järnspöken

oj va mycket jag uppdaterade igår! hehehih.
okejjjj. men en snabb update om de dagar jag inte bloggat (hahah ja e tönt)
hmmm.
torsdags: pluggade samhälle, var på kören en kortis, pluggade, pluggadeeeeeee.
fredags: hade samhällsprov (hah), fikade med annapanna, åkte till fasching för å möta upp min brurrrr. där satt jag på hans lilla "kontor" ett tag. vi gick till systemet (hahahahhah) och hemköp. sen hämtades vi av hans flickvän alyne, och hennes systerdotter ayelene (som är 5år). vi åkte hem till dom och lagade mat, lyssnade på musikkkk, ritade, kollade på film, åt glass, och sånt där. sen sov jag däääääär! :) gos.
lördags: vaknade upp hos bror. lagade pannkakor med me alyne och ayelene. drack te, ritade meer, haha. packade ihop resterande pannkakor, varm choklad och åkte till tyresta där vi skulle plockat svamp, men vi gick mest runt. gos. sen lämnade jag dom när ayelene skulle på barndans.
då åkte jag hem, åt lite. åkte igen för att möta upp emma på tåget och tillsammans ta oss till spånga, till marri. som skulle ha födelsedagsfekk. det var en sjukt värd kväll. speciellt slutet av den. hahhaha. så jävla kul.
söndag: försov mig litegrann, men åkte vid 11 nångång till joppe för att käka mysbrunch med jopp, koff, corre, hannah, helle, clara & emma. jättegott och mysigt hade vi. haha. sen bar det hemåt. då kollade jag på gossip och lite sånt. plugga tyska..
måndag: fikade på chokladfabriken med annaaaaaa. kollade på paradise.
IDAG, TISDAG! direkt efter skolan chillade jag med emma lite, haha. vi va på konsum, pressbyrån och socialiserade oss på det olika kommunala färdmedlena. sen jag kom hem har jag inte gjort nåt vettigt. inte kollat på matteböckerna ens. fastän jag har prov imorn. måste kanske kolla på detdär lite.
förlåt för det extremt tråkiga (?) LÄSinlägget. lägger in masssssssssssssa bilder sen eller imorn. beroende på vad jag hinner!

pUSSSS


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0