snackar liksom 28 avsnitt 40-60 min långa. basically 28 timmar :-) som jag lagt på totalt hjärndöd tv :-) BUT I CANT STOP. älskare. ändå. 
förresten så har jag jobbat på mitt jobb i en månad nu! ändå länge typ? känner mig ändå lugnare/tryggare i jobbet denna vecka faktiskt, som att jag landat nu, ta I TRÄ hehe. förutom att jag helt förvirrat letade efter soprummet + en matvagn idag som var gömd bakom ett skåp. det tog mig serri en halvtimme att fixa en 10mins syssla. AJA. på jobbet lever jag mest för mina bästisar milo, dexter, valle, cornelis, jeff, isolde, hillevi å typ juno ändå också ja. 
annars så vare rätt depp å vakna upp utan hundra familjemedlemmar imorse. plus att måndagar e värst. så det var ju opepp idag japp.
nya tag osv hejåhå.
livspepp from yours truly, adjö.
 

senaste å sådär

jag har haft lyxen i att ha papi boendes på landet senaste 4 veckorna, så vi har kunnat hänga en del å promenerat/åkt på random äventyr i jakt på diverse små lackfärger till bilen/gått på museum/fikat. och så har han kunnat komma upp till mig i landala ibland å myst lite. det är fint. 
såhär fint är det när solen skiner i örgryte/härlanda där jag jobbar på en förskola.
en fredag när jag slutade tidigt åkte jag ut till landet å mötte upp pappa för att åka till ett ställe som heter Mönster, för att promenera upp till toppen av en utkik. ett av världens bästa ställen må ni tro.
vi hadere gött uppe på toppen med kaffe och mackor!
samma fredag anlände min älskade CLARIS, å vi drog ut å ölade me en gång hon kom, men sparade lite på krafterna för å öla desto mer + dansa, dagen efter när maja slöt upp också! 
pripps och några av ens bästa gäris, det e life det.
dagen därpå åkte vi till slottskogen för att promenera i fint väder, men även för att jag så gÄrna ville säga hej till de  tyvärr stackars inburade pingvinerna där :( </3
slottskogen var iaf megafint i höstsolen å det va majs&clarr mE <3333
 
dagen därpå, måndag to be exact, var både jag å maja lediga men claris hade åkt hem. men jag & m fortsatte me lediga sysslor såsom att leta upp en av gbgs bättre falafelställen långt ute på hisingen. VÄRT vare iaf.
sen jobbade jag hela veckan, men åkte i slutet av veckan ut till landet. tråkiga händelser förde mig dit just denna helg, men fint hade jag re me familyn iallafall. <3
fint å få krama om mina syskon, å alla familjemedlemmar för den delen, men framförALLT att få pussa å krama å leka me elodyne!
loads of loads of kurragömmalek har hunnits me.
och att återigen få stirra sig blind på denna havsvy såklart.
men idag söndag vare slut me det, hela familjen åkte hem inklusive papi. å jag vart tillbaka i landala igen. helt ok ändå, himlen var megarosa när jag var ute en sväng (mer än på bilden!!!) å jag har spenderat hela kvällen framför datorn å kollat på modus där min fave peter jöback e me<33333
det var det. adjö!

RSS 2.0