helt jävla cp.

hej hopp.
igår träffade jag helle innan vi tillsammans med simpe&co. såg SAW 3D på bio. (som förövrigt var en besvikelse - jättelite 3D effekter, rätt seg handling, man blev aldrig rädd bara äcklad. och ah, blablabla. men jorå, lite bra varen allt :D) vi tog iallafall la tub till tc för att vandra över plattan in till gallerian. men vi kom aldrig över plattan. eller asså vi kom dit, och stannade där i minst 45 minuter, säkert en timme. anledningen till detta: vi såg en jättestor ring (fokmassa) som hade bildats runt någon som kanske dansade eller målade eller trollade? tänkte jag. som helt enkelt fångade alla dessa människors uppmärksamhet. men icke. innanför den stora ringen satt en man på marken. "fastbunden" med ett rött rep runt ena ankeln. han hade en resväska. som man senare fick se innehöll 4 typ renkronor, två fårhuvuden, ett svart och ett vitt. (som vi senare förstod faktiskt VAR riktiga), en bunt löv, en sax, lite tyg, två röda rep, lite gult pulver?, tändstickor och lite typ tändarvätska. med dessa olika verktyg gjorde han någon slags ritual? av något slag. hela grejen var så absurd och sjuk. asså det går liksom inte att förklara. samtidigt som detta pågick gick det runt två tanter som måste haft någon slags störning. de gick hursomhelst runt med några slags rör? och gjorde konstiga ljud, och robotrörelser typ, dom va bara heltHELT cp. och SAMTIDIGT som de gick runt och spelade munspel och var galna stod det en man, som ändå såg helt normal ut, med ett staffli och målade "av" nånting. han började måla en stor svart prick, och när jag gick tillbaka för att kolla på hans tavla var hela bilden svart. han stod alltså och målade varje liten fläck av tavlan i svart, OTROLIGT noggrant. allt detta inträffade alltså på plattan, precis när vi kom dit. allt var helt sjukt, och absurt och ah, bara så jävla random och cp. ska försöka visa lite med fina mobilbilder här..
först gick han runt med två (halvblodiga) fårhuvuden i en cirkel, så långt som hans fastbundna rep till marken räckte.

sen stog han såhär en stund. helt tyst. och kanske typ bad?

sen knöt han fast fårhuvudena på ett rep och knöt det längs midjan och började gå runt på alla fyra och bräka helt HYSTERISKT som ett får.

när han gått ett varv började han med nästa del.

sen staplade han "renbenen" eller vare va, på huvudet

och ställde sig upp för att börja gå ännu ett varv, och mycket långsamt kasta gula löv omkring sig.



efter det satte han sig där hans rep satt fast i marken. "frigjorde" sig själv och började klippa av sig det långa håret som satt i en knut.

efter det la han lite tidningspapper och typ vedflisor i en hög, hällde lite konstig vätska på och tände eld. han tog sitt avklippta hår och sin väska och gick raskt därifrån. (allting, varje moment, tog otrolig tid, han var väldigt noggrann med varje moment..)

när det gäller tanterna.. asså jag vet verkligen inte VAD dom höll på med. dom var bara sjukt läskiga. såhär såg det ut iallafall:




'




som ni kanske ser var dom bara totalt random och helt cp. dom spelade munspel, gick omkring med dessa konstiga slangar, och typ dammsugarrör? och ibland stog dom bara stilla och fick konstiga typ anfall.

sist men inte minst, "konstnären". såhär vackert målade han.






förmodligen det sjukaste jag någonsin har och kommer få uppleva.

Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH CEREBRAL PAREC

2010-10-31 @ 14:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0